'Българи на три морета' - тв шоу по bTV

'Българи на три морета' 2016 - тв шоу по bTV, 3 морета, ново тв предаване с Емил Каменов - 'Емо' и Габриела Радославова - 'Габи', 'Мистър Мозък' и 'Мис Джуки', Чико и Чочка, новите Моро и Валя
Премиера на 1 януари 2016 г. от 22:00 часа


Един мускулест мъжкар от Монтана, Емил Каменов и една 'кукла' със силикон от с. Гара Елин Пелин, Габриела Радославова - 'Мис Джуки'.

Те не знаят чужди езици. Те са напълно безпомощни извън България. Те ще 'покорят' света, който са виждали само на снимка. Те ще са ...


'Мис Джуки' и Емо Каменов стават Валя и Моро по БиТиВи

Иван и Андрей се погрижиха да разтърсят родния ни ефир от смях.

'Българи на три 3 морета' - тв шоу по bTV

След като обявят едноличния господар на 'Фермата' 2015, опосумите Иван и Андрей пускат в телевизионния ефир 'Българи на три морета'.

Мислите си, че сезонът на реалититата приключва след 2 седмици?! От вчера ли познавате Иван и Андрей? Шеметната двойка не умее да стои без работа, нито пък да пропуска Златния шанс за печалба.

Старите приятели са на финала на най-вълнуващото нещо, което са правили. Сюжетните линии във 'Фермата' 2015, не просто освежиха ефира, но и промениха ценностната система дори на виделите всичко продуценти. От БиТиВи останали доволни и им дадоха пореден ефир.

Иван и Андрей приеха предизвикателството като предложиха нещо добре познато старо с нова опаковка. Така както 'Поверително от N.L.' се превърна в 'Папараци', като смени телевизията с bTV, така и приключенията на Валя и Моро ще се гледат в различен вариант.

Иван и Андрей се похвалиха с добре забравения стар проект, който ще забавлява зрителите с премеждията на едните 'Българи на три морета'. Пак става въпрос за хора, които не знаят чужд език, а са им дали дребни пари, за да летят със самолет и да разгледат Европата.

Този път пътешествениците не са известното семейство от Златица. Героите обаче се известни - 'Къртицата' Емил Каменов, с Габриела Радославова - 'Мис Джуки'. 'Дръж се Виена - Емил Каменов те гази!'.

Канарата от Монтана получи трети пореден ефир за изява. След като зрителите му се посмяха в Тв7 и Нова, дойде ред и на БиТиВи да се разтърси от северозападен диалект. Спътницата му, макар и спортна 'журналистка', се оказа неподготвена за комуникация на чужд език. 'Джуки' я посрещнаха с компот в Будапеща, а тя си мисли, че е супа.

Със сигурност не им е било лесно, докато покоряват като Бай Ганьо - Виена, но зрителите добре ще се позабавляват на техен гръб. Вижте първите препятствия по пътя на 'Българи на три морета' във видеото.


Запишете се на кастинг в новото предаване за 2016 година

bTV ще изненада зрителите си в първия ден на 2016 година с новата продукция на телевизията - туристическото комедийно риалити шоу.

Емил Каменов и Габриела Радославова - 'Мис Джуки' и селфи в 'Българи на три 3 морета' - тв шоу по bTV

Емил Каменов и Габриела Радославова ще предложат допълнителна доза хумор и забавни случки от Европа и на 2 януари, пак от 22:00 ч.

Ако желаете безплатно пътуване из Европа и по света, запишете се на email: natrimoeta@btv.bg. Условия за участие са: да не говорите чужди езици, да не сте пътували зад граница и да сте над 30 години

'Българи на три 3 морета' - тв шоу по bTV - Емил Каменов и Габриела Радославова - 'Мис Джуки' в кемпер

Продуцентът на 'Българи на три морета' е 'Междинна станция' ООД, а нейни собственици и управители са Андрей Аранудов и Иван Христов.


'Българи на три морета' 2016 с продължение от 21 април по bTV

'Мистър Мозък' и 'Мис Джуки' тръгват след сватбата си в Нови хан, на ски пътуване и медено сватбено пътешествие с бял любовен кемпер.

'Българи на три 3 морета' - тв шоу по bTV - Емил Каменов и Габриела Радославова - 'Мис Джуки' в кемпер

Маршрутът им е: Нови хан (за младоженката), Белград, Любляна, Вал Гардена, Верона, Венеция и Загреб, по стъпките на Ромео и Жулиета.

Гледайте комедийното шоу от 21 април, всеки четвъртък, в 21:30 часа.


6 декември 2015