'Фермата' 2016 ('The Farm') - риалити bTv

Сезон 2 на риалитито от 20:00 на 11 септември


Оригинален риалити формат, в който участниците влизат в ролята на фермери и не ползват постиженията на съвременната цивилизация.

Телевизионният феномен 'Фермата' ('The Farm'), успешно адаптиран в над 50 държави, ще бъде отново в ефира на bTv от мес. септември.


Започна кастинг за участници във 'Фермата' 2016, нов сезон 2

Продуцентите Андрей Аранудов и Иван Христов ви очакват в реалити формата и шоуто, популярно като селския 'Сървайвър' в България.

'Фермата' 2016 - Иван Христов и Андрей Аранудов - кастинг, сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv

Иска ли ви се да избягате от стреса на модерния свят. 'Фермата' 2016 ви очаква - запишете се за кастинг до 1 май, на адрес: fermata.btv.bg


Участниците ще живеят като фермери в условия от преди 1 век

'Фермата' 2016 ще върне 19 участници 100 години назад във времето, за да живеят 3 месеца, без течаща вода, ток и модерните удобства.

'Фермата' 2016, сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv - снимка от дрон

Единственото нещо, което ще имат на масата си участниците е това, което те ще произведат сами със собствените си ръце, за да оцелеят.

'Фермата' е още и състезание, в което всяка седмица, на елиминации, след зрелищен дуел, по един участник ще отпада от шоу формата.

При престоя си във фермата участниците ще получават помощ само от своя Ментор. Той ще бъде съвсем истински и натурален фермер.

Всяка седмица един от участниците ще бъде избиран за 'Фермер на седмицата'. Той или Тя ще се ползва със сериозни привилегии:
• ще живее в самостоятелна постройка с повече удобства от къщата
• ще получи имунитет от елиминиране за конкретната седмица
• ще има право да избира 2-ма чираци - един мъж и една жена
• ще седи на централно място на масата за хранене
• ще разпределя изпълнението на седмичните задачи
• ще ръководи работата във фермата между участниците
• ще отговаря за хазната, като определя какво да се купи.

Избраните чираци се преместват в бедняшка колиба, като живеят в близост с животните и цялата седмица ще вършат мръсната работа.

Един от двамата чираци се посочва за първи дуелист от участниците, а той сам избира своя опонент, който трябва да бъде от същия пол.

Дуелът ще бъде тест за силата, сръчността и фермерските знания на 2-мата дуелисти. Този, който загуби дуела, напуска шоуто и фермата.


Ася Капчикова ще гради нов рейтинг, като рине кравешка тор

'Мис Плеймейт' 2016 е отрязала предложението на 'Нова' телевизия за участие във 'ВИП Брадър' 2016 през есента и влиза във 'Фермата'.

'Фермата' 2016, сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv - Ася Капчикова - 'Крисковица' - 'Мис Плеймейт' 2016

Гаджето на 'Криско' предпочита да рине мръсотията на село, вместо да се затвори за цели 3 месеца между четирите стени на VIP Къщата.

След дълго обмисляне блондинката преценила, че във 'ВИП Брадър' със сигурност ще се издъни. Във 'Фермата' тя имала възможност да блесне като работливо момиче, което е 'кифла' само на външен вид.

Префърцунената моделка и танцьорка смело ще се вихри в аграрния кошмар на 'Фермата', където се гледат овце, кози и крави, живее се в мръсотия, събират се дърва за огрев и се спи на проядени дюшеци.


Eлен Колева е вторият звезден участник във 'Фермата' 2016

Пoлyчилa пpeдлoжeниe дa влeзe нaeceн във 'Фepмaтa' и в Kъщaтa нa 'VIP Брадър'. Избpaлa дa живee пpимитивнo, зa дa бъдe близo дo Бoг.

'Фермата' 2016 - Eлен Колева, сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv

Елен Колева ще се върне години назад във времето, за да се срещне с бита на нашите предци, в живoт лишeн oт yдoбcтвa и цивилизaция.

Калин Терзийски - 'Кайо', влиза във 'Фермата' да изкорени плевелите, стегнали душата му. Ще успее ли, как ще се справи със съперниците.

'Фермата' 2016 - Калин Терзийски - 'Кайо', сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv

Той изрази готовност да помага на бившата вече любов Елен Колева, която също ще участва в селскостопанския риалити формат на bTV.

