'Като две капки вода' 2016, 'Преслава' участник

'Като две капки вода' 2016, участници, Петя Иванова - 'Преслава' участник, нов четвърти сезон 4 на шоу ТВ формат, хонорар, хонорари, жури, журето, участници имитатори, 'капките', епизод, епизоди, финал, финалисти, победител, билети
Сезон 4 на шоуто стартира на 3 март 2016 г.


'Като две капки вода' e българска версия на шоуто 'Tu cara me suena'.

Продуцент на предаването е 'Global Vison'. Наградата за победителя в телевизионния шоу формат е чисто нов лек автомобил и ... 'слава'.


Фолк певицата 'Преслава' ще грабне рекорден хонорар

'Преслава' влиза в новия сезон на 'Като две капки вода' 4, който ще започне тази пролет, разкриват източници от кухнята на предаването.

'Като две капки вода' 2016, сезон 4 - Петя Колева Иванова - 'Преслава' след 'VIP Brother' 2015

Факт е, че чаровната изпълнителка е зарибена от славата, а това е поредната възможност да се изявява нон-стоп в национален ефир.

Певицата е приела с възторг поканата. 'Преслава' била изключително щастлива, че ще може да се изявява именно в това предаване, тъй като з а всички е ясно, че тя има изключителен талант в пеенето, а от 'ВИП Брадър' 7 разбрахме, че има заложби и в театралното изкуство.

Запознати източници казват, че хонорарът на дивата е изключително задоволителен, но към момента не разкриват каква ще е стойността.


Формат, участници и специални гости в 'Като две капки вода'

В шоуто участват 8 известни личности (актьори, певци, ТВ водещи), които имитират световни и родни изпълнители от музикалната сцена.

'Като две капки вода' 2016, сезон 4 - сцена и лого

За имитацията участниците трябва да се държат като тях чрез визия, поведение, глас и да гонят прилика с оригинала 'като две капки вода'.

След изпълненията на участниците има и специален гост (известна личност), която влиза в ролята на изпълнител. Зрителите се опитват да отгатнат кой е в образа на изпълнителя, след изпълнението му.


Участниците - нови, а водещите - стари(те) ... 'Зуека' и Рачков

Зрителите ще видят участниците за новия сезон в специалния епизод на 3 март 2016, от 21:00 часа. 'Дотогава ще се опитаме да ги запазим в тайна' - изкоментира продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян.

За първи в историята на шоуто сред участниците ще присъства и дует, който ще се изправя пред предизвикателствата на най-известните музикални тандеми. Представителите на дуото са сред повелителите на комедията и оригиналните превъплъщения.

В четвъртия сезон на 'Капките' новите участници ще бъдат: Герасим Георгиев - 'Геро', Джулия Бочева, дует Георги Низамов - 'Жоро' и Светозар Христов, Калин Врачански, Орлин Павлов, Петя Иванова - 'Преслава', Поли Генова и Прея Осасей. Първият епизод е на 7 март.

'Като две капки вода' 2016, сезон 4 - участници имитатори: Герасим Георгиев - 'Геро', Джулия Бочева, дуетът Светозар Христов и Георги Низамов - 'Жоро', Калин Врачански, Орлин Павлов, Петя Иванова - 'Преслава', Поли Генова и Прея Осасей

В състава на новото жури, професионалното трио ще има и нов съдия с критичен поглед към всички детайли на звездните преобразявания.

Новият член в екипа на журито е Добрин Векилов - 'Дони', който ще се присъедини към Хилда Вили Казасян и Димитър Ковачев - 'Фънки'.

'Като две капки вода' 2016, сезон 4 - жури: Димитър Ковачев - 'Фънки', Хилда Вили Казасян и Добрин Векилов - 'Дони'

С нов представител сред менторите ще стартира четвъртият сезон на 'Като две капки вода' 2016 г. - винаги усмихнатата Милица Гладнишка.

Милица Гладнишка - ментор 'Като две капки вода' 2016, сезон 4

Участниците ще получават напътствия за пресъздаването на образи от актрисата и джаз певица, която беше съдия във втори сезон на шоуто 'Като две капки вода' 2014 година. Тя ще получи щафетата от Георги Низамов, за да разяснява жестовете на световните звезди.


Първи превъплъщения и Прея Осасей е победител в епизод 1

Изпълнението на Прея, която се превърна в краля на фънка Джеймс Браун, завоюва първо място за вечерта в 'Като две капки вода' 2016.

'Като две капки вода' 2016, сезон 4, епизод 1 - превъплъщения участници имитатори на сцената

Специален гост в шоуто бе миналогодишният победител в 'Капките' 2015 год. - Ненчо Балабанов, който влезе в кожата на Стиви Уондър.


Втори превъплъщения и Калин Врачански е победител в еп. 2

Изпълнението на Калин Врачански, в образа на Емил Димитров, завоюва първо място за вечерта в 'Като две капки вода' 2016 година.

'Като две капки вода' 2016, сезон 4, епизод 2 - превъплъщения участници имитатори на сцената

Специален гост в шоуто бе Славин Славчев, който влезе в кожата на Роб Халфорд, вокал на британска хеви-метъл група 'Джудас Прийст'.


Трети превъплъщения и Петя Иванова - 'Преслава' е победител

Петя Иванова - 'Преслава', в образа Анна Мей Бълок - 'Тина Търнър', завоюва първо място за вечерта в 'Като две капки вода' 2016 година.

