НЛО уфология извънземни марсианци рептили

НЛО, уфология, извънземни, марсианци, рептили, хуманоиди, световна теория на конспирацията, илюминати, извънземни кораби и апарати, извънземен живот, инопланетяни, неидентифицирани летящи обекти, аномални явления, загадки от древността и днес, междузвездни войни, летяща 'чиния', извънземен космически 'кораб', пришълци, извънземни раси, предполагаеми интелигентни форми на извънземен живот, извънземни цивилизации


Космически кораби пътешестващи из времето


НЛО е съкращение от Неидентифициран летящ обект, така е въведен термин, с който най-общо се означава всеки летящ обект или небесна аномалия, които не могат непосредствено да бъдат идентифицирани.

Най-популярната неконвенционална хипотеза е, че НЛО са резултат от дейността на извънземни цивилизации, в необяснимите ни случаи.


Произход на термина и история от древността до наши дни

Словосъчетанието 'неидентифициран летящ обект' е в превод от английски на термина 'Unidentified Flying Object' (съкр. форма UFO).

Скални рисунки на астронавти от космоса - НЛО

Другото популярно наименование на това явление е 'летящи чинии'.

Обикновено това са тези случаи, при които липсват достатъчно данни за идентифицирането на т.н. явление 'извънземен космически кораб'.

Запазени са много писмени свидетелства до наши дни на фолклорни разкази и художествени изображения (картини, гравюри или скални рисунки) за необичайните въздушни феномени още от древността.

В България първото документирано свидетелство е от 1858 година, във варненското село Аврен, когато три приличащи на звезди тела преминават над Гергьовденския общоселски събор и е прецедент.


Извънземни раси и цивилизации, пришълци на Земята

По данни на уфолога д-р Стивън Гриър извънземните са над 50 вида.

Оживялото извънземно Айрл от катастрофата на космическия кораб в ранчо до градчето Розуел в САЩ, щата Ню Мексико - НЛО

Един от най-известните случаи на наблюдение и катастрофа на НЛО е 'Случаят Розуел', наречен още 'Мистерията Розуел'. Разсекретени са факти на ФБР за мястото на действието - САЩ, щата Ню Мексико, близо до градчето Розуел, а времето на действие е 1 и 2 юли, 1947 г.

Те са между нас и е много трудно дори да ги различим, защото имат технологии, които ги адаптират към нашия вид, особено рептилите.

Марсианците правят жесток експеримент - възбуждат планетарното светлинно поле с кристални генератори. И тогава те отварят дупката, която днес наричаме аномалията 'тайната на Бермудски триъгълник'.

Извънземните са предполагаеми същества от други планети, звездни системи и дори галактики. Съществуването им не е доказано научно.


Световната теория на конспирацията за рептили и илюминати

Рептилоидните хуманоиди, са предполагаемо влечугоподобни, честа тема в научна фантастика, теория на конспирацията, уфология и др.

Световни лидери, предполагаеми рептили - НЛО

Идеята за рептили и на земята е популяризирана от конспиративния теоретик Дейвид Айк, който казва, че променящи формата си рептили управляват човешкия свят като приемат човешка форма, придобиват политическа власт, за да могат да манипулират човешките общества.

Айк твърди, че в множество случаи много от политическите световни лидери са или са 'под властта' на рептили, които управляват света.

Според теория на конспирацията, обикновено се смята, че рептилите са по някакъв начин свързани с тайното общество на илюминатите.

Като според някои илюминатите използват рептилите за свои цели, а според други илюминатите смятат рептилите за свои богове и т.н. (като богове-рептили много често се смятат някои египетски богове).

В България теорията за рептилите също си има свои привърженици. Според тези хора, например всички български владетели са рептили.

Според уфолога Еленко Ангелов: 'Голяма част от световните лидери са рептили, променящи формата си. Но 90 % от банкерите обаче са човешки същества и са подчинени на тяхната рептилоидна матрица'.