Скандалният рапър и хип хоп изпълнител Радомир Юнаков - 'Dee' от Хасково, е следващия звезден участник в сезон 2, на 'Фермата' 2016.

'Фермата' 2016 - Радомир Юнаков - 'Dee', сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv

Пуши 'трева' всекидневно, лежал е в затвора в Америка и е станал баща на 19 год. Новата му приятелка е талантливата певица 'Donna'.


Крум Савов е следващият звезден участник във 'Фермата' 2016

За Крум Савов 'Фермата' ще е предизвикателство, за живот в близост до земята и далеч от Мая. Задачата му е да отсее зърното от плявата.

'Фермата' 2016 - Крум Савов, сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv

Ще се справи ли спортния журналист с предизвикателството и дали ще има силите да се изправи срещу участниците, избрани чрез катинг.

Следващият участник във 'Фермата' 2016, е Гергана Дончева - 'Гери'.

'Фермата' 2016 - Гергана Дончева - 'Гери', сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv

Тя е топ модел, телевизионна водеща, хип-хоп изпълнител, актриса и автор на детски книги, но животът на село не й е чужд и има спомени.


Галерия снимки на участниците фермери във 'Фермата' 2016

Ето имена и актуални снимки на участниците в шоуто: Ася Капчикова, Галина Генова, Гергана Дончева - 'Гери', Десислава Тричкова, Ева Димитрова, Елен Колева, Калин Терзийски, Красимир Колев, Крум Савов, Мария Гечева, Михо Футеков, Надежда Георгиева, Николай Давидов, Радомир Юнаков - 'Dee', Серафим Василев 'Финци', Силвия Сергеева, Стоян Спасов, Тодор Маринов и Юлиана Попдимитрова.

Участници 'Фермата' 2016 - галерия от снимки, сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv


В първият мъжки дуел, Михо загуби от Стоян, във 'Фермата' 2016

Старите врагове Михо Футеков и Стоян Спасов ще защитават честта на прочутите си бунтовнически родове в епичната тричасова битка.

'Фермата' 2016 - Михо Футеков срещу Стоян Спасов - 'Стойо', сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv

Михо е потомък от рода на Райна - 'Княгиня', а прадядото на Стоян е загинал в Априлското въстание. Днес техните наследници враждуват.

Зрелищната битка определи Михо Футеков да си тръгне от 'Фермата', а Стоян Спасов след победата стана първият 'Фермер на седмицата'.


Втори мъжки дуел - Крум загуби от Николай, във 'Фермата' 2016

Тази неделя в дуел един срещу друг се изправят спортния журналист Крум Савов и сериозното съвременно градско юпи Николай Давидов.

'Фермата' 2016 - Крум Савов срещу Николай Давидов - 'Нико', сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv

Зрелищната битка определи Крум Савов да си тръгне от 'Фермата' 2016, а Радомир Юнаков - 'Dee' стана новия 'Фермер на седмицата'.


Първият женски дуел - Ева победи Елен, във 'Фермата' 2016

Ева Димитрова и Елен Колева влизат в епична битка, като залогът им е оцеляване в шоуто - дуел на честта между неизвестни и известни.

Ева Димитрова срещу Елен Колева - дуел 'Фермата' 2016, сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv

Зрелищната битка определи Елен Колева да си тръгне от 'Фермата' 2016. Тя избра Ася Капчикова да стане новия 'Фермер на седмицата'.


Във втория женски дуел - 'Гери' загуби от Юлиана, във 'Фермата'

Гергана Дончева - 'Гери' и Юлиана Попдимитрова влизат в битка, като залогът за оцеляване е дуел на честта между известни vs неизвестни.

Гергана Дончева - 'Гери' срещу Юлиана Попдимитрова - 'Макето' - дуел 'Фермата' 2016, сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv

Зрелищната битка определи Гергана Дончева - 'Гери' да си тръгне от 'Фермата'. Тя избра Стоян Спасов да бъде нов 'Фермер на седмицата'.


Михо Футеков от Панагюрище отново се завърна във 'Фермата'

Повишения интерес към панагюреца Михо, от зрителите в социалните мрежи, накара продуцентите да го поканят отново за участие в шоуто.

