Николета Лозанова и Валери Божинов

Николета Лозанова (Ни Ло), дъщеря Никол и Валери Божинов. Родители в развод, разделени, развеждат се, модел и футболист


Официално признаха - развеждаме се!

Валери Божинов (футболист) и Николета Лозанова (моделка) са женени от 4 години, имат дъщеричка Никол Божинова.

Николета Лозанова (Ни Ло) е родом от пловдивското село Караджово и е бивша 'Мис Плеймейт' 2006 год.

Истината излезе в социалната мрежа

Валери Божинов призна на личната си страница във 'Фейсбук', че с Николета Лозанова са в развод. Нападателят написа:

Фейсбук пост на Валери Божинов

'За да сложа край на спекулациите, ще кажа истината, а тя е че с Николета се развеждаме! Няма да коментирам причини и няма да влизам в ничии пиарски схеми. Тя е майка на дъщеря ми и аз й желая всичко най-хубаво! Футболните успехи и децата ми са най-важни за мен. А от тук нататък всеки може да си пише каквото иска.'

Новината потвърди и самата Николета, която също постна кратък текст в социалната мрежа. Плеймейтката написа:

Фейсбук пост на Николета Лозанова

'В България, когато публична двойка се разделя, аудиторията реагира със смесени чуства - едни ликуват 'така й се пада', други пък ожалват 'горкичката, какво ли изживява'. Не търся и не искам съжаление, защото смея да твърдя, че животът ми и вчера и днес, и преди месеци, и след месеци, ще бъде все така приказен, защото АЗ държа съдбата си в ръцете ми! Всякакви стечения на обстоятелствата са уроци, които ни правят по силни, по-мъдри и по-уверени в себе си! Не обвинявам, не мразя, не хуля ... А сърдечно благодаря за поредния урок!'

Развод на годината, за който дълго ще се говори

Разлъката между водещата на 'Папараци' и Валери започнала в края на миналата година, когато ритнитопковецът реши да напусне родния ФК 'Левски' и да се влее в редиците на втородивизионния италиански 'Тернана'. Именно тогава брюнетката се заинатила като магаре на мост, че иска да продължава кариерата си у нас, вместо да домакинства и бездейства на Ботуша, докато мъжът й мята топки по зеления терен.

По време на бракоразводното дело Божинов ще настоява за родителски права над дъщеричката им Никол.

Освен това той е решен да изгони от къщата си в 'Бояна' невярната Лозанова, като не смятал да й помага финансово по какъвто и да е начин. Имал ангажимент само към дъщеря си - за нея щял да дава по 3000 лева на месец.

Не е тайна, че макар да парадира с петзвезден начин на живот, Николета винаги е разчитала на чужди средства, за да поддържа висок стандарт. Плеймейтката изкарва прилични финанси като модел и водещ на 'Папараци'. Според източници от Би Ти Ви възнаграждението й там е 10 000 лева. Въпреки потоците пари тя нямала и една стотинка заделена настрана, заради широките си пръсти да харчи по бутици и разкрасителни процедури.

Светкавично разнеслата се новина за раздялата на Ни Ло и Валери стигна до ушите и на душманите й. Вечната врагиня - Алисия, от която Лозанова открадна Божинов, не показвала радост от крушението в живота на плеймейтката, но не пропуснала да отбележи, че когато човек гради щастие на гърба на чуждото нещастие, то рано или късно го застига възмездие. Думите на певицата са по повод радостта, която Николета никога не е прикривала за лошите събития в живота на Ася.

Двамата 'баджанаци' разделени с изгорите си

Ники Михайлов и Николета Лозанова бяха 'сгодени' през 2007 г. Валери Божинов е бивш мъж на поп фолк певицата от 'Ара' - Алисия от Вакарел, с която имат син Валери - 'Валерко', но се разведе с нея заради Николета Лозанова. След това Алисия - 'Ася' имеше 4 годишна връзка с вратаря Ники Михайлов и го заряза заради изневерите му в началото на тази година. В профила си във Фейсбук Михайлов-младши обясни кое е довело до разлъката:

Фейсбук пост на Ники Михайлов

'Макар да съм доста открит във всички социални мрежи относно личния ми живот, сега отново чета 'Приказки от 1001 нощ', в които измислиците са поне 110 %. Затова реших да ви споделя няколко неща. Да, с Алисия сложихме край на отношенията ни след 4-годишна връзка, изпълнена с незабравими моменти. Но двамата с Валерко имат специално място в сърцето ми и винаги могат да разчитат на мен - затова няма да позволя хора, които изобщо не са наясно със ситуацията, да уронват авторитета им с фантастични писания. Причината за раздялата ни е свързана с кариерите и разстоянието, което ни дели. Затова на този етап преценихме, че така е по-добре. Никога не е имало друга жена и се съмнявам скоро да има. Алисия винаги е била единствената през тези 4 години! Това е първият ми и последен коментар по темата. Хубава седмица на всички!'


13 март 2015 (петък)