'Женени от пръв поглед' 2015 година

Женени от пръв поглед 2015 година, брак и сватба между непознати младоженци, сезон 1, Купидон


Може ли една връзка да започне от сватба?

Новият световен формат 'Женени от пръв поглед' тръгва в ефира на Нова на 17 март от 21:00 ч. по Нова телевизия.

В уникалния социален експеримент, който се реализира за първи път в България, топ специалисти по matchmaking определят три перфектно пасващи си двойки, без те да са се виждали предварително.

'Женени от пръв поглед' 2015, сезон 1 ('Married at First Sight')

Любов от пръв поглед ... но какво ще кажете за брак от пръв поглед?.

Женени от пръв поглед

Склонни ли сме да се обвържем с някого, когото не познаваме? Бихме ли сключили брак с непознат, само ако специалисти твърдят, че сме родени един за друг? И може ли една връзка да започне от сватба?.

След като преобърна представите за брачен живот в Дания, САЩ, Германия и Литва, предаването се радва и пожъна голям успех, като в първия сезон над 50 % от двойките са останали заедно и след това.

Предаването е революционен социален и телевизионен експеримент. Откровен, емоционален и крайно реалистичен поглед в живота на двама души, които търсят човека до себе си и са готови на всичко, за да дадат шанс на една започнала по необичаен начин връзка.

В ефира на Нова телевизия три двойки ще започнат пътуването един към друг с Менделсон и сключване на реален брак.

Кои са тримата младоженци в 'Женени от пръв поглед' 2015?

Те са млади, красиви и перспективни, но дали ще имат същия успех и в брака, предстои да разберем в 'Женени от пръв поглед'.

Атанас - 'Женени от пръв поглед' 2015 Георги - 'Женени от пръв поглед' 2015 Стефан - 'Женени от пръв поглед' 2015

Атанас (27), Георги (34) и Стефан (28). Общото помежду им е, че и тримата са преживели любовни разочарования, а някои от тях имат драматични случки в миналото си, които влияят върху живота и характерите им.

Всеки от тримата мъже очаква с различен трепет срещата със съдбата си, приела формата на мечтаната непозната половинка.

Какво се крие под белия воал, ще се сбъднат ли надеждите им и ще успее ли науката да уцели химията помежду им ... въпросите, които стоят пред тримата герои са много и все съдбовни.

Кои са трите булки в 'Женени от пръв поглед' 2015?

Те са млади, красиви и перспективни, но дали ще имат същия успех и в брака, предстои да разберем в 'Женени от пръв поглед'.

Антония - 'Женени от пръв поглед' 2015 Гергана Капзамалова - 'Женени от пръв поглед' 2015 Светлана Кирова - 'Женени от пръв поглед' 2015

Антония (26), Гергана (30) и Светлана (29). Три дами, които отговарят на най-разпространените женски типажи. Романтична, амбициозна и артистичнаса участничките в социалния телевизионен експеримент.

Антония е 'романтичката в групата' и мечтае за принца на бял кон, който да я отведе в приказния свят на любовта. Гергана е въплъщение на понятието 'амбициозна дама с кариера' и приоритет спортът. Светлана определя себе си като 'артистична натура' и е инструктор по аеробика и таебо.

Изключително важна роля в предаването е поверена на група експерти. От самото начало те избират и свързват най-подходящите характери, базирайки се на т.нар. matchmaking подход. Експертите не само ще имат трудната задача да формират двойките, но професионалният им опит и експертните им умения ще бъдат подложени на постоянно изпитание, докато проследяват, анализират и напътстват събраните от тях партньори в приключението, наречено 'Женени от пръв поглед'.

Женени от пръв поглед

Участниците никога не са се виждали, нямат представа какъв е избраният за тях партньор, не знаят дори името му до деня на тяхната сватба. Двойките не се състезават, не получават награда и хонорари за участието си. Единствената цел на всички е действително да открият любовта и да останат заедно след края на експеримента.

Двойките сключват официален, действащ пред закона брак, а техните взаимоотношения следват естествения си ход. Приказката започва със сватба, продължава със сватбено пътешествие, след което идва ежедневието - двойките се събират под един покрив и започват да разкриват и най-дребните детайли от навици, характери и продпочитания. В продължение на пет седмици се запознават с роднините и приятелите си, а всяко ново предизвикателство, което живота им поднася, ги приближава все повече до отговора на въпроса 'ще останат ли заедно'.

'Женени от пръв поглед' ще се излъчва седмично, като всеки епизод проследява паралелно развититето на връзките и на трите двойки. Развръзката на социалния експеримент е в последния епизод, когато младоженците трябва да вземат ясно решение - дали ще останат заедно като семейство или ще се разделят.

Още преди началото на новото риалити, се оказа, че родното издание е създало прецедент с участниците си. 1000 души са се записали за участие в първия етап на кастинга за 'Женени от пръв поглед', без да знаят, че трябва да сключат граждански брак.

Елиминирани в начален стадий са момичетата, които са откровени 'златотърсачки'. Хора, чиято мотивация е 'мамо, дават ме по телевизора', също не бяха допуснати. Пропуснати са и обичайните заподозрени, като Радо 'Прашката', които са дежурното присъствие по всички кастинги.

Във финалния етап на кастинга има две групи по 15 жени и 15 мъже, които научиха какво предстои. Нито един не се е отказал от участие.

В предстоящите 12 епизода ще видим историите на три двойки, една от които вече се е бракувала в ритуалния дом в 'Красно село' - София.

Една от най-чаровните дами в българския ефир Евелина Павлова е водещата на 'Женени от пръв поглед'. 'Моята роля е на човека, който стиска палци' - определя тя ролята си на водеща в социалния експеримент от 17 март 2015 г. в ефира на Нова телевизия.

Какво следва след 6 пъти 'да' и сватбите от пръв поглед

'Женени от пръв поглед' дава неочаквани отговори на въпроса какво се случва, когато споделиш тръпката за приключения с непознат човек, когото току-що си избрал за половинка в живота.

Любимците на публиката Атанас и Антония поемат към Барселона - космополитен град с южна чувственост.

Вечният град Рим е достойна сцена за зараждащата се връзка между Георги и Гергана с италианска вечеря на свещи.

Малта е предпочитан 'декор' за меден месец на младоженци от цял свят - там Стефан и Светлана ще изживеят щастливи мигове заедно.

Експериментът 'Женени от пръв поглед' 2015 приключи

Атанас и Антония взеха решение, че имат общо бъдеще заедно. По-емоционалната Антония не скри сълзите и притеснението си и сподели, че не иска Наско да си тръгва. Очакват скоро и дете.

Георги и Гергана се разделиха - 'разведени от пръв поглед'. Двамата изразиха желание във финалния епизод на предаването да се разведат. За тях този социален експеримент се оказа неуспешен.

Стефан и Светлана бяха категорични, че при тях има любов, страст и привличане. 'Оставаме заедно!' - заявиха двамата. Но един месец след края на снимките, те се раделиха и вече не живеят заедно.

На 29 май, петък от 21:00 ч. зрителите ще разберат как шестимата участници продължават своя живот три месеца след края на експеримента. Те ще бъдат гости в студиото и ще дадат отговори на всички въпроси в 'Женени от пръв поглед' 2015, сезон 1 - финал.

11 февруари 2015