Михо Футеков от Панагюрище - 'Фермата' 2016, сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv

Те проведоха референдум във 'Фермата' дали да се върне в риалити шоуто и фермерите го приха единодушно с 14 гласа 'За' и 1 - 'Против'.


В третия женски дуел - 'Ади' загуби от Мария, във 'Фермата' 2016

Надежда Георгиева и Мария Гечева влизат в битка, като залогът е за оцеляването им, в дуел на честта между емигранти от два континента.

Надежда Георгиева - 'Ади' и Мария Гечева - дуел 'Фермата' 2016, сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv

Зрелищната битка определи Надежда да си тръгне от 'Фермата'. И тя избра Серафим Василев - 'Финци' да бъде нов 'Фермер на седмицата'.


В четвъртия женски дуел - 'Галя' победи Ева, във 'Фермата' 2016

Галина Генова - 'Галя' предизвика Ева Димитрова и те влизат в битка, като залог за оцеляването е дуел на честта между дами от група 45+.

Галина Генова - 'Галя' и Ева Димитрова - дуел 'Фермата' 2016, сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv

Битката определи Ева Димитрова да си тръгне от 'Фермата' 2016 г. И тя избра Красимир Колев - 'Краси' да бъде нов 'Фермер на седмицата'.


В третия мъжки дуел - Тодор загуби от Серафим, във 'Фермата'

Тодор Маринов предизвика Серафим Василев - 'Финци', те ще влязат в битка, като залог за оцеляването е дуел на честта между 'титаните'.

Тодор Маринов и Серафим Василев 'Финци' - дуел 'Фермата' 2016, сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv

Битката определи Тодор Маринов да си тръгне от 'Фермата' 2016 год. И той избра Десислава Тричкова да бъде нов 'Фермер на седмицата'.


В петия женски дуел - Силвия победи Ася, във 'Фермата' 2016

Силвия Сергеева предизвика Ася Капчикова и те влизат в битка, като залог за оцеляването е дуел на честта между шик дами от група 25+.

Силвия Сергеева и Ася Капчикова - дуел 'Фермата' 2016, сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv

Битката определи Ася Капчикова да си тръгне от 'Фермата' 2016 год. И Ася посочи Мария Гечева да стане новия 'Фермер на седмицата'.


Калин Терзийски напусна по собствено желание 'Фермата' 2016

Калин Терзийски - 'Кайо' рухна след сърдечната криза. Писателят е поискал да си тръгне от риалити шоуто заради проблеми със сърцето.

Калин Терзийски - 'Кайо' - 'Фермата' 2016, сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv

Те са причина да го приемат в болницата в прединфарктно състояние. След изписването си 'Кайо' вече не е същия и не се подлага на 'риск'.


В четвъртия мъжки дуел - 'Dee' загуби от Стоян, във 'Фермата'

Радомир Юнаков - 'Dee' предизвика Стоян Спасов и те влизат в битка, като залог за оцеляване е магията на Ню Йорк срещу духът на Бъта.

Радомир Юнаков - 'Dee' и Стоян Спасов - 'Стойо' - дуел 'Фермата' 2016, сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv

Битката определи Радомир Юнаков - 'Dee' да си тръгне от 'Фермата'. Той избра Юлиана Попдимитрова да бъде нов 'Фермер на седмицата'.


Динко Вълев от Ямбол - влиза като Гост във 'Фермата' 2016 год.

Социалния феномен Динко Вълев от град Ямбол - ловец на мигранти, бежанци и наркодилъри - влиза като Гост във 'Фермата', без хонорар.

Динко Вълев от град Ямбол - Гост във 'Фермата' 2016, сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv

Динко ще живее няколко дни наравно с останалите фермери, но няма да подлежи на избиране за ратай, 'Фермер на седмицата' или дуелист.


В петия мъжки дуел - Михо загуби от 'Краси', във 'Фермата' 2016

Михо Футеков предизвика Красимир Колев и те влизат в битка, която е залог за оцеляване и спасяване на честа, във враждата между тях.

Михо Футеков и Красимир Колев - 'Краси' - дуел 'Фермата' 2016, сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv

Битката определи Михо да си тръгне за втори път от 'Фермата' 2016. Той избра 'либето' Мария Гечева да бъде нов 'Фермер на седмицата'.


