'Мис Пепеляшка' 2015 г. - 'Miss Cinderella'

'Мис Пепеляшка' 2015 г. или Miss Cinderella, магия в полунощ, карета от тиква


На 9 април от 22:00 ч. по Нова Тв

Комедия на абсурда. Чия корона тежи повече - на една 'кифла', т. нар. 'кралицата на красотата' или на обикновеното момиче?

Този въпрос ще зададе най-новото предаване в ефира на Нова тв 'Мис Пепеляшка' 2015 г. - сблъсък на две различни вселени.

Между славата и изпитанията в обикновения живот

Обикновено момиче ще напусне живота на село, за да попадне под светлините на прожекторите, а 'кралица на красотата' ще се сбогува с безгрижния живот и лукса, за да се изправи лице в лице с една сурова и напълно непозната действителност.

Теодора Тодорова от с. Красен - 'Мис Пепеляшка' 2015

В пилотния епизод на малкия екран ще оживее сюжетът за бедното момиче Теодора Тодорова от китното село Красен, получило шанса да промени съдбата си - една обикновена жена ще се раздели със селото, за да посрещне най-вълнуващата промяна.

Теодора ще попадна в един безгрижен свят, в който властват дилеми от друг характер - като например готова ли е да направи корекция на устните си, какво е да те гримират два часа и как се харчат 500 лева.

Тя ще се размени с истинска 'кралица на красотата' и ще заживее в нейните обувки - ще се раздели със скромния си дом.

И ще прекрачи прага на луксозна къща, ще замени обикновени дрехи със скъпи тоалети, ще изпита удоволствията в живота на богатите, за които никога не се е осмелявала да мечтае.

Неочакваната промяна обаче ще донесе със себе си и не малко предизвикателства.

Главната героиня ще трябва да покаже, че може да се справи както с лъскавата страна на охолния живот, така и с другата страна на монетата - задълженията и отговорностите на една звезда.

Теодора хареса всички нови приключения, но не би заменила живота си на село за нищо на света. 'За мен не е достатъчно да бъдеш само красив, има много по-важни неща' - заяви с усмивка тя.

Момичето от село се 'връща' отново на село в епизод 1

'Мис Пепеляшка' ще провокира зрителите и с още една трансформация - 'кралица на красотата' ще свали бляскавите дрехи, за да се превърне от 'кифла' в най-обикновено момиче.

Габриела Радославова - 'Мис Джуки' - 'Мис Пепеляшка' 2015

'Не ми пука, аз съм красива, аз съм руса, да какво ... ти ме гледаш нали?' - каза със самочуствие Габриела Радославова - 'Мис Джуки'.

Жената с най-впечатляващи силиконови устни е представена в рекламния видеоклип, като една кукла от плът и кръв.

Ще оцелеят ли скъпите обувки по прашния селски път, как ще я посрещнат хората на село и какво се случва, когато короната на красотата се изцапа с кал?

Две коренно различни реалности ще се озоват една срещу друга, а културният шок от тяхната среща ще доведе до серия от любопитни ситуации, въпроси и житейски равносметки.

Смяна на местата в епизод 2

Една дама, носителка на титлата 'Мисис България' 2013, ще размени своя изискан живот с този на едно обикновено момиче в 'Пепеляшка'.

Жената, която има високи изисквания към всичко и знае как да го получи, ще се срещне с предизвикателствата на селския живот.

Мария Гаврилова от село Разград - 'Мис Пепеляшка' 2015 Александра Милтенова (бивша Феодорова) от Перник - 'Мисис България' 2013 - 'Мис Пепеляшка' 2015

Момичето Мария Гаврилова от село Разград, община Вълчедръм, което за няколко дни ще заеме мястото на Александра Милтенова (бивша Феодорова) от Перник в нейния охолен свят.

Трудът краси човека в епизод 3

Селската работа ще накара Катрин да се кръсти, а елементите на луксозния живот ще причинят на другата героиня Пепа, не по-малък стрес и ще разбере, че добрата фигура иска не мотика, а фитнес.

Леля Пепинка Герасимова от с. Балювица - 'Мис Гимназия' - 'Мис Пепеляшка' 2015 Катрин Вачева от Берковица - 'Мис Силикон' 2014 - 'Мис Пепеляшка' 2015

Пепинка от с. Балювица с бивша титла 'Мис Гимназия', ще размени за 2 дни живота си с моделката Катрин Вачева от Берковица, окичена с титлите 'Най-сексапилен модел на България' и 'Мис Силикон' 2014.

