'Черешката на тортата' 2015 год., сезон 5

'Черешката на тортата' 2015, сезон 5, Нова телевизия, участници


Нова телевизия започва лятото с горещ старт

Кулинарното шоу 'Черешката на тортата' открива парада на 1-ви юни.

Петият сезон ще е супер забавен и дирижиран от шеф Иван Манчев.

Шоуто обещава големи порции смях и изненади

Попфолк певецът Михаил Калайджиев - 'Милко', актьорите Александър Дойнов - 'Сашо' и Ернестина Шинова-Слабакова, ясновидката Николета Йорданова и певицата Прея Осасей ще са първите участници в новия петзвезден сезон 5 на реалитито.

'Черешката на тортата' 2015 - участници седмица 1

От снимачната площадка на 'Кошмари в кухнята', където шеф Манчев е строг и непоколебим критик на родните ресторанти, през юни той отново ще влезе в друго любимо свое амплоа - на главно действащо лице и съветник в 'Черешката на тортата'. Дали ще бъде по-строг и какви нови изпитания е подготвил за новите участници, ще разберем.

'Черешката на тортата' 2015 - лого

Сериозна конкуренция в голямото готвене за титлата 'Най-добър домакин', специални мисии, множество изненади, неочаквани срещи и кулинарни вечери обещава петият сезон на 'Черешката на тортата'.

Актрисата Ернестина Шинова-Слабакова е победител и оглави временната класация в първата седмица от петия сезон на кулинарното шоу 'Черешката на тортата' по Нова тв. На второ място само с точка по-малко е ясновидката Николета Йорданова.

Втората седмица Ивайло Захариев е първият домакин

Тримата актьори Ивайло Захариев, Филип Аврамов -'Фицата' и Биляна Петринска, заедно с журналистът от сп. 'GEO' - Георги Милков и 'Мисис Глоуб' 2004 Румяна Маринова са главните действащи лица и участници във втората част на кулинарното приключение.

'Черешката на тортата' 2015 - нови участници седмица 2

Според регламента на предаването Прея Осасей възложи мисия на актьора Ивайло Захариев, който е първият домакин следващата седмица. Задачата му е да приготви вкусна торта, която да размаже в лицето на един от гостите си ... в случая той избра за жертва 'Фицата'.

Зъболекарката Румяна Маринова е новия седмичен победител и оглави временната класация във втората седмица от петия сезон на кулинарното шоу 'Черешката на тортата' по Нова тв. На първо място с по 25 точки бяха всички без Ивайло, който бе само с ... 24 точки.

Третата седмица Елена Георгиева е първият домакин

Декораторката Елена Георгиева и звезда в първата риалити сапунка 'Биг Брадър' 2005 (сезон 2) и в 'Денсинг старс' 2014 (сезон 4), комикът Диян Мачев - 'Дидо', добродушният съсед от 'Етажна собственост' Евгени Будинов, радиоводещата Ива Дойчинова и господарят на ефира Румен Угрински са главните действащи лица и участници.

'Черешката на тортата' 2015 - нови участници седмица 3

Според регламента на предаването Румяна Маринова възложи мисия на хубавата Елена. Задачата й е да пазарува танцувайки. Чудеса, трансформации и откровения изпълват третата седмица на шоуто.

Радиоводещата Ива Дойчинова е новия седмичен победител, след признанието на Евгени Будинов, че е манипулирал умишлено вота, за да покаже какво се случва с гласуването на изборите в България.

Четвъртата последна седмица 'Денди' е първият домакин

Финал: писателят Любомир Милчев - 'Денди', журналистката Кристина Патрашкова, актьорът Станимир Гъмов, поп певицата Поли Генова и актрисата, певица и писателка Ваня Щерева са последни участници.

'Черешката на тортата' 2015 - нови участници седмица 4

Според регламента на предаването Румен Угрински възложи мисия на 'Денди'. Задачата е сам да издои крава в стопански двор на село.

Певицата Поли Генова е последния седмичен победител в петия сезон на кулинарното шоу 'Черешката на тортата' 2015 по Нова тв.

1 юни 2015