Крисия с апартамент за 210000 в София

Крисия вече е столичанка с апартамент за 210000 в София

Крисия вече е 'столичанка' с тузарски имот

Семейството на детето-чудо от 'Шоуто на Слави' се хвали из родния й Разград, че малката певица има апартамент на нейно име.

Крисия вече официално може да се нарече столичанка, тъй като е станала собственик на жилище в София.

Въпреки че е едва на 10 години, тя има стабилни доходи от музикалната си кариера, които родителите й инвестирали в имот.

210 бона за жилище 170 кв. м. в София

Семейството на Крисия Тодорова още от лятото търсеше да купи жилище в столицата заради ангажиментите на талантливото дете. Успехите на малката разградчанка са накарали родителите й Ангелина и Марин да помислят за бъдещето й и взели решение още след 7-ми клас малката певица да влезе в музикалното училище в София, за да развива таланта си.

Освен това още от миналата година им се налагало поне веднъж месечно да преспиват в София, покрай ангажиментите й в 'Шоуто на Слави' и други събития. Изчислили, че вместо да харчат пари по хотели или да рискуват с пътувания посред нощ до Разград, било по-изгодно да вземат апартамент на изплащане.

'Хвалят се, че Крисия сама настояла да се включи в изплащането на жилището, за да не натоварва родителите си. Малката певица имала натрупани над 40 хил. лв. на влог, събирани от майка й и баща й от нейни участия и изяви, както и от заплатата й при Слави' - издават близки до семейството. Парите на детето-чудо били вложени като първоначална вноска за апартамент в чисто нова кооперация в модерния квартал 'Манастирски ливади'.

Жилището било близо 170 кв. м., за да събере голямото семейство с три дъщери. С помощта на свой приятел в строителния бранш обаче таткото на Крисия успял да го спазари само за 210 хил. лв., което е много по-ниско от пазарните цени, издават още запознати с делата на фамилията от Разград.

Не било вярно, че Слави им е помагал със свои връзки да се уредят в София, тъй като Ангелина и Марин не били толкова близки с Дългия шоумен.

Месечните вноски по ипотеката пък щели да се плащат също от хонорари на Крисия от шоуто, както и от честите й участия по концерти и частни партита. Марин и Ангелина, които в момента избирали мебелите и решили да вземат повечето от тях от великотърновски майстор по дърворезби. Той щял да изработи всичко от качествени материали и по поръчка.

Не само славата на Крисия обаче е подтикнала семейството й да се премести в София. Така или иначе Ангелина и Марин открай време мислели, че ще е най-добре, ако трите им щерки получат своето образование в големия град.

Крисия в къщи с родителите си - Ангелина и Марин Тодорови

Хотелиерският бизнес на семейството в Разград щял да бъде поверен на доверени управители.

28 януари 2015