Фобия 'страх от кокошки и петли' в епизод 4

Забавните сцени с 'кифлите' нямат край, но не са малко и драмите.

София Антонова от село Сборище - 'Мис Пепеляшка' 2015 Светлана Василева от Търговище - плеймейтка - 'Мис Пепеляшка' 2015

София Антонова от с. Сборище ще бъде Пепеляшка в София.

Плеймейтката Светлана Василева за пръв път влезе в кокошарник и съсипа велурените си токове на обувки които струваха над 2 бона.

Зорница Линдарева влиза в 'Къщата на ужасите' в епизод 5

Манекенката 'Зори' става ВИП съквартирант в голяма ферма.

Христина от село Разград - 'Мис Пепеляшка' 2015 Зорница Линдарева - 'Зори' от София - манекенка - 'Мис Пепеляшка' 2015

Христина от с. Разград ще бъде СПА Пепеляшка в София.

Бившата любовница на 'Тачо', силиконовата моделка 'Зори' се среща с най-голямата си фобия - животните (кокошки, прасета и крави).

За титлата 'Мисис образцова домакиня' в епизод 6

Скандалната Анита Мейзер, самообявила се за 'Мисис България' 2014 на конкурса 'Mrs World' 2014 в САЩ, пристига от Коста Рика.

Олга от село Боровци, област Монтана - 'Мис Пепеляшка' 2015 Анита Желева Мейзер от Варна - 'Мис Пепеляшка' 2015

Олга от с. Боровци ще е ВИП Пепеляшка в морската столица Варна.

Анита Мейзер ще се изправи пред своя най-голям кошмар - козите и ще има тежката задача да ги издои, с наставник и съдник баба Гюца.

Мариана Маринова в 'царството на овцете' в епизод 7

Блондинката, която организира конкурса 'Мис Силикон', ще се отправи към фермата на село, където ще я посрещнат над 200 овце.

Борислава от село Любеново - 'Мис Пепеляшка' 2015 Мариана Маринова - 'Мисис България Глоуб' - 'Мис Пепеляшка' 2015

Фермерката Борислава от село Любеново ще има строга фитнес програма и предизвикателството дали да си направи татуировка.

За три дни 'Мисис България Глоуб' Мариана Маринова ще бъде господарка на стадото и ще докаже, че овца миска не плаши.

Елена Кучкова срещу щраусите във финалния епизод 8

Изкусителната блондинка и един от най-обсъжданите съквартиранти във 'ВИП Брадър' 2014 ще 'язди' ... щраус от фермата в Долна баня.

Елмира от Долна баня - 'Мис Пепеляшка' 2015 Елена Кучкова - 'Мис Плеймейт' 2014 - 'Мис Пепеляшка' 2015

Фермерката Елмира ще се изправи пред богата програма от нови предизвикателства в столицата, а накрая – пълна визуална промяна.

Срещата между Елена Кучкова и Елмира ще постави финал на първия сезон на експеримента 'Мис Пепеляшка' 2015 година, сезон 1.

Любопитни факти, свързани с кастинга

Стотици момичета мечтаят да са 'Мис Пепеляшка' е равносметката, до която стигна екипът на формата на едноименното ново предаване.

Желаещите да се превърнат в съвременната 'Мис Пепеляшка' не крият, че охолният и безгрижен живот им е напълно чужд.

Калени с трудностите на селската работа, повечето никога не са били на маникюр, не са посещавали солариум и не знаят какво е да се возиш в луксозен автомобил.

Затова обобщават представата си за живота на една миска с краткото 'Като по филмите'.

Вярват обаче, че тяхната трансформация ще бъде по-лесна от тази на известните. 'С хубавото бързо се свиква' - заявяват те, без дори да подозират, че срещата със славата може да им донесе и неочаквани изненади.

Сериозен културен шок очаква и миските, които ще се изправят лице в лице със селската действителност.

Въоръжени с лопата, но и с високи токчета, някои от тях бързо ще осъзнаят, че са напълно неподготвени.

Кои ще са другите дами, които ще се осмелят да заживеят на село?

Работата в обора, тежкият физически труд или липсата на удобства ще ги уплаши най-много? Коя първа ще каже 'Искам да си ходя!' и за коя размяната ще се окаже прекалено шокираща и дори невъзможна?

В това предаване няма декори, няма кулиси, няма режисьор. Това е документално риалити и всичко се случва на мига. Всичко интересно ще видите направо в предаването.

25 март 2015