'Фермер търси жена' 2015 год., сезон 2

'Фермер търси жена' 2015, сезон 2, нов кастинг, кастинги, участници, задачи, формат риалити шоу излъчвано по Нова ТВ, tv, bg, 2-ри сезон


Романтично риалити шоу по Нова ТВ

Започва да се излъчва от 29 септ. и завършва на 8 дек. 2011 год.

Водеща на шоуто е Диана Тодорова - 'Диди', лице на рубрика в 'На кафе'. Изпълнителен продуцент е компанията 'Paprika Latino'.

Започва нов кастинг за сезон 2 на 'Фермер търси жена' 2015

Десет фермера ще имат уникалната възможност да напишат своята вълнуваща любовна история в ефира на Нова телевизия.

'Фермер търси жена' 2015 - лого

Те са привлекателни, трудолюбиви и са готови на всичко, за да открият своята мечтана половинка. Шоуто набира участници.

Нова тв и продуцентска компания 'Old School' започват реализацията на втория сезон на най-успешното фермерско предаване в света.

Желаещите да бъдат участници в шоуто, трябва да отговораят на следните критерии: да са необвързани (или разведени); да са на възраст между 20 и 50 години; да имат желание за сериозна връзка и да са готови да потърсят любовта по нестандартен начин.

Ако желаете да откриете своята половинка, ако имате желание да покажете красотата на фермерския живот, ако се гордеете със своето трудолюбие, ако искате да демонстрирате предимствата на живота извън големия град, можете да се запишете за участие в шоуто.

Кандидати за нови участници и участнички

На база всичките срещи и интервюта, проведени с кандидатите, ще се изберат 10 фермери, които ще участват в предаването. След това ще бъдат представени в специален пилотен епизод на 5 юли по Нова.

'Фермер търси жена' 2015 - участници и участнички

Жените ще могат да кандидатстват, като изпратят писмо до фермера, който им е харесал. Всеки фермер ще прочете изпратените до него писма и ще избере кои 4 дами имат шанс да спечелят сърцето му.

5 фермери, които получат най-много писма ще продължат във шоуто, а другите ще получат писмата до тях, за да се свържат с дамите.

Световен шампион по конен спорт, шампион по мотоциклетизъм и фермер в чието минало крие легенда за аристократична кръв и баронски титли. Това са част от колоритните истории на мъжете, записали се за участие във втория сезон на 'Фермер търси жена'.

Шумен, Велико Търново, Добрич, Пловдив и София са градовете и областите, излъчили най-много кандидати за участници във формата.

Диана Тодорова - 'Диди' е новата водеща на втория сезон

Зрителите я познават като 'Диди' - лице на емигрантската рубрика в 'На кафе'. Но в неделя, 5 юли, от 22:00 ч., ще я видят и в най-новото й амплоа - на водеща на втория сезон на 'Фермер търси жена' 2015.

Диана Тодорова - 'Диди' - водеща на 'Фермер търси жена' 2015 - храни пони

Като водеща 'Фермер търси жена', на Диана Тодорова й предстои да обиколи красиви кътчета в България, за да ни срещне с историята на 10-те фермери и да им помогне да си намерят най-подходяща жена.

Галерия снимки, CV и видео визитки на фермерите ергени

Великолепната фермерска десетка на Нова е ясна, време е дамите да изберат и спечелят своя избраник, който ги е впечатлил най-много.

Ангел Марчев - 'Фермер търси жена' 2015 Валери Миленов - 'Фермер търси жена' 2015 Диман Рохлев - 'Фермер търси жена' 2015 Димитър Петров - 'Митко' - 'Фермер търси жена' 2015 Камен Хасумски - 'Фермер търси жена' 2015

Maрин Дерменджиев - 'Фермер търси жена' 2015 Милен Порожанов - 'Фермер търси жена' 2015 Петър Диков - 'Фермер търси жена' 2015 Пламен Зарифов - 'Фермер търси жена' 2015 Славко Василев - 'Фермер търси жена' 2015

Сега е ред на дамите да покажат, че не се страхуват да бъдат смели в любовта и са готови да се впуснат в търсене на своята половинка.

След това ергените ще се изправят пред първото предизвикателство. Фермерите ще прочетат всички писма, адресирани до тях и трябва да 'разпознаят' жените, които могат да се окажат любовта на живота им.

Между славата и любовта към фермерството

Оказа се, че жените от големите градове са много по-активни и не ги притеснява да заменят градския начин на живот с романтика на село.

Диана Тодорова - 'Диди' - водеща на 'Фермер търси жена' 2015

София и Пловдив държат първите места по брой записали се дами за участие, като най-младата е на 18 години, а най-възрастната - на 51 г.


Интересна провокация предвиждат с кандидатка за риалитито

Сред одобрените кандидатки се е позиционирала транссексуалната Дени Лазаро, която някои помнят в миналото като фолк певец 'Денис'.

