Крисия иска да прогони г-н Андреев

Крисия ще прогони г-н Андреев от шоуто

Скандал в 'Шоуто на Слави'!

Скандали тресат 'Шоуто на Слави' заради най-малките звезди - Крисия Тодорова от Разград и Димитър Андреев.

Хора от екипа на Трифонов издават причината за напрежение между двете главни действащи лица в рубриката на Дългия 'Запознай се с малките' са прекалени протекции, с които се ползва малката певица.

Скандал с децата на Слави!

За никого не е тайна, че малката чаровница стана любимка на Слави още с появата си на конкурса, който гологлавият шоумен организира.

'Той я гледа като писано яйце и се старае да задоволява всеки нейн каприз, за да не реши да го напусне. И докато в началото претенциите й бяха съвсем скромнии малката не си придаваше особена важност, то напоследък се държи като истинска примадона. Разградската принцеса върти на малкия си пръст всички - от гримьорите до Слави. Има изисквания дори кой оператор да я снимка' - коментират от кухнята на шоуто.

За да се угоди на малката певица не било никак лесно, защото тя била израснала в охолство, знаела си цената и имала безкрайни претенции.

Подразнен от вниманието, с което обграждат екранната му половинка, г-н Андреев непрекъснато се карал с Крисия, а докато камерите не ги снимали често се случвало да я бута и скубе.

Двете хлапета никак не се харесват и отказали да си общуват. Според малкия зевзек Крисия била надута и досадна, а тя го обявила за скучен и заявила, че не иска да води с него, а да има собствена рубрика в шоуто, защото вече била достатъчно известна.

Хората от екипа също недолюбват разградската 'принцеса', защото обича да се перчи със скъпите си дрехи и вещи. 'Не е нормално момиче на нейната възраст да се разхожда с телефон за 1000 лв. и да се фука, че обувките й струват 500 лв.' - са коментарите в кулоарите на шоуто.

След последната им голяма кавга певицата дори се оплакала на Трифонов, който бил категоричен, че ако двамата не се рзберат, многознайкото със сериозен поглед е този, който ще изхвърчи от шоуто.

Крисия Тодорова и г-н Димитър Андреев

23 януари 2015