'Мама готви по-добре' 2016, шоу по bTV

'Мама готви по-добре' 2016 г., кулинарно шоу по bTV, първо издание, сезон 1, 'My Mom Can Cook Better Than Yours Mom'
Световния хит в семейните игри


Семейното кулинарно състезание и шоу 'Мама готви по-добре' успя да развесели света и се превърна в абсолютен хит в девет държави.

Форматът е реализиран с огромен успех в Гърция, Испания, Сърбия, Чехия, Словакия, Словения, Румъния, Турция, а скоро и в България.


Кастингите за първото издание ще са до 18 януари 2016 година

Желаещите да покажат безупречния синхрон в семейните си отношения могат да се запишат за участие на телефон 070010567, e-mail: mamagotvi@abv.bg, или на facebook страницата на предаването - facebook.com/MamaGotviPoDobre.

'Мама готви по-добре' 2016

През 2016 г. bTV ще излъчи хитовия световен формат 'Мама готви по-добре', в който силата на семейната връзка и сблъсъкът на поколенията имат главна действаща роля.

Две фамилии застават една срещу друга, за да подложат на изпитание връзката между майка и деца, да докажат силата на семейната свързаност и да се изправят срещу също толкова силен семеен опонент.

'Мама готви най-добре!' е по лиценз на 'Fremantle', продуцент е bTV за България, а изпълнителен продуцент - 'Междинна станция' ООД.


Семейните отбори влизат в играта с горещи битки

В 'Мама готви по-добре' два отбора, съставени от майката и нейната голяма дъщеря (или син), ще се състезават над готварския плот, за да се преборят за благоволението на съдията, по пътя към победата.

Ани и мама Татяна - първи победители в 'Мама готви по-добре' 2016

Изправени пред неумолимо изтичащото време, характерите скоро ще 'заврят', конфликтът между поколенията ще се изостри, а участниците ще трябва да изберат дали да последват съветите на майките си.

В състезанието всеки отбор ще получи по една основна съставка, с която майката трябва да измисли рецепта и да дава иснтрукции, а синът или дъщерята да я изпълни за 30 минути.

Майките могат да се намесят в приготвянето, но това ще намали времето им на половина. Двете семейства ще готвят последователно - докато едните готвят, другите ще наблюдават и ще забавляват зрителите на bTV с коментари за отношенията между двамата.

След оценката на журито по представянето на роднинските тандеми, победителят получава материална награда и възможността да премери отново сили със следваща, също толкова уверена във възможностите си двойка.


Дебют в България на 15 февруари от 18:00 часа по bTV

Човекът, който всеки делничен ден ще става пряк свидетел на най-забавните семейни взаимоотношения и ще наблюдава отблизо уменията на участиците в кухнята е водещият Александър Сано.

Александър Сано - 'Среброто' (Косъма) и Шеф Ивайло Петков - 'Мама готви по-добре' 2016

Какъв вкусен резултат пък ще постигнат децата под инструкциите на своите майки пък ще оценява Шеф Ивайло Петков, който е познат на зрителите от друг кулинарен формат на bTV - 'Lord of the Chefs' 2011.


Броени дни до началото на 'Мама готви по-добре' 2016

Жени Калканджиева, Радост Драганова, Кали, Мая Савова, Николета Лозанова, Ирина Тенчева и Александър Сано, заедно със своите наследници показаха умения в кухнята, точно по правилата на играта.

Ирина Тенчева-Христова, Мая Савова, Евгения Калканджиева - 'Жени', Радост Драганова, Николета Лозанова - 'Ни Ло', Галина Иванова - 'Кали' и Александър Сано - 'Среброто' (Косъма) заедно с децата си - в кухнята преди 'Мама готви по-добре' 2016

7 дни преди началото на новото семейно състезание, 7 популярни родители с децата си показаха умения зад печката и се забавляваха.


Звездни семейства ще готвят благотворително по Великден

Средствата ще бъдат дарени на инициативата на 'УНИЦЕФ' - 'Заедно от детската градина', за деца със специфични нужди или увреждания.

'Мама готви по-добре' 2016 - инициативата на 'УНИЦЕФ' ('UNICEF') - 'Заедно от детската градина'

Началото на инициативата ще дадат Иван и Андрей, които ще играят един срещу друг със своите майки - мама Саша и мама Илиана.


Но понякога не само мама, а и тате готви по-добре ...

В празниците за Великден в 'Мама готви по-добре' 2016, Рая и татко Антон Агонцеви, премериха сили с 'Теди' и мама Силвия Кацарови.

'Мама готви по-добре' 2016 - Рая Агонцева (18 г.), - участничка от 'Фермата' 2015 и татко Антон Агонцев в празничните епизоди за Великден

Предизвикателството 'риба' бе за потомствената риалити звезда Рая Агонцева (18 г.), - участничка от 'Фермата' 2015 и татко Антон Агонцев.

'Мама готви по-добре' 2016 - мама Силвия Кацарова (Силвер Нури) и Теодора Кацарова - 'Теди' в празничните епизоди за Великден

'Теди' приготви 'свинско по виетнамски' и спечели кулинарния двубой. Новото предизвикателство са Михаела и фолкпевицата мама 'Бони'.

'Мама готви по-добре' 2016 - мама Бонка Илиева - 'Бони' и Михаела в празничните епизоди за Великден

Казваме 'Довиждане' на семейство Кацарови! Михаела и мама 'Бони' победиха. В следващия епизод ще са срещу 'Бенджи' и мама 'Лара'.

'Мама готви по-добре' 2016 - Бернарда Береану - 'Бенджи' и мама Лазара - кака 'Лара' в празничните епизоди за Великден

'Бенджи' и мама 'Лара' спшчелиха кулинарния дуел и продължават в последния празничен епизод срещу колосалните мама 'Катя' и 'Сашо'.

'Мама готви по-добре' 2016 - мама Катерина Евро - 'Катя' и Александър Кадиев - 'Сашо' в празничните епизоди за Великден

Предизвикателството 'патешко месо' за Александър Кадиев - 'Сашо' и мама Катерина Евро - 'Катя', им осигури победа в празничната вечер.


Започна сезон 2 на кулинарното шоу 'Мама готви по-добре' 2016

В новия сезон първите звездни участници, с които стартира шоуто, са Ива Екимова, Петя Буюклиева и Костадин Георгиев - 'Коцето Калки'.

'Мама готви по-добре' 2016 - мама Ива Екимова и дъщеря й

'Мама готви по-добре' 2016 - мама Петя Буюклиева и сина й

'Мама готви по-добре' 2016 - Костадин Георгиев - 'Коцето Калки' и мама

.


15 декември 2015