Елена Кучкова е 'Мис Плеймейт' 2014 год.

Елена Кучкова е новата Мис Плеймейт 2014 година, с. Черногорово, Пазарджик
Хубавата Елена изненадващо грабна титлата

Елена открадна под носа на фаворитката Биляна Евгениева титлата. В първия кръг претендентките за титлата се разходиха по бельо, във втория съблазняваха публиката със страстни закачки помежду си.

Хубавицата стана поредната коронована красавица, уж от Пазарджик след Антония Петрова, Златка Райкова и Нанси Карабойчева. Дошла от село Черногорово, изкусителката превзе столицата като танцьорка в балета на еротичното 'Babylon show', още от самото му създаване.

Тя спечели лек автомобил, а от д-р Енчев - ваучер за 10 000 лева.

Елена Кучкова - 'Мис Плеймейт' 2014 година

Победителката мечтае за собствен бизнес, сватба с богаташ и деца.

След тазгодишния конкурс

Елена е родена през 1989 г. и изненадващо отне короната на Биляна. Двете танцуват заедно в екзотичното шоу, но брюнетката беше категоричната фаворитка за 'Мис Плеймейт' 2014. Скандалите преди конкурса обаче са наклонили везните в полза на конкурентката й.

'Справих се страхотно, доволна съм от себе си. Няма по-щастливо момиче от мен тази вечер' - заяви тя веднага след конкурса.

Студентката бакалавър по специалност 'Стопанско управление' в ПУ Пловдивския университет 'Паисий Хилендарски', искрено се е надявала на успех. Плеймейтката заяви, че зад себе си няма скъпоплатени имиджмейкъри и богати спонсори.

Тя отхвърли обвиненията, че конкурсът е нагласен.

Елена Кучкова - 'Мис Плеймейт' 2014 година

'Нямам богат любовник, който да плати. Сама съм, с подкрепата на моите приятели' - заяви Кучкова.

Елена Кучкова - 'Мис Плеймейт' 2014 г. и Христо Сираков

Но столичния плейбой Христо Сираков призна, че е имал връзка с Елена Кучкова. Известният бизнесмен се похвали, че е имал вземане-даване с хубавицата и именно така я уредил да спечели конкурса.

Впоследствие, когато нашумя с участието си във VIP Big Brother 2014, Елена призна, че има гадже богат високопоставен политик. Оказа се, че това е 48 годишния Любомир Ников, известен като 'Козунака' и Любо 'Бентлито' - шеф на столичната мистична организация ДПС.

Любопитното е, че най-успялата победителка в конкурса - Николета Лозанова сподели във Фейсбук: 'Сега, когато бях от другата страна, в журито, а не сред кандидат-плеймейтките, осъзнах, че наистина силният ми коз е бил фактът, че бях себе си! Именно такава днес бе и победителката Елена Кучкова, доказвайки, че е естествена, сладка и непринудена!'

Плеймейт са модели които се снимат за списание 'Плейбой' като момиче на месеца. На всеки плакат е изписано Мис месец и се наричат 'Плеймейт на месеца' или 'Момиче на месеца'.

В САЩ всяко едно от момичетата на месеца в началото на следващата година имат шанса да спечелят титлата 'Плеймейт на годината'.

В България изборът на 'Момиче на годината' става с кастинг. Всяка година се обявява кастинг на които се избират 12 момичета след което се прави специална фотосесия на всичките момичета и се издава брой на списанието с тях.

От 2004 г. 'Плейбой' в България организира и конкурса 'Мис България Плеймейт'. Всяка година чрез кастинги биват избрани 12 момичета, които да се борят за титлата. На финала жури избира 'Мис България Плеймейт на годината' и победителките са:

• 'Мис Плеймейт' 2004 г. - Мадлен Пенева (I конкурс)
• 'Мис Плеймейт' 2005 г. - Албена Петрова (II конкурс)
'Мис Плеймейт' 2006 г. - Николета Лозанова (III конкурс)
'Мис Плеймейт' 2007 г. - 'Русата' Златка Райкова (IV конкурс)
• 'Мис Плеймейт' 2008 г. - Мария Цветкова (V конкурс)
'Мис Плеймейт' 2009 г. - 'Черната' Златка Димитрова (VI конкурс)
• 'Мис Плеймейт' 2010 г. - Дорис Дилова (VII конкурс)
• 'Мис Плеймейт' 2011 г. - Меги Колева (VIII конкурс)
• 'Мис Плеймейт' 2012 г. - Силвия Бахати (IX конкурс)
'Мис Плеймейт' 2014 г. - Елена Кучкова (X конкурс)
'Мис Плеймейт' 2015 г. - Виктория Ананиева (XI конкурс)
'Мис Плеймейт' 2016 г. - Ася Капчикова (XII конкурс)


29 януари 2014