'MasterChef' 3 България 2017, 'Мастър Шеф'

Божана Кацарова - победител 'MasterChef' България 3, 'Мастър Шеф' ('Мастер Шеф') 2017, мастършеф бг, сезон 3, трето поколение кулинарни таланти, епизод, епизоди, MasterChef Bulgaria bg, кастинг, участници, жури Chef Андре Токев, Chef Виктор Ангелов, Chef Петър Михалчев, старт 2017, полуфинал, финал 2017, победител:  ( г.) от  на финал срещу  ( г.) от , кулинарно реалити формат по bTV, гладиатори в кухнята, хоби готвачи
Третото поколение кулинарни таланти в Сезон 3


'MasterChef' е формат на кулинарно телевизионно реалити шоу, като избраните участници са любители кулинари, а не професионалисти.

В България започва да се излъчва за първи път през 2015 г. по bTV. Третият сезон ще стартира на 27 февруари 2017 година - от 21:30 ч.


Кастингите за новото издание стартират на 16 ноември 2016 г.

Кулинарното състезание 'MasterChef' се завръща с 3-ти сезон по bTV.

Жури на 'MasterChef' България 3, 'Мастър Шеф' 2017

Авторитетното жури на тримата топ готвачи - Андре Токев, Виктор Ангелов и Петър Михалчев започва търсенето на новото поколение хоби готвачи, готови да покажат, че са по-силни от жегата, по-бързи от умората и достатъчно смели, за да отвоюватготварските върхове.

Всеки, който иска да изпита своята страст и въображението си към храната и да се докосне до най-високите стандарти на кулинарното изкуство, трябва да се запише за кастинг на http://masterchef.btv.bg или на телефон 0879918000 от 16 ноември до 20 декември 2016 год.

Желаещите да се включат в драматичните и завладяващи състезания за кулинарна креативност, трябва да са навършили 18 години, да не са работили и да не работят като главни готвачи или да получават доходи от приготвяне на храна в професионална обстановка.

Одобрените кандидати ще покажат любимите си кулинарни рецепти на предварителните кастингите на 5 и 6 декември в град Варна, на 12 декември в град Пловдив и от 17 до 21 декември в столицата София.

В третия сезон на 'MasterChef' 80-те най-добри хоби готвачи ще се изправят пред по-трудни кулинарни предизвикателства, ще трябва да се справят с повече обрати, изненади и неочаквани нови правила.


Какви ще бъдат третото поколение хоби-готвачи в 'MasterChef' 3

Победителката и носителка на титлата с престижната статуетка от кулинарното шоу 'MasterChef' 2 България, в родния ни телевизионен ефир Севда Димитрова, се запозна с някои от новите последователи.

Новите кандидати за участници - 'Мастър Шеф' 2017, сезон 3

16 от най-запалените фенове на кулинарното шоу 'MasterChef' 2017 г., по bTV, спечелиха възможността да оценят таланта на претендентите.

Бъдещето влиза в кухнята на 'MasterChef' с хай-тек за хоби готвачите, ще управляват интелигентни роботи, за приготвят ultra premium ястие.


Кои са новите участници в 'MasterChef' III България 2017, сезон 3

Антон Бахчеванов (37), Ася Дюлева (19), Божана Кацарова (27), Веселина Вълкова (43), Виктория Гурова (26), Георги Стефановски (28), Димитър Димитров (30), Екатерина Цекова (42), Емилио Морел (50), Иван Киров (50), Карина Попова (33), Костадин Шанков (32), Красимир Вакрилов (37), Кристиян Матев (30), Миглена Борисова (36), Петър Киров (34), Росица Иванова (25), Станислава Калайджиева (23), Стелян Куку (29), Теодора Генкова (51) и Цветомир Савчев (30).

'MasterChef' 2017, сезон 3, участници: Антон Бахчеванов, Ася Дюлева, Божана Кацарова, Веселина Вълкова, Виктория Гурова, Георги Стефановски, Димитър Димитров, Екатерина Цекова, Емилио Морел, Иван Киров, Карина Попова, Костадин Шанков, Красимир Вакрилов, Кристиян Матев, Миглена Борисова, Петър Киров, Росица Иванова, Станислава Калайджиева, Стелян Куку, Теодора Генкова и Цветомир Савчев

В търсене на нова посока в живота, пред журитона 'Мастър Шеф', ще застанат балерина с афинитет към шоколада и един човек убеден, че готвенето е духовно пътешествие, а кулинарят e 'капитан' на кораба.

