'MasterChef' II България 2016, 'Мастър Шеф'

'MasterChef' България II, 'Мастър Шеф' ('Мастер Шеф') 2016, мастършеф бг, сезон 2, второто поколение кулинарни таланти, епизод, епизоди, MasterChef Bulgaria bg, кастинг, участници, жури Chef Андре Токев, Chef Виктор Ангелов, Chef Петър Михалчев, старт 2016, полуфинал, финал 2016, победител: Севда Димитрова (39 г.) от Бургас на финал срещу Евгени Йорданов (33 г.) от Стара Загора, кулинарно реалити формат по bTV, гладиатори в кухнята
Второто поколение кулинарни таланти в Сезон 2


'MasterChef' е формат на кулинарно телевизионно реалити шоу, като избраните участници са любители кулинари, а не професионалисти.

В България започва да се излъчва за първи път през 2015 г. по bTV. Вторият сезон ще стартира на 1 март 2016 година - от 21:30 часа.


Кастингите за новото издание стартират на 16 ноември 2015 г.

Кулинарното състезание 'MasterChef' се завръща с 2-ри сезон по bTV.

Жури на 'MasterChef' България II, 'Мастър Шеф' 2016

Авторитетното жури на тримата топ готвачи - Андре Токев, Виктор Ангелов и Петър Михалчев започва търсенето на новото поколение хоби готвачи, готови да покажат, че са по-силни от жегата, по-бързи от умората и достатъчно смели, за да отвоюватготварските върхове.

Всеки, който иска да изпита своята страст и въображението си към храната и да се докосне до най-високите стандарти на кулинарното изкуство, трябва да се запише за кастинг на http://masterchef.btv.bg или на телефон 0879918000 от 16 ноември до 20 декември 2015 год.

Желаещите да се включат в драматичните и завладяващи състезания за кулинарна креативност, трябва да са навършили 18 години, да не са работили и да не работят като главни готвачи или да получават доходи от приготвяне на храна в професионална обстановка.

Одобрените кандидати ще покажат любимите си кулинарни рецепти на предварителните кастингите на 5 и 6 декември в град Варна, на 12 декември в град Пловдив и от 17 до 21 декември в столицата София.

Във втория сезон на 'MasterChef' 80-те най-добри хоби готвачи ще се изправят пред по-трудни кулинарни предизвикателства, ще трябва да се справят с повече обрати, изненади и неочаквани нови правила.


Какви ще бъдат второто поколение хоби-готвачи в 'MasterChef' II

Победителят в кулинарното шоу 'MasterChef' в родния телевизионен ефир - Симеон Червенков, и подгласниците му - Елена Петрелийска и Аврам Големечков се запознаха с някои от своите последователи.

Симеон Червенков, Елена Петрелийска и Аврам Големечков от 'Мастър Шеф' 2015

Сред новите участници са: полицайка в ГДБОП, учител по география, бивш 'заложник' на хазарта, носителка на титла 'Мис бикини', успешен модел в Италия и 23 г. ромка, която идва с цял оркестър за подкрепа.

Провокативната Мариела Нордел ще се завърне в мъжки облик, но един от претендентите за титлата е квестор в Народното събрание и се разчита той да съблюдава реда в кухнята на 'MasterChef', сезон 2.


Кои са новите участници в 'MasterChef' II България 2016, сезон 2

Весела, Георги, Димитрия, Евгени, Елизабет, Йоанна, Калоян, Лъчо, Любо, Махсун, Мая, Милена, Моника, Севда, Събин и Цветелина.

'MasterChef' 2016, сезон 2 - участници: Весела, Георги, Димитрия, Евгени, Елизабет, Йоанна, Калоян, Лъчезар, Любо, Махсун, Мая, Милена, Моника, Севда, Събин и Цветелина

Първа 'напусна' Моника Наумова - на 23 год., от София. Тя е фитнес инструктор, печели 'Мис бикини' 2013, учи право и работи на 2 места. Започва да готви покрай фитнеса, за да постигне перфектна фигура.

И 24-годишният участник Махсун Халим от София напусна кухнята на кулинарното шоу 'MasterChef' II България 2016 година, сезон 2.

Собственикът на ресторант Събин Събчев (42), мечтал винаги да е актьор, напусна надпреварата в 'MasterChef' II 2016 България, сез. 2.

Медицинската сестра Димитрия Димитрова (52) изгуби в 'MasterChef' II и напусна шоуто, но спечели от това, че имаше куража да се бори.

Весела (27 г.) от София, напусна състезанието в 'MasterChef' II 2016 България, сезон 2, но мечтае да си отворят малък семеен ресторант.

В най-оспорваните елиминации до сега в 'MasterChef' 2016 България, пореден участник, който напусна надпреварата е Любо (34) от София.

Лъчезар (24 г.), от София напусна шоуто 'Мастър Шеф' 2016. Готви от малък и се е справил с хазарта, чрез страстта си към кулинарията.

Мая (31 г.) от Русе и Цветелина (39 г.) от Ловеч са поредните изгонени на последните елиминации в кулинарното шоу 'Мастър Шеф' 2016 год.

Елизабет Николова (24 г.) от Благоевград е поредната напуснала на последната елиминация в кулинарното шоу 'MasterChef' II 2016 год.


Евгени и Севда на финал в 'MasterChef' II България 2016, сезон 2

Евгени Йорданов (33 г.) от Стара Загора и вегетарианката Севда (39 г.) от Бургас, са финалисти за титлата 'MasterChef' II България 2016 год.

'MasterChef' 2016, сезон 2 - Евгени Йорданов (33 г.) и Севда Димитрова (39 г.) - финалисти

Новият 'MasterChef' II 2016 година на България е Севда от Бургас, с невероятната способност да готви съвършено месо без да го опитва.

'MasterChef' 2016, сезон 2 - Севда Димитрова (39 г.) от Бургас - победител

Усетът, страстта да експериментира и отличните кулинарни познания й донесоха голямата награда и титлата победител в кулинарното шоу.


Награда за победителя в 'MasterChef' 2016 България е 100 000 лева.


15 ноември 2015