'Като две капки вода' 2016, сезон 4, епизод 3 - превъплъщения участници имитатори на сцената

Специален гост в шоуто бе Дарина Йотова от 'X Factor' България 2015 год., която влезе в кожата на Ариана Гранде-Бутера (висока 153 см.).


Герасим Георгиев - 'Геро' е победител за вечерта в епизод 4

В четвъртите превъплъщения Герасим Георгиев - 'Геро', в образа на Ема Бънтън от 'The Spice Girls', завоюва първо място в 'Капките' 2016.

'Като две капки вода' 2016, сезон 4, епизод 4 - превъплъщения участници имитатори на сцената

Специален гост в шоуто бе Людмила Дяковска - 'Люси' с трио 'A.V.A.', които влязоха в кожите на американската рок група '4 Non Blondes'.


Калин Врачански е победител за вечерта в епизод 5 на 'Капките'

В петите превъплъщения Калин Врачански, бе в образа на поп дивата Бритни Спиърс и завоюва първото място в 'Като две капки вода' 2016.

'Като две капки вода' 2016, сезон 4, епизод 5 - превъплъщения участници имитатори на сцената

Специални гости в шоуто бяха децата от вокална група 'Бон-бон', които влязоха в кожите на ирландска момчешка група 'One Direction'.


Герасим Георгиев - 'Геро' е победител в еп. 6 на 'Капките' 2016

В шестите превъплъщения Герасим Георгиев - 'Геро', бе в образа на Тодор Колев и завоюва първото място в 'Като две капки вода' 2016 г.

'Като две капки вода' 2016, сезон 4, епизод 6 - превъплъщения участници имитатори на сцената

Специален гост в шоуто бе Милица Гладнишка, която влезе в кожата на Сам Браун (Sam Brown) - с изпълнението на ретро баладата 'Stop'.


Дуетът е победител в епизод 7 на 'Като две капки вода' 2016

Дуетът от Георги Низамов - 'Жоро' и Светозар Христов, в образите на Димитър Ковачев - 'Фънки' и Милена Славова, завоюваха 1-во място.

'Като две капки вода' 2016, сезон 4, епизод 7 - превъплъщения участници имитатори на сцената

Специален гост в шоуто бе Невена Бозукова - 'Неве', която влезе в образ на най-популярната рок певица в Холандия Анук (Anouk Теуве).


Калин Врачански е победител в епизод 8 на 'Капките' 2016

Вотът на публиката реши - Калин Врачански, в образа на Will Smith, със супер избухващата 'Boom! Shake the Room', завоюва 1-вото място.

'Като две капки вода' 2016, сезон 4, епизод 8 - превъплъщения участници имитатори на сцената

Специален гост в шоуто бе 'доцент' Етиен Херцел Леви, който влезе в образа на Шарон Коен - 'Dana International', родена като Ярон Коен.


Калин Врачански е победител и в епизод 9 на 'Капките' 2016 г.

Калин Врачански, в образа на певеца и пианист Рей Чарлс, със со̀ул парчето 'Georgia On My Mind', завоюва отново първото място в шоуто.

'Като две капки вода' 2016, сезон 4, епизод 9 - превъплъщения участници имитатори на сцената

Специален гост беше Владимир Ампов - 'Графа', в образа на Лени Кравиц (Lenny Kravitz) с емблематичното рок парче 'American Woman'.


Поли Генова е победителка в епизод 10 на 'Капките' 2016 год.

Поли Генова, в образа на Маргарита Хранова, с песента 'Оставаме' - към филма 'Оркестър без име', завоюва първото място за вечерта.

'Като две капки вода' 2016, сезон 4, епизод 10 - превъплъщения участници имитатори на сцената

Специални гости днес са Кристиан Талев - 'Криско' и Мария Илиева, които влязоха в образите на 'Галка' и 'Миро' от великия дует 'Каризма'.


Орлин Павлов е победител в епизод 11 на 'Капките' 2016 год.

На полуфинала Орлин Павлов спечели с образа на оперния певец Николай Гяуров - бас, който излезе на сцената като Мефистофел.

'Като две капки вода' 2016, сезон 4, епизод 11 - превъплъщения участници имитатори на сцената

Специален гост беше Рафи Ахаси Бохосян като Майкъл Филип 'Мик' Джагър (Mick Jagger), вече 50 г. вокалист на рок група 'Ролинг Стоунс'.


Калин Врачански е победител на финал в 'Капките' 2016 год.

Четиримата финалисти на шоуто са: Герасим Георгиев - 'Геро', Орлин Павлов, Поли Генова и Калин Врачански в последния лайв на сезон 4.

'Като две капки вода' 2016, сезон 4, финалисти - превъплъщения участници имитатори на сцената

Калин Врачански спечели подкрепата на зрителите и публиката, както и първото място на финала в 'Като две капки вода' 2016 год., сезон 4.

'Като две капки вода' 2016, сезон 4, Калин Врачански победител - най-добрия имитатор

Край на решаващата битка, отличила най-добрия имитатор на сезона.


Освен признание победителят Калин Врачански ще получи и голямата награда - чисто нов автомобил 'Форд' - 'Еко Спорт' ('Ford' - 'Eco Sport').


15 януари 2016