Корони за 'Мисис България' (Mrs. Bulgaria) 👑

'Мисис България' - новите носителки на титлата в поредното издание на националния конкурс за омъжени жени 'Mrs. Bulgaria'
Финал на конкурса - 27 октомври 2017


На пищна церемония в столичен ресторант авторитетно жури избра новите носителки на титлата 'Мисис България' 2017, 19-тото издание.

В конкурса участваха повече от 500 омъжени жени от цяла България.


Короновани нови носителки на титлата 'Мисис България' 2014 👑

Във финалният етап на конкурса 14-те избрани дами дефилираха в ежедневно облекло, с официални тоалети и представиха близките си.

Габриела Георгиева, Стойка Николова, Венета Славова и Анелия Иванова - носителки на титла 'Мисис България' 2015

Титлите в категориите Вселена, Свят, Милениум и Европа спечелиха:

• 'Мисис България' 2014 Universe - Диди Стоянова от София
• 'Мисис България' 2014 World - Кристиана Костадинова от София
• 'Мисис България' 2014 Millenium - Ради Николова-Орцева от София
• 'Мисис България' 2014 Europe - Пламена Червенкова от Русе


Короновани нови носителки на титлата 'Мисис България' 2015 👑

Във финалният етап на конкурса 14-те избрани дами дефилираха в ежедневно облекло, с официални тоалети и представиха близките си.

Габриела Георгиева, Стойка Николова, Венета Славова и Анелия Иванова - носителки на титла 'Мисис България' 2015

Титлите в категориите Вселена, Свят, Милениум и Европа спечелиха:

• 'Мисис България' 2015 Universe - Габриела Георгиева от София
• 'Мисис България' 2015 World - Стойка Николова от Дупница
• 'Мисис България' 2015 Millenium - Венета Славова от Пловдив
• 'Мисис България' 2015 Europe - Анелия Иванова от София

Специална награда на организаторите - 'Mrs. Bulgaria Famous Earth', спечели Билгихан Джелил от гр. Кърджали, по професия стоматолог.

Билгихан Джелил - носителка на титла 'Мисис България' 2015

Има дъщеря и син на 11 и 7 год. и е зодия Дева. Смята че 'Най-добре работи този, който най-добре се забавлява'. 'Мисис България' според нея трябва да бъде жена с достойнство и стил. Дамата ще представя България на международния конкурс за красота 'Mrs. Earth' в САЩ.

Всички участнички във финала получиха много цветя и подаръци от спонсорите, а някои от тях бяха избрани за лица на известни фирми.

Меги Савова е организатор на надпреварата собственик на марката.

Средствата, събрани от благотворителната кампания на финала, са предоставени на Министерство на вътрешните работи за децата на загиналите при изпълнение на служебния си дълг служители на МВР.


Короновани нови носителки на титлата 'Мисис България' 2016 👑

15 дами финалистки се състезаваха за короните на 'Мисис България' 2016 г., в 18-тото издание на националния конкурс за омъжени жени.

Габриела Георгиева, Стойка Николова, Венета Славова и Анелия Иванова - носителки на титла 'Мисис България' 2016

Титлите в категориите Милениум, Свят, Вселена и Европа спечелиха:

• 'Мисис България' 2016 Millenium - Виктория Драганова-Николова
• 'Мисис България' 2016 World - Десислава Ценкова от В. Търново
• 'Мисис България' 2016 Universe - Лора Михайлова-Акбари от София
• 'Мисис България' 2016 Europe - Йовка Гургуриева-Стефанова

Журито бе съставено от носителките през годините на титлата, лента и корона на 'Мисис България', както и представители на спонсорите.


Короновани нови носителки на титлата 'Мисис България' 2017 👑

20 дами финалистки се състезаваха за короните на 'Мисис България' 2017 г., в 19-тото издание на националния конкурс за омъжени жени.

Титлите в категориите Вселена, Земя, Свят и Европа спечелиха:

Мария Вичева - 'Мари Вачева', Цветелина Чорбанова, Ирина Белчева и Анна Стефанова - носителки на титла 'Мисис България' 2017

'Мисис България Universe' 2017 - Мария Вичева - 'Мари Вачева' от Пловдив, майка на 18-годишна дъщеря. Живее и работи в Австрия. Занимава се с международен маркетинг, мениджър е в семейната компания 'Колегер Метал Бал' и има идея за филиал в България.
'Мисис България Earth' 2017 - Цветелина Чорбанова от София, зодия Овен, омъжена с две деца - момче и момиче. В момента съчетава две работи - административен сътрудник и управител и собственик на щанд за маникюр. В свободното си време обича да кара ски.
'Мисис България World' 2017 - Ирина Белчева от София, завършила две магистратури, служител в Министерството на Енергетиката - главен експерт, отговарящ за въпросите свързани със сигурността на енергоснабдяване в България. Има две деца - Ирен (6) и Кристиан (3).
'Мисис България Europe' 2017 - Анна Стефанова от София, майка на две деца - син (3 г.) и бебе (2 м.), занимава се с ръчно изработване на бонбони, поздравителни картички и аксесоари за лични празници.