Денислав Лазаров - 'Денис' - 'Дени Лазаро' - кандидатка за 'Фермер търси жена' 2015

Амбициозният 'младеж' е със сменен пол на жена и освен по-големия номер обувки, който носи, по друго не се разбера, че е бивш мъж.

Дени няма да разкрива до последно своето минало, с което се очаква да заблуди потенциалните ухажори сред фермерите търсещи жена.


'Фермер търси жена' 2015 стартира на 18 септември по Нова тв

Вторият сезон на 'Фермер търси жена' стартира на 18 септември.

Кандидатки за 'Фермер търси жена' 2015

Със старта на 'Фермер търси жена' на 18 септември зрителите ще видят кои са петимата фермери, събрали най-много писма от дамите.

Кастингът е международен, а сред кандидатките има дами дори от Украйна и Русия, които учат български в очакване на предаването.


Петимата фермери, които получиха най-много писма

Как изглежда най-желаната от дамите фермерска петорка?

Петимата фермери Диман, Камен, Марин, Петър и Славко - участници във 'Фермер търси жена' 2015

Ето ги петимата фермери, които са получили най-много писма от кандидатките и които ще търсят любовта в ефира на Нова телевизия:

• Диман Рохлев - 'Мис Азия' се бори за сърцето му
• Камен Хасумски - дами от различни възрасти се борят за него
• Марин Дерменджиев - най-желаният фермер
• Петър Диков - 'X Factor' талант е сред избраниците му
• Славко Василев - любов от пръв поглед

Какъв ще бъде техния предварителен избор на бъдещи 'фермерки'.


Диман и петте дами, които ще се борят за сърцето му

Аделина, Елеонора, Марго Купър, Силвия и Теофана са избраните.

Диман с Аделина, Елеонора, Марго Купър, Силвия и Теофана - участници във 'Фермер търси жена' 2015

Диман е приготвил специално предизвикателсто за дамите - игра на голф. Дали пък това не е любовен тест по 'кюстендилски'.

Диман избра да се раздели с 'Ади' и отведе другите във фермата си.


Камен и петте дами, които ще се борят за сърцето му

Имената на избраните са Елеонора, Лили, Красимира и Христина.

Камен с Елеонора, Лили, Красимира и Христина - участници във 'Фермер търси жена' 2015

На най-артистичния фермер, пет напълно различни като възраст и темперамент жени ще се опитат да докажат, че те са най-ефектните.

Камен ще посрещне избраниците си с истински тест за физическата издръжливост - веломаратон. Ще издържат ли дамите натоварването.


Марин и дамите, които ще се борят за сърцето му

Антония, Йоана, Камелия и Лилия са избраните.

Марин с Антония, Йоана, Камелия и Лилия - участници във 'Фермер търси жена' 2015

Марин мечтае да срещне и жената на живота си - добра, истинска и вярна на себе си.

Дали дамите ще успеят да докажат, че те са най-правилният избор.


Петър и дамите, които ще се борят за сърцето му

Бистра, Божидара, Виолета и Дана са избраните.

Петър с Бистра, Божидара, Виолета  и Дана - участници във 'Фермер търси жена' 2015

След като не успя да избере с кое момиче да се раздели, Петър ще заведе в град Генерал Тошево и четирите си дами.

Чаровната Божидара получи по-голямо внимание от Петър заради неумението си да плува.


Слави и дамите, които ще се борят за сърцето му

Ангелина, Ани, Екатерина и Цвети са избраните.

Слави с Ангелина, Ани, Екатерина и Цвети - участници във 'Фермер търси жена' 2015

Украинката Екатерина, в чиято снимка чаровният фермер се влюби от пръв поглед, предизвика женска ревност у останалите кандидатки.


Четири влюбени двойки ще отпразнуват любовта помежду си

Диман и Елеонора - 'Нора' ще отпътуват за Лещен. При финалния си избор Диман не успя да се отпусне и да покаже близост с Елеонора.

Диман с Елеонора - участници във 'Фермер търси жена' 2015

Камен и избраницата му Христина са нетърпеливи да споделят един с друг уикенда в една специална винарска изба в Розовата долина.

Камен с Христина - участници във 'Фермер търси жена' 2015

Марин се влюби във водещата Диана Тодорова. Предложи й брак и годежден пръстен с диамант, но тя му отказа категорично ... засега.

Марин с Диана Тодорова - участник и водеща във 'Фермер търси жена' 2015

Петър и Божидара също ще отпразнуват решението да са заедно с уикенд в Пампорово, където ще се отдадат на екстремни емоции.

Петър с Божидара - участници във 'Фермер търси жена' 2015

Слави и Екатерина са най-влюбената двойка. В Поморие ги очаква романтичен уикенд и двамата не могат да свалят поглед един от друг.

Слави с Екатерина - участници във 'Фермер търси жена' 2015

Какви са изводите след романтичния уикенд след финала на шоуто? Брак или раздяла очаква фермерите във 'Фермер търси жена' 2015?


25 май 2015