Музикант китарист ще срявнява лютеницата с купон, дресьор на змии ще доведе любимеца си 2-метров бял питон сред тиганите и печките.

Дама ще бъде допълнително мотивирана с уговорката, че ще получи предложение за брак, само ако грабне престилката на 'MasterChef'.

Двуметров словак ще предизвика рецепторите на журито с манджата на баба си, а горд баща - каменоделец ще демонстрира увереност в резултатите от тежък физически труд. Забавен ветеринар ще пледира за връщането на модата към бастуна и бомбето, като мъжки аксесоар.


Кои хоби готвачи отпадат от 'MasterChef' 3 България 2017

Кристиян е първият напуснал 'MasterChef' 2017, след съревнование с Карина. Но въпреки че ще върне своята състезателна престилка, той няма да се откаже от кулинарните си мечти и ще продължи да готви.

Миглена е вторият напуснал 'MasterChef' 2017, на елиминации срещу Росица и Стелиан Куку. Задачата им бе да приготвят четири различни на вкус кюфтета, които да паснат идеално в оставения им ... 'калъп'.

Георги напусна в дуел срещу Емилио, те се изправиха един с/у друг, като най-неубедителни кулинарни гладиатори. Предизвикателство за тях бе да приготвят кула от мъфини, с минимум три различни вкуса.

Емилио напусна на финалната сладка задача - крем брюле с украса.

Красимир напусна на елиминацията, създаване на гурме ястие с два основни и широко използвани в родната кухня продукта - хляб и лук.

Веселина си тръгна, след дуел на честа срещу Божана, която тя сама избра за елиминациите. Задачата беше да сготвят 6 ястия с ... цвекло.

Станислава напуска арената на 'MasterChef' 3, с обещанието, че ще преследва мечтата си да бъде готвач, а не само сервитьорка. Успех!

Екатерина напусна 'MasterChef' 3, в последния кръг от елиминациите, предизвикателство за три гурме ястия на тема домати и патладжани.

Карина напусна 'MasterChef' 3, на финалния блиц дуел със Стелиан - те имаха 5 минути, за да сготвят бърза рецепта с правилни вкусове.

Веселина отново получи бялата си престилка за 'MasterChef' 3, след ястие с патица на финал с Карина и така се завърна обратно в шоуто.

Теодора загуби от Иван, двама готвачи от старата школа, в битката от мексиканската кухня за емпанада с говеждо и сос vs три вида плънка.

Костадин загуби в поредната елиминация срещу Божана и Веси. Хоби готвачите имаха 1 час да приготвят своята версия на 'японска' гьоза.

Антон настъпи 'мина' и се раздели с 'MasterChef', в последната задача - само с остатъчни продукти и едва 60 минути, да се приготви ястие.

Веселина отново загуби в елиминацията на стрес теста срещу Росица и Виктория, където трябваше да приготвят вегански десерт в шоуто.

Ася загуби в последната част на елиминацията, срещу Цветомир и Росица, в приготвянето на почистени от тях морски дарове за 30 мин.

Петър загуби в елиминацията срещу Димитър, избран от Стелян Куку, който използва днес имунитета си, в приготвянето на кекс и сладолед.

Цветомир загуби в крайната част на елиминациите срещу Виктория, с последна задача за основно с риба и предястие с филе 'Еленски' бут.

Стелян с агнешки котлети, пюре от тиквички, баничка с тиквички и сос от саке, загуби срещу Вики с патешко магре с винено-портокалов сос.

Виктория загуби в крайната част на елиминациите срещу Росица, при приготвяне на шоколадова торта и си тръгва след четири загуби днес.

Иван загуби на полуфинал в кулинарния маратон, с пълна свобода на рецептите, който изстреля Димитър, Росица и Божана до финала.

Божана Кацарова е победител срещу Росица и Димитър на финала и новия носител на титлата 'MasterChef' България за 2017 год. в сезон 3.

Божана Кацарова - победител - 'Мастър Шеф' 2017, сезон 3


Награда за победителя в 'MasterChef' 2017 България е 100 000 лева.


15 ноември 2016