В шестия женски дуел - Юлиана победи 'Деси', във 'Фермата'

Юлиана Попдимитрова - 'Макето' предизвика Десислава Тричкова и те влизат в битка на честта между млади и красиви дами от групата 25+.

Юлиана Попдимитрова - 'Макето Джули' и Десислава Тричкова - 'Деси' - дуел 'Фермата' 2016, сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv

Битката определи 'Деси' Тричкова да си тръгне от 'Фермата' 2016 год. И тя посочи Николай Давидов да стане новия 'Фермер на седмицата'.


В шестия мъжки дуел - Стоян победи Красимир, във 'Фермата'

Стоян Спасов предизвика Красимир Колев и те влизат в битка, която е залог за оцеляване и спасение, две седмици преди Големия Финал.

Стоян Спасов - 'Стойо' и Красимир Колев - 'Краси' - дуел 'Фермата' 2016, сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv

Дуела определи Красимир Колев да си тръгне от 'Фермата'. Той избра Серафим Василев - 'Финци', да е последния 'Фермер на седмицата'.


В седмия женски дуел - Мария загуби от 'Макето', във 'Фермата'

На последния дуел във 'Фермата', Мария Гечева предизвика Юлиана Попдимитрова и те влизат в битка на арената, по пътя към Финала.

Мария Гечева и Юлиана Попдимитрова - 'Макето Джули' - дуел 'Фермата' 2016, сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv

Битката определи Мария Гечева да си тръгне от 'Фермата' 2016 год.

След дуела остават шестима полуфиналисти, двама от които ще си тръгнат през следващата седмица. Преди това, обаче, във 'Фермата' ще се върнат и всички отпаднали участници, които ще бъдат 'гости'.


Първите двама финалисти във 'Фермата', са Галина и Серафим

Галина Генова - 'Мама Галя' и Серафим Василев - 'Финци', отиват на Големия Финал в неделя. Кои още ще бъдат другите 2-ма финалисти.

Галина Генова - 'Мама Галя' и Серафим Василев - 'Финци' - финалисти 'Фермата' 2016, сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv

В сряда вечер Силвия Сергеева - 'Сиси', стана третия финалист, като победи Юлиана Попдимитрова - 'Макето' в полуфинален женски дуел.

Силвия Сергеева - 'Сиси' и Юлиана Попдимитрова - 'Макето Джули' - дуел полуфинал 'Фермата' 2016, сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv

В четвъртък вечер Стоян Спасов - 'Стойо', стана четвъртия финалист, като победи Николай Давидов - 'Нико', в полуфиналния мъжки дуел.

Николай Давидов - 'Нико' и Стоян Спасов - 'Стойо' - дуел полуфинал 'Фермата' 2016, сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv

Финалът на 'Фермата' 2, е в неделя, 18 декември, в 20:00 часа, когато зрителите на bTV ще определят победителя в шоуто за 2016 година.


Стоян Спасов е победител и носител на приза 'Фермер № 1' 2016

Вторият сезон на 'Фермата' си има победител - Стоян. Запишете се на кастинг за новия сезон 2017 още сега, за да бъдете на неговото място.

Стоян Спасов - 'Стойо' - финалист и победител 'Фермата' 2016, сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv

Галина Генова - 'Мама Галя', Силвия Сергеева - 'Сиси', Стоян Спасов - 'Стойо' и Серафим Василев - 'Финци', са на Финала във 'Фермата' 2.

Стоян Спасов - 'Стойо', Галина Генова - 'Мама Галя', Серафим Василев - 'Финци' и Силвия Сергеева - 'Сиси' - финалисти 'Фермата' 2016, сезон 2 ('The Farm' 2016 BG) bTv

На първия етап от избора, отпадналите участници ще дадат своя вот за победител. Гласът на всеки един от тях ще бъде равен на 1 точка.

На втория етап финалистите ще се борят на живо на арената в общо 3 битки. Във всяка една от тях ще се разпределят по 8, 5, 2 и 0 точки.

Стопаните на фермата 'Ники' и 'Бети' ще разпределят 15 точки между финалистите - кой според тях е бил най-добрият фермер през сезона.

Най-важния етап от гласуването е вотът на зрителите. Те ще могат да подкрепят своя фаворит със смс-и, като всеки процент е равен на 1 т.


Победителят в сезон 2, на 'Фермата' 2016 год., ще спечели 100 000 лв.


15 април 2016