Конкурс 'Lady България' - финали и титли

Конкурс 'Lady България', 'Lady Bulgaria', 'Лейди България', участнички, водещи, финалистки, победителки, финали, носителки титли, Europe, International, Millenium, Universal, Universe (Юнивърс - Вселена), World, Famous, благотворителност, бална зала на хотел 'Монтесито' в София - 'Montecito Hall'
'Лейди България' - триумф на красотата


Всяка година 'Lady Bulgaria' подкрепя разни благотворителни каузи. Конкурсът се провежда в Балната зала 'Монтесито' на Гранд хотел. Продуцент и собственик на марката 'Lady Bulgaria' е 'Меги' Савова.

Той е за неомъжени дами, държащи на своята независимост. Всяка жена заслужава и трябва да бъде като истинска лейди - независима, успяла и вярваща в себе си, и се оказа, че много българки са такива


Информация за победителките с титла 'Lady Bulgaria' 2014 год.

Благотворителна кауза бе насочена към Ивана Асенова Джерманска на 12 години. Момичето страда от сколиоза и се нуждае от имплант.

'Lady Bulgaria' 2014 с победителки Мария Петракова, Диди Янева, Оля Спасова и Петя Данданова

'Lady Bulgaria' World 2014 - Мария Петракова. Тя е от гр. Пазарджик - студентка е в специалност по 'Право' на Нов български университет.

'Lady Bulgaria' Universe 2014 - Диди Янева. Тя е от град София - и скоро е завършила Софийска професионална гимназия по туризъм.

'Lady Bulgaria' International 2014 - Оля Спасова. Тя е от гр. Дупница - студентка в Югозападен университет 'Неофит Рилски', обича спорта.

'Lady Bulgaria' Millenium 2014 - Петя Данданова. Тя е от гр. София - с висше образование, говори 3 езика и е президент на 'Нови звезди'.

Бяха избрани 12 финалистки от над 200 дами кандидатки за титлата. Организатор на конкурса бе Цвети Разложка - 'Лейди Свят' 2009 год.


Информация за победителките с титла 'Lady Bulgaria' 2015 год.

По традиция 'Lady България' подкрепя благотворителна кауза. Тази година каузата е в подкрепа на семейство с репродуктивни проблеми.

'Lady Bulgaria' 2015 с победителки Флавия Александрова, Паолина Крушкина

'Lady Bulgaria' World 2015 - Ася Владимирова. Тя е от град София - студентка, обича да се снима, а хобитата й са ездата и плуването.

'Lady Bulgaria' International 2015 - Мартина Попова. Тя е от град София - едра, екзотична, почитателка е на спорта и обича природата.

'Lady Bulgaria' Universe 2015 - Флавия Александрова. Тя е от град София - желае да участва в тв клипове, реклами, филми и промоции.

'Lady Bulgaria' Europe 2015 - Паолина Крушкина. Тя е от град Стара Загора - топ дизайнерка на бижута и е приятелка на Гентиана Халити.

Начало на конкурса бе дадено от 'Andromega Light show', с продуцент Иван Динев - 'Устата'. Музикалните изпълнения бяха на Владо Димов.

Водещи на конкурса бяха една от първите носителки на титлата 'Lady България' - Цвети Разложка и чаровната тв водеща Ивелина Кънчева.


Информация за победителките с титла 'Lady Bulgaria' 2016 год.

Тази година средствата от благотворителната томбола бяха събрани за каузата 'I am Beautiful' - за защита на жени, пострадали от насилие.

'Lady Bulgaria' 2016 с победителки Мелинда Сейдия, Илияна Динева, Силвия Теодосиева и Елизабет Методиева - 'Бети'

'Lady Bulgaria' International 2016 г. - Мелинда Сейдия. Тя е от град Перник - студентка е в УНСС. Занимава се с рисуване върху дрехи и изработване на оригинални аксесоари с хоби и мечта да бъде модел.

'Lady Bulgaria' World 2016 г. - Илияна Динева. Тя е от град София - работи като асистент маркетинг и продажби. Работила е и живяла в Германия и Испания, занимава се с йога, балет и обича да чете книги.

'Lady Bulgaria' Universe 2016 г. - Силвия Теодосиева. Тя е от град Пазарджик - студентка в Нов Български Университет. Занимава се с европейски проекти, обича да се занимава като модел и фотомодел.

'Lady Bulgaria' Universal 2016 г. - Елизабет Методиева. Тя е от град Перник - журналист и работи в един от известните ежедневници. Мениджър е на заведение и се занимава с благотворителни каузи.

'Lady Bulgaria' 2016 с 14 финалистки - кандидатки за титлата

За участието в конкурса бяха избрани 14 финалистки от над 300 дами - кандидатки за титлата. Кастинга беше поверен на 'RE:VIEW Agency'.

Водещите на конкурса бяха 'Лейди България' Юнивърс 2015 година - Флавия Александрова, заедно с 'Лейди България' Милениум 2014 год. - Петя Данданова, която е президент на Арт компания 'Нови звезди'.

Специално за гостите на конкурса пя поп-певицата Мариана Попова.

Наградата на 'Famous' е за Милена Караманова - лице на кампанията за благотворителност. Тя е от град София - занимава се с интериорен дизайн. Нейно хоби са високите скорости и моторите, обича животни.


Информация за победителките с титла 'Lady Bulgaria' 2017 год.

Тази година средствата от благотворителната томбола бяха събрани за каузата 'Подари абитурентски бал на дете в нужда'.

'Lady Bulgaria' 2017 с победителки Невена Пеева, Лина Картър, Цвете Дончева и Тамара Георгиева

'Lady Bulgaria World' 2017 - Невена Пеева, студентка в НАТФИЗ.
'Lady Bulgaria International' 2017 - Лина Картър, студентка в Лондон.
'Lady BulgariaUniversal' 2017 - Цвете Дончева, стажант репортер bTV.
'Lady Bulgaria Universe' 2017 - Тамара Георгиева, НХА, модел.
• Лице на организаторите 'FAMOUS' - Борислава Костова, студентка.


Информация за победителките с титла 'Lady Bulgaria' 2018 год.

Тази година средствата от благотворителната томбола бяха събрани за каузата 'I am Beautiful' - за деца, болни от церебрална парализа на възраст до 5 години в 'Център за настаняване от семеен тип на деца с увреждания с потребност от постоянна медицинска грижа' - Перник.

'Lady Bulgaria' 2018 с победителки Ивана Филчева, Антоанета Боянова, Ива Иванова и Александра Колева

'Lady Bulgaria International' 2018 - Ивана Филчева, студентка в НБУ, специалност 'Връзки с обществеността', кара ски и играе тенис.
'Lady Bulgaria World' 2018 - Антоанета Боянова, завършила е интериорен дизайн в Милано, професионален модел.
'Lady Bulgaria Universal' 2018 - Ива Иванова, студентка е в НБУ, специалност 'Право', занимава се с фитнес и здравословно хранене.
'Lady Bulgaria Universe' 2018 - Александра Колева (18 г.), модел, хоби й са народните танци, спрягана за снаха на фолкпевицата ДесиСлава.
• Лице на организаторите 'FAMOUS' - Мелиса Ариф, студентка в Нов Български университет, занимава се арт мениджмънт и изкуство.


Конкурсът се провежда последната събота на месец февруари всяка година.