Христо Сираков и Биляна Евгениева ?!?

Христо Сираков и Биляна Евгениева отново са се събрали заедно


Отново ли са заедно?

Ново разкритие - заловени са бившите годеници Христо Сираков и плеймейтката Биляна Евгениева на 'месторпрестъплението', а всъщност - да се мотаят заедно по кръчмите из София.

Дали това е свидетелство, че двамата отново са се събрали след оглушителния медиен шум, съпътствал интимните отношения на Биляна с футболиста Благой Георгиев - 'Джизъса', не става ясно.

Как започна приказката

Любовта между двамата пламва през януари 2014 год., по време на конкурса 'Мис Плеймейт', в който Биляна Евгениева бе една от претендентките, а Христо Сираков - част от журито.

Христо Сираков и Биляна Евгениева

Малко по-късно двамата започнаха да показват във фейсбук снимки от романтичните си ваканции.

Христо Сираков и Биляна Евгениева по БТВ

Новата двойка бе представена и в сутрешния блок по bTV.

Христо Сираков и Биляна Евгениева годеж

Изненадващо за мнозина, последва бързо годежен купон за 200000 лв., на който са поканени близките им.

Броени седмици след това, още по-изненадващо Николета Лозанова показа кадри в предаването си по Тв 7, на които футболистът Благой Георгиев интимничи с танцьорката Биляна Евгениева.

На видеозаписите се вижда как Георгиев се прегръща и целува с бившата кандидат-плеймейтка Биляна Евгениева.

И приказката свърши. Така Евгениева падна от два стола на земята, както гласи народната мъдрост.

Другата засегната страна от случилото се е половинката на 'Джизъса', както е популярен още - бившата гимнастичка Христина Витанова. Към този момент двамата са разделени и не живеят заедно. Имат две деца - Йоана, която е 5 г. и Давид, който е на 2 г.

Сираков тогава напълно забрави перничанката и се е събра с бившата си половинка Дима. Тя е продавачка в един от магазините му в Бургас, на 29 г. от Чепеларе, но живее в морския град.

Христо Сираков: Дадох на Биляна свобода, но тя прекали!

Възрастният столичен плейбой я изпъди от дома си като мръсно коте, а след това хубаво я 'нахрани' в някои от медийните си интервюта.

Христо Сираков в интервю: 'Нещата между нас не вървяха от известно време. В началото всичко беше цветя и рози, но постепенно тя започна да се променя. Искаше всяка вечер да ходим по чалга клубове, а аз не харесвам тази музика. Дадох й свобода да ходи с приятелки, но тя просто прекали. Аз имам имидж, който съм градил с години, имам достойнство и не мога да позволя подобно нещо. Отсичам и край. Назад никога през живота си не съм се връщал и няма начин този случай да бъде изключение.'

Факт е обаче, че те са затоплили отношенията си достатъчно, за да се появяват отново като двойка публично, въпреки обидите.

Двойката, с ралика във възрастта 33 години, се гушка и целува на публични места все едно, че нищо не е станало.

Ицо '100-те манекенки' е преглътнал унижението от изневярата на похотливата перничанка, което стана обществено достояние.

Една любов ще възкръсне като Феникс от пепелта

Сега обаче май всичко е простено!

Бизнесменът Христо Сираков - 'Стоте манекенки', който до скоро сипеше змии и гущери по адрес на бившата си годеница Биляна Евгениева, се върна при нея.

Ще видите кадри с Христо Сираков и Биляна Евгениева, които ще покажат как двамата отново са възобновили отношенията си.

Прегръдки, целувки и още много подробности по темата.

Преди около седмица '100-те манекенки' и плеймейтката бяха засечени да нагъват гъши дроб, манатарки в масло и телешки джолан с гъби в сръбски столичен ресторант с приятели.

Христо Сираков се появил отново под ръка с Евгениева, за която се сгоди точно по същото време преди една година.

Старата 'нова' тръпка

Според запознати Биляна и Христо подновили отношенията си преди около месец, но до формалност - да живеят отново под един покрив, все още не се е стигнало.

Двамата все още крият възкръсването на връзката си, която беше сред най-коментираните през изминалата 2014 година.

05 март 2015