За първи път бяха избрани и техни подгласнички, сребърни медали:

Валя Жекова, Светлана  Дудрекова, Надя Недялкова и Маринела Драгиева - подгласнички на 'Мисис България' 2017

'Мисис България Woman of the Universe' 2017 - Валя Жекова от Бургас, омъжена с две дъщери, по професия химик, работи като началник-отдел в Регионална здравна инспекция, обича да спортува.
'Мисис България Tourism' 2017 - Светлана Дудрекова от Велико Търново, зодия Везни, има собствен бизнес, щастлива майка на две момичета. Мотото й засега е 'Няма нищо невъзможно'.
'Мисис България Transcontinental' 2017 - Надя Недялкова 🔚 от Бургас, с три дъщери, юрист по образование, търговски директор финансова компания. Шест години е обявена най-успешен мениджър. Надя Недялкова е и остава носителка на титлата 'Мисис Бургас' 2017.
'Мисис България Worldwide' 2017 - Маринела Драгиева от Пловдив, чийто живот преминава в предизвикателства и в очакване на най-големите такива. Пазител на семейните ценности, които предава и на дъщерите си - плод на дългогодишна любов със съпруга си, с когото развива общ бизнес. Има умения на дипломат, които й помагат в живота и в бъдещата й кариера. Магистър по финанси и студент по Европейска интеграция и дипломация на Европейснкия съюз.

Във връзка с неспазване клаузите по договора на 'Мисис България', отнемат титлата 'Мисис България Трансконтинентал' 2017 на Надя Недялкова и организацията на 'Мисис България' обявява кастинг за 'Мисис България Трансконтинентал', по CV и две снимки за конкурса.


Короновани нови носителки на титлата 'Мисис България' 2018 👑

20 дами финалистки се състезават за короните на 'Мисис България' 2018 г., в 20-тото издание на националния конкурс за омъжени жени.


Една от големите акули в модния бизнес - Меги Савова 🦈

Наричат Меги Савова 'авторитарната Мадам в моделския бизнес'.

Меги Савова  - организатор на 'Мисис България'

Маститата дама раздава корони 'на килограм', момичетата й нонстоп обикалят светските партита. 'Нейните миски' могат да бъдат видени под 'строй' на всяко парти в нощните заведения на столицата София.

Работоспособността и 'трудовата дисциплина' на тези момичета с корони, както и послушанието им към Савова, са наистина чутовни.

Меги Савова е известната 'собственичка на 40 марки', както обича да се представя. Едва ли някой би се наел да изброи многобройните 'собствени' марки, които претендира да притежава Меги Савова.

Всеки може да регистрира име в патентното ведомство, но това не е лиценз - не дава правото за участие на световен конкурс. Това не знаят болшинството от момичетата, окичени с всевъзможни корони.

Като учредител на асоциация за превенция на рака 'Промени живота си сега', Меги Савова се представи като лицензиант на 'Mrs. Bulgaria', 'Мисис Дама на годината', 'Miss Summer International', 'Европейски форум на модата' и 'Лейди България'. Тя подлъгвала участнички, че може да ги прати на световни конкурси 'Мисис Свят' и 'Мисис Глоуб', откъдето тръгва и войната й с представителките на съответните и лицензирани с права марки Яненка Люцканова и Румяна Маринова.

Компанията на Трейси Кембъл е регистриран собственик с права на 'Мисис Глоуб' от 1996 г. В имейл до 'ШОУ', казва че съди Меги Савова и синът й Сава Цеков, които са използвали и още продължават да използват тяхната марка абсолютно недобросъвестно, знаейки това, че те са законните собственици на лиценза за световните конкурси.

Савова обича да се хвали с връзките си в т.нар. елит и да намеква за близост с депутати и други висшестоящи кръгове. Любимо място за форумите на Меги и някои от конкурсите й е 'Гранд хотел София', в който отсядат почти всички ВИП чуждестранни гости на столицата.


30 октомври 2015