Ася Капчикова - 'Мис Плеймейт' 2016 BG

Ася Капчикова е новата 'Мис Плеймейт' България 2016 година, 'Miss Playmate' BG 2016, конкурс, кандидатки, кастинг, участнички, жури, гласуване, финал, победителка, носителка титла, изкусителка № 1, Playmate Of The Year
Новата носителка на титлата


Миналата година конкурсът си навлече много критики, от ценители и 'експерти', заради прекалено ниско свалената летва за кандидатките.

А победителката Виктория Ананиева - 'Вики', е напълно забравена.


Новата 'Мис Плеймейт' ще бъде избрана на 28 януари 2016 год.

Срещу 120 лв. всеки желаещ може да види дефилето на кокетките, в оспорвана битка на 12-те претендентки в столичната 'Рейнбоу плаза'.

Участнички, кандидатки за 'Мис Плеймейт' 2016 България

Желаещите да изплакнат око и да видят прелестите на кандидатките плеймейтки от ръка разстояние трябва да броят по 120 лв. за куверт.

Новата 'Мис Плеймейт' 2016 на България ще спечели кола, а от д-р Ангел Енчев ваучер от 10 000 лева за желана естетична интервенция.

Среща на 'четири очи' със самия Хю Хефнър - това е и наградата за победителката в тазгодишния конкурс 'Мис Плеймейт'. Тя ще получи ВИП покана за партито на създателя на Playboy, озаглавено 'Сън в лятна нощ', което тази година ще бъде на 8 юни 2016 в прословутото му имение в Ел Ей (LA). Билетът за вечеринката струва 3000 долара.


Силна конкуренция се очертава в тазгодишния конкурс

Кандидатките са коя от коя по- красива и надарена (или тунингована).

Кандидатки 'Мис Плеймейт' 2016 България

Засега като евентуални победителки се спрягат няколко плеймейтки. Сред тях е и тайното гадже на 'Криско' - танцьорката Ася Капчикова.

Ася Капчикова - тайното гадже на рапъра Кристиан Талев - 'Криско' - кандидатка 'Мис Плеймейт' 2016 България

Преди дни изтече информация, че една от кандидатките, Анджелина, пък се хвалела, че ще спечели, защото платила 8000 евро за титлата.

Ангелина Атанасова - 'Анджелина' - двойничка на фолк певицата Теодора Андреева - 'Андреа' - кандидатка 'Мис Плеймейт' 2016 България

Сред любимките на читателите на списание 'Плейбой' са други две красавици. Едната е Дилена Димитрова, която може да се похвали с малко допълнителни кубици силикон в гърдите. Има обаче и напълно естествено надарена кандидатка, която вероятно сериозно ще се намеси в битката за победата - Беатрис Христова. Плеймейтката няма нито грам импланти в гърдите си, които са напълно естествени.

До момента в онлайн гласуването водят Елена, Снежанка, Мартина и Дилена. Предстои ни да разберем коя ще грабне титлата на финала.

В журито, по традиция, ще бъде Николета Лозанова - 'Мис Плеймейт' 2006 год. Нейната слава и до днес се дължи именно на този конкурс.

Жури ще бъдат и Ваня Джаферович - маркетинг шефът на ФК 'Берое' и победител в 'Сървайвър' 2014, Виктория Ананиева - 'Мис Плеймейт' 2014, д-р Енчев и Христо Запрянов, главен редактор на българското сп. 'Playboy'. Вотът им и този на публиката, ще излъчи победителката.

Водещ на конкурса ще е 'актьорът' и телевизионен водещ Александър Кадиев - 'Мамин Сашко', Сашо Еврин, син на Катерина Евро - 'Катето'.


'Мис Плеймейт' 2016 - без 'тунинг' и без пластични 'набухватели'

Новата 'Мис Плеймейт', 24-годишната танцьорка и модел Ася е факт, като изненадващо или не, но естествената красота победи силикона.

Победителка Ася Капчикова и подгласнички - 'Мис Плеймейт' 2016 България

Кандидатките за слава се кършиха сластно по сцената и още тогава се видя, че най-голяма подкрепа сред публиката имат Ася и Мартина.

Подгласнички на безспорната победителка Ася Капчикова станаха 3 моми: Андженина Атанасова, Мартина Юрукова и Дилена Димитрова.


Ася Капчикова вече напомпа бюста си с 2 по 350 кубика силикон

В началото на 2017 година, Ася е с нова придобивка. Пазвата й бая е пълна и напращяла, като вече не се различава от тълпата силиконки.

Ася Капчикова стана силиконово Барби - 'Мис Плеймейт' 2016 България

Не е ясно как е реагирал партиархалният й баща, който доскоро не й говореше, след като видя голите й снимки за конкурса. Най-вероятно махнал с ръка и се примирил, че вече щерка му е силиконово Барби.


Как става в България изборът на 'Момиче на годината'

Всяка година се обявява кастинг, на който се избират 12 момичета и след което се прави 'специална' фотосесия на всичките кандидатки. Издава се уникален брой на списанието с тях - алманах за ценители.

От 2004 г. 'Плейбой' България организира и конкурса 'Мис Плеймейт'. От 12-те момичета, които се борят за титлата, на финал жури избира 'Мис България Плеймейт на годината' и победителките до сега са:

• 'Мис Плеймейт' 2004 г. - Мадлен Пенева (I конкурс)
• 'Мис Плеймейт' 2005 г. - Албена Петрова (II конкурс)
'Мис Плеймейт' 2006 г. - Николета Лозанова (III конкурс)
'Мис Плеймейт' 2007 г. - 'Русата' Златка Райкова (IV конкурс)
• 'Мис Плеймейт' 2008 г. - Мария Цветкова (V конкурс)
'Мис Плеймейт' 2009 г. - 'Черната' Златка Димитрова (VI конкурс)
• 'Мис Плеймейт' 2010 г. - Дорис Дилова (VII конкурс)
• 'Мис Плеймейт' 2011 г. - Меги Колева (VIII конкурс)
• 'Мис Плеймейт' 2012 г. - Силвия Бахати (IX конкурс)
'Мис Плеймейт' 2014 г. - Елена Кучкова (X конкурс)
'Мис Плеймейт' 2015 г. - Виктория Ананиева (XI конкурс)
'Мис Плеймейт' 2016 г. - Ася Капчикова (XII конкурс)
'Мис Плеймейт' 2017 г. - Магдалена Бадер - 'Маги T' (XIII конкурс)


1 януари 2016