'Мис Национален отбор' - живите талисмани

на отборите по баскетбол, волейбол и футбол


'Мис Национален отбор' е риалити шоу, с конкурсен характер, което показва на зрителите процеса по набиране, обучаване и коронясване.

От участничките се избират официалните талисмани на националните ни отбори по футбол, волейбол и баскетбол в България за две години.


'Мис Национален отбор' трябва да има сърце за спорта

'Маги' Вълчанова бе неформален талисман на националния ни отбор по футбол на Европейското първенство в Португалия - 'Евро' 2004 г.

Магдалина Вълчанова - 'Маги Тялото' - 'Мис Вселена - България' 2000 г.

Тогава тя пътува сама, присъединява се към част от феновете и се замисля тази идея и да я превърне в едно добро бизнес начинание.

Днес Магдалина Вълчанова - 'Маги' е организаторът и продуцент на конкурса 'Мис Национален отбор' - баскетбол, волейбол и футбол.

Магдалина Вълчанова - 'Маги Тялото' - 'Мис Вселена - България' 2000 г.

Една от трите дами, талисмани на националните ни отбори, ще има и уникалния шанс да представя България и на конкурса 'Мис Вселена'.

Като цяло проектът е така замислен, че през две години, за всички квалификации, националните ни отбори да си имат и нов талисман.


'Мис Национален отбор' 2012-2013 година, сезон 1

Победителки в сезон 1, 'Мис НО' 2012 са Виктория Колева - волейбол, Тереза Райкова - футбол и Александра Богданска - баскетбол.

'Мис Национален отбор' 2012-2013 - Виктория Колева - волейбол, Тереза Райкова - футбол и Александра Богданска - 'Алекс' - баскетбол

Първата ни 'Мис Национален отбор' по футбол брюнетка, се изявява успешно и като фотомодел, с перфектно тяло и бразилско излъчване.


'Мис Национален отбор' 2014-2015 година, сезон 2

Победителките в 'Мис НО' 2014 са Симона Димитрова - баскетбол, Радостина Тодорова - футбол и Иванка Запрянова - 'Ваня' - волейбол.

'Мис Национален отбор' 2014-2015 - Симона Димитрова - баскетбол, Радостина Тодорова - футбол и Иванка Запрянова - 'Ваня' - волейбол

'Мис национален отбор' по футбол - Радостина Тодорова стана хит на ежегодния международен конкурс за красота 'Мис Вселена' 2015 год.

Прелестната врачанка влезе в 'Топ 10' на най-харесваните момичета в социалната мрежа 'Фейсбук', в надпревара на официалната страница.


'Мис Национален отбор' 2016-2017 година, сезон 3

16 момичета финалистки ще се борят за титлите и да са талисмани на държавните национални тимове по футбол, волейбол и баскетбол.

Финалистки 'Мис Национален отбор' 2016-2017

• Айсун Сюлейманова (19 г.), Разград - за 'Мис НО' по баскетбол
• Ваня Атанасова (22 г.), Габрово - за 'Мис НО' по волейбол (футбол)
• Вероника Биковска 19г, Плевен - за 'Мис НО' по волейбол (футбол)
• Виолина Анчева (21 г.), София - за 'Мис НО' по баскетбол
• Габриела Блажева (19 г.), Дряново - за 'Мис НО' волейбол (футбол)
• Ива Ангелова (22 г.), Казанлък - за 'Мис НО' по футбол
• Ивета Неделчева (21 г.), Пловдив - за 'Мис НО' по волейбол
• Калина Русева (18 г.), Варна - за 'Мис НО' по футбол

Финалистки 'Мис Национален отбор' 2016-2017

• Катарина Георгиева (19 г.), София - за 'Мис НО' футбол (баскетбол)
• Маргарита Найденова (25 г.), Сливница - за 'Мис НО' по волейбол
• Михаела Василева (23 г.), Луковит - 'Мис НО' волейбол (баскетбол)
• Преслава Ставрева (19 г.), Враца - няма предпочитания
• Радостина Стоянова (21 г.), Русе - за 'Мис НО' по волейбол
• Ромина Петкова (24 г.), София - за 'Мис НО' по волейбол
• Татяна Бонева (21 г.), Плевен - за 'Мис НО' по футбол
• Щилиана Кирева (24 г.), Стара Загора - 'Мис НО' футбол (волейбол)

България е единствената страна в света, която може да се похвали с такива постове на живи талисмани, а не талисмани плюшени играчки.

Новите талисмани ще са част от цикъла за Световното в Русия 2018 г.

За първи път в историята на 'Мис Национален отбор', конкурсът ще бъде допълнен с кръг по бански. Условието е задължителна част от регламента на 'Мис Вселена', чийто лиценз държи 'Маги' Вълчанова.

С конкурс-спектакъл за финал на 20 ноември 2016 год., от 21:00 часа, в зала 'Булстрад Арена' - град Русе, ще бъдат избрани и новите ни талисмани на националните отбори по футбол, волейбол и баскетбол.

.