'Семейни войни' 2016, телевизионна игра

'Семейни войни' 2016, телевизионна игра по 'Нова', шоу тв предаване, участници, водещ: Цветомир Иванов


Попитахме 100 човека ... от 1 февруари, 18:00 ч.


'Семейни войни' е шоу игра и любимо предаване на много поколения. Започнало през 1976 г., до днес шоуто е излъчвано в над 60 държави.

Тайната на успеха е, че това е забавна семейна шоу игра, в която не са необходими специални знания, подготовка или умения.


Цветомир Иванов ще е новият водещ на шоу предаването

Цветомир е преминал през НАТФИЗ 'Кръстьо Сарафов', обучавал се е в класа на професор Крикор Азарян и с асистент з.а. Тодор Колев.

Цветомир Иванов - водещ 'Семейни войни' 2016 и Румен Луканов

Продуцент на тв предаването е компанията 'BlueBox Entertainment', зад която стоят продуцентите Атанас Маринов и Румен Луканов.

'Семейни войни' печели редица световни награди, сред които награда 'Еми' за изключителна телевизионна игра с участие на публика 1977 г.

През 2006 г. влиза в списъка с 50-те най-велики телевизионни игри на всички времена, а през 2013 г. TV Guide я класира на трето място в списъка на 60-те най-големи телевизиони игри, излъчвани някога.


Кастингът вече започна, търсят се семейства от цялата страна

Във всеки епизод участват две семейства, които се състезават да отгатнат най-популярните отговори на въпроси, които са били зададени предварително на минимум 100 човека.

'Семейни войни' 2016 - кастинг

Играта се състои от общо шест рунда, включително и най-популярния рунд - 'Бързи пари'. В първите пет рунда семействата се състезават помежду си, като се стремят да спечелят максимален брой точки.

В началото на всеки рунд представители на двете семейства, след като чуят въпроса от водещия, се състезават кой ще натисне по-бързо бутона, за да получат правото да дадат първи предположение.

Семейството, спечелило по-голям брой точки в първите пет рудна е победител в епизода и играе в шестия рунд от играта - 'Бързи пари'.

В него двама играчи от семейството отговорят на пет бързи въпроса. Целта е да съберат 200 точки, за да спечелят допълнителни награди.

Отборът победител продължава играта си в следващия епизод на шоуто, а победителите в пет поредни епизода прибавят към сумата, която са събрали до момента, допълнителна сума от 5000 лв.

За отбора, който е загубил надпреварата, има утешителна награда и, разбира се, емоциите от състезанието и телевизионното участие.

Ако вие сте семейството, което иска да печели и да се забавлява заедно, запознайте се с условията и се запишете за кастинг.

В миналите сезони за 3 години са участвали около 1000 човека, които са отговорили на повече от 4500 въпроса. До момента, за един месец, над 360 семейства вече са изаявили желанието да участват в играта.


25 декември 2015