Зейнеб щастлива, ще се жени през лятото

Зейнеб Маджурова - 'Зизу' се жени (омъжва) лятото на 2015 година за милионерския син Стоян Балевски, сватба


Ще се омъжи за милионерски син

Името му е Стоян Балевски и според близки до телевизионерката, на него се дължи широката й усмивка напоследък.

Младият мъж е завърши обучението си в Англия и работи за фирмата на баща си. Семейството му е солидно и се занимава с всякакви финансови операции. Нито криза, нито банкови фалити заплашват благосъстоянието им, което се трупа от ден на ден в сметката на единствения наследник от мъжки пол на фамилията.

Смайващи промяни

За да си бетонира мястото до богатия млад мъж, 'Зизу' коренно промени начина си на живот. Заклетата купонджийка се кротна у дома и се посвети на аристократични хобита като тенис и голф.

За да не трупа излишни килограми и да смайва приятеля си с платичност, се запали и по заниманията с йога.

Дори започна да ходи на логопед, за да се избави от диалекта, който преди години я направи една от най-колоритните участнички в първия 'Биг Брадър', сезон 1 - 2004 година.

Зейнеб и Стоян

За 3 години със Стоян, Зейнеб претърпя смайваща промяна, но цената за това си струваше усилията.

И днес, точно 10 години след първите си стъпки в телевизията бургазлийката е готова да зареже всичко в името на брака.

Преди време асистентката на Гала дори се постара да тества семейството на любимия си, като пусна мълвата, че двамата са се сгодили тайно.

И чак след като установи, че роднините на Стоян няма да се противопоставят яростно на брака им, започна сама да го окуражава да й предложи да се оженят.

Така след дълга работа, за да заприлича на истинска милионерска съпруга, 'Зизу' е по-близо от всякога до мечтата си.

Дори вече е получила пръстен от любимия си мъж, с който той я моли да сподели живота и богатството му за вечни времена.

Самата Зейнеб не крие, че именно това е нейното най-голямо желание в момента. Кариерата и творческите й планове са оставени далеч зад гърба й. За да прекарва повече време с любимия си, тя дори отказала да влезе обратно в Къщата на 'ВИП Брадър' миналата година, като с това изтърва доста апетитен хонорар.

Зейнеб

Маджурова пренебрегна и всички други любопитни риалити проекти, за да покаже веднъж за винаги, че е надскочила това ниво на популярност и вече е една истинска дама.

Парите, които загуби от това обаче ще й се върнат многократно, ако настоящия й приятел по-скоро да я превърне в своя законна жена.

Неотдавна водещата от Нова дори загатна, че е готова да загърби кариерата си в предаването 'На кафе', в името на бъдещите си съпруг и деца. 'Семейството е най-важно' - лаконична бе 'блондинката'.

Разбира се, туркинята е готова да направи такова, само след като е сигурна, че саможертвата й си заслужава.

Според запознати макар да е доста освободен в претенциите си към любимата Балевски си има своите мрачни страни.

Така например откакто е с него Зейнеб започнала все по-рядко да излиза по женски. Наложило се дори да запознае кандидата си с всичките си приятелки, та да може той да е спокоен, когато я пуска да дивее с тях по заведенията.

Ревността му далеч не била задушаваща, но дали заради лошия имидж от миналото на Маджурова, Стоян гледал вечно да му е под око. Заради него бургазлийката закрила своя профил в социалните мрежи, та да не й пишат досадни ухажори, които да разстройват гаджето й.

Приятелите на блондинката дори се шегували, че още от сега е решил да я сложи в клетка. И притесненията му никак не са безпочвени.

Всички те обаче могат да отпаднат още това лято. За тогава 'Зизу' планира сватбата на мечтите си.

С любимия й още не били разгласили новината публично, за да не се спекулира по темата. Бургазлийката обаче вече се оглеждала за ресторант, в който да събере само малък отбран кръг гости, с които да отпразнува най-щастливия ден в живота си.

Пред любопитни колежки репортерката споделила, че момчето е много свястно, парите не са го развалили и не хвърчи в облаците. Той е земен и интелигентен, чуруликала Зейнеб.

В 'На кафе' вече гадаят по какъв обичай ще се извърши бъдещата сватба, ако има такава.

При подобен брак църковна сватба не може да има, защото булката трябва да приеме вярата на съпруга си и да се покръсти в праввославието, а това е ясно, че няма да се понрави на родителите й, коментират близки на момичето.

Наскоро за Зейнеб излезе информация, че ходела с мюсюлманска забрадка вкъщи от уважение към вярата на родителите си, въпреки че самата тя не била религиозна. Хубавицата обаче отрече.

25 февруари 2015