Слави Трифонов губи звезди от шоуто си

Слави Трифонов изгуби доста звезди от шоуто си. Артисти, певци, балет, балерини, музиканти и сценаристи напускат предаването 'Шоуто на Слави'
Кратка история през годините ...


'Шоуто на Слави' е българско делнично вечерно ток шоу по bTV, като водещ е Слави Трифонов. Започва да се излъчва от 27 ноември 2000.

Предаването се записва на живо всяка делнична вечер от 20:00 часа в студиото на bTV в НДК, София и се излъчва от 22:30 до 23:30 часа.


Телевизионен творчески екип и състав на шоуто

Екипът на предаването, на 'Ку-Ку бенд' и на 'Седем-осми' АД ('Seven Eight Production') се променя няколкократно през изминалите години.

Звезди от 'Шоуто на Слави' - 'Ку-Ку бенд' в началото

Важно място в 'Шоуто на Слави' заемат музиканти и певци вокали от състава на 'Ку-Ку бенд', сценаристи, както и актьорите в предаването.

'Ку-Ку бенд' е музикална група, която сега озвучава 'Шоуто на Слави'. Създадена е през 1993 година в състав от Слави Трифонов, Евгени Димитров - 'Маестрото', Евгени Йотов и Илия Илиев - 'Професора'.


Рокади и промени на кадрите в екипа и кои звезди напуснаха

През декември 2000 г. преди първото специално издание Николина Попова - 'Нина Николина', която е вокалистка в 'Ку-Ку бенд', напуска бенда и екипа на предаването, за да започне самостоятелна кариера.

Звезди от 'Шоуто на Слави' - Николина Попова - 'Нина Николина'

Година по-късно мястото ѝ като вокал в шоуто заемат новите избрани певици Александра Раева - 'Алекс' и Десислава Добрева - 'Деси'.

Звезди от 'Шоуто на Слави' - Александра Раева - 'Алекс' и Десислава Добрева - 'Деси'

До 2003 година в шоуто взима участие Галя Христова с балет 'Сатен'. Появява се балет 'Магаданс', продуциран от 'Seven-Eight Production'.

Звезди от 'Шоуто на Слави' - галина Христова -'Галя' с балет 'Сатен'

През 2003 г. перкусионистката Лилия Йончева - 'Лили' напуска екипа на шоуто и бенда, за да учи в Холандия. Година по-късно мястото на перкусионист в групата е за Рейди Бризуела (Reydi Brizuela) от Куба.

Звезди от 'Шоуто на Слави' - Лилия Йончева - 'Лили'

Първите актьори в предаването са Любомир Нейков, Руслан Мъйнов и Виктор Калев. Руслан Мъйнов напуска предаването през 2004 год.

Звезди от 'Шоуто на Слави' - Руслан Мъйнов

През 2004 год. 'Деси' Добрева е вторият вокал на 'Ку-Ку бенд', който с идеята да прави самостоятелна музикална кариера, напуска групата.

На освободеното място идват двамата победители в конкурс за избор на вокал 'Аз пея в Ку-Ку бенд' - Борис Солтарийски и Нели Петкова. Те са заедно с 'Алекс' Раева до септември 2006 година когато тя напуска.

Звезди от 'Шоуто на Слави' - Борис Солтарийски и Нели Петкова

Красимир Радков става част от екипа на шоуто след негово гостуване през 2004 година, като той играе скечове в предаването и до днес.

През юли 2006 година, след шестия сезон на предаването, Любомир Нейков - 'Любо' напуска шоуто с цел да се реализира самостоятелно.

Звезди от 'Шоуто на Слави' - Любомир Нейков - 'Любо'

През 2007 година е първата поява на Мариан Бачев, след като е бил поканен за твоорческа изява от сценариста Хаджи Тошко Йорданов.

Евтим Милошев също напуска екипа на 'Seven-Eight Production'. Той създава нова продуцентска компания 'DreamTeam Productions' заедно с Любомир Нейков и те стартират комедийно шоу 'Комиците' по bTV.

Звезди от 'Шоуто на Слави' - Евтим Милошев

Главен сценарист на 'Шоуто на Слави' става Росен Петров. Но през май 2008 год., напуска поста си и съдружието със Слави Трифонов в продуцентската компания 'Седем-осми' АД ('Seven-Eight Production').

Звезди от 'Шоуто на Слави' - Росен Петров

След това се присъединява към новосъздадената от Евтим Милошев и 'Любо' Нейков - продуцентска компания 'DreamTeam Productions'.

През януари 2007 година китаристът Николай Арабаджиев напуска 'Ку-Ку бенд', защото заминава заедно със съпругата си в Брюксел, а малко по-късно на неговия стол сяда настоящ гл.ас.д-р Иван Стоянов.

Звезди от 'Шоуто на Слави' - Николай Арабаджиев - китарист

През лятото на 2011 година Нели Петкова напуска 'Шоуто на Слави' и група 'Ку-Ку бенд' с идея да прави самостоятелна музикална кариера.

През новия сезон Лилия Стефанова и Цветелина Грахич, участници в 'Гласът на България', заедно с Борис Солтарийски са трио от вокали.

Звезди от 'Шоуто на Слави' - Лилия Стефанова, Борис Солтарийски и Цветелина Грахич

През ноември 2013 година трайно в екипа на предаването, макар и не толкова с често присъствие на екран, влиза актьора Тодор Башиянов.

В края на 2014 година, Слави уволни вече бившето му гадже Мартина Огнянова, заради изневярата й, а всичките балерини напуснаха с нея.

Звезди от 'Шоуто на Слави' - Балет 'Магаданс' на Мартина Огнянова

От края на 2015 год. актьорът Виктор Калев не се подвизава в 'Шоуто на Слави', но става ясно, че двамата вече са си взели и 'довиждане'.

Звезди от 'Шоуто на Слави' - Виктор Калев

Слави Трифонов уволни януари 2016 год., 'баджанака' си сценариста Светослав Митев - 'Светльо', заради връзката с гаджето му новата Мартина Джорджевич или заради нетърпимо и арогантно поведение.

Звезди от 'Шоуто на Слави' - Светослав Митев - 'Светльо'

През 2017 г. Цветелина Грахич вече ще гради самостоятелна кариера и отстъпи мястото си на Невена Цонева, като беквокалистка в шоуто на 'Дългия', след 3 поредни концерта на Слави и 'Ку-ку Бенд' в 'Арена'.

Звезди от 'Шоуто на Слави' - Невена Цонева


Популярното и гледаемо 'Шоуто на Слави', направи членовете му от екипа известни и 'звезди', като им даде шанс за нови творчески изяви.


20 април 2016