'И аз го мога' 2015 г. - нов риалити формат

'И аз го мога' 2015 година - нов за България риалити формат по Нова телевизия


Ники Кънчев ще е топ звезда в журито

Новото шоу стартира на 11 март (сряда) от 20:00 часа по Нова телевизия и ще събере 10 звезди, които ще се борят един с друг в супер екстремни изпитания. 'И аз го мога' е международен формат, който по уникален начин съчетава шоу и изпитание, забавление и яростна конкуренция, спектакъл и състезателен дух.

Няколко популярни личности пък ще ги оценяват и първият, потвърдил поканата да бъде част от журито е Ники Кънчев. Той решил, че няма да пропусне шанса да запише името си в историята на още едно световно риалити шоу, което ще се излъчва у нас. Водещият е флагман на две други хитови предавания – 'Стани богат' и 'Биг брадър'.

Покана за оценяващ (или участник) има и Сашо Диков

Той обаче още се пазарял за условията в договора си, срещу които ще влезе в ролята на професионален съдия (или участник) на едно от най-динамичните шоута този сезон в ефира.

Договорки текат все още и с участниците. Засега са сигурни имената на актрисата Яна Маринова, бившата адреналинка Жана Танева (вече Брейчева) и учителят по танци Алфредо Торес.

Яна Маринова Жана Танева (сега Брейчева) Алфредо Торес Хурейдини Елен Колева Иван Звездев

Симона Пейчева Камен Воденичаров Николай Георгиев Поли Генова Петко Димитров

Кубинецт вече няма да се показва на екрана в удобния стол на жури в 'Денсинг старс', а ще трябва да се бори за оцеляване в ефира, като се справя с опасни предизвикателства.

Жана също се готви усилено за участието си в предаването. Преди година тя стана майка за сефте и сега тренирала упорито, за да укрепи физиката си за екстремните изпитания в 'И аз го мога'. Пред екипа на продукцията хубавицата е обещала да прояви спартански дух и да изпълнява всеки от възложените й номера независимо от степента на сложност.

Освен тях още 7 известни личности ще покажат дали могат да гълтат огън, или да балансират на въже досущ като най-добрите професионалисти.

Чаровната актриса Елен Колева, познавачът на добрата кухня Иван Звездев, гимнастичката Симона Пейчева, водещият Камен Воденичаров и актьорът Николай Георгиев се присъединяват към шоуто 'И аз го мога'.

Чаровната певица Поли Генова и един от 'бившите' най-желани ергени Петко Димитров са попълненията в шоуто 'И аз го мога'.

10-те участници ще поставят на изпитание психическата и физическата си издръжливост, сръчността и артистизма си, за да докажат на себе си и на зрителите, че ще се борят докрай за победа.

Те не се страхуват от неуспеха, имат смелостта да бъдат истински звезди, а шоуто и тръпката от неизвестното е над всичко за тях.

Тричленно жури определя петимата най-добри за вечерта

В ролята на комисия, която ще оценява участниците, ще влязат Александър Балкански, Елена Петрова и Ники Кънчев.

Водещия Станимир Гъмов превежда участници, зрители и жури през джунглата от изпитания в продължение на три часа всяка седмица.

Във всеки епизод на шоуто ще се представят 5 различни предизвикателства, дело на професионалист.

После всяка от 10-те популярни личности ще трябва да избере един от номерата, който да изпълни в следващ епизод, като две популярни лица изпълняват едно и също предизвикателство. За целта ще има на разположение една седмица за репетиции.

Тричленно жури определя петимата най-добри за вечерта. Следващата стъпка е всеки член на журито да елиминира по още един участник, докато останат двама финалисти за вечерта.

Зрителите обаче имат последната дума и техният вот определя победителя за седмицата от останалите двама финалисти.

Всяка седмица участниците ще трупат точки, които им помагат да стигнат до финала, а големият победител ще получи и награда.

10 звезди 12 седмици ще поемат предизвикателства

Шоуто е направено по световен формат и върви с голям успех в Италия, Испания, Бразилия, Мексико, Португалия, Румъния, Русия.

Смисълът на предаването 'И аз го мога' е да провокира и участниците, и зрителите, да не спират на едно място, да поддържат любопитството си към новото и неочакваното, да продължават да се развиват и да покажат, че талантът наистина има много лица.

В това шоу опитът е толкова важен, колкото и крайният успех, което не значи, че звездите няма да се стремят към него.

С какви скрити таланти ще ни изненадат родните звезди и колко ще са високи дозите на адреналина предстои да научим скоро в 'И аз го мога' – предаването на ръба на възможното.

Как продуцентът Маги Халваджиян, чиято първа професия е цирков артист, ще предизвика любимите български звезди и ще успеят ли те да издържат на темпото на професионалистите, под критичния поглед на журито, ще разберем месец март в уникалния шоу-спектакъл 'И аз го мога' по Нова телевизия.

Големия финал и победител на 'И аз го мога' 2015, сезон 1

Тази вечер с нов регламент и последните имат шанс да станат първи.

В продължение на три месеца десет от любимите звезди на България минаваха границите на собствените си възможности в първото издание на шоуто за предизвикателства 'И аз го мога' по Нова.

Актрисата Елена Петрова, която е част от журито на 'И аз го мога', прие предизвикателството да представи номер с въздушен обръч на 5 м. височина, без осигуровка, по време на големия финал на шоуто.

'На финал, като на финал' - категорично беше журито, след като участниците за последен път избраха новите си номера. Според тримата съдии всеки си избра правилното предизвикателство, а в комбинация с натрупаните във формата до момента умения, финалът на шоуто ще се превърне в истински звезден спектакъл.

Симона Пейчева бе удостоена с титлата победител, в първия сезон на финала тази вечер и с награда нов червен автомобил 'Huyndai' i20.

11 февруари 2015