Най-скандалните моменти от VIP Brother

Най-скандалните моменти във VIP Big Brother, big bradar, ВИП издание Биг брадър, Големия брат, скандал. Най-ярките и запомнящи се скандали в Къщата на 'VIP Brother' през годините.
Скандали от ВИП Къщата на Големия брат

В навечерието на новия сезон на VIP изданието Big Brother събрахме най-шокиращите моменти от всички на риалити издания до момента.

И ако следваме максимата, че новото винаги е по-добро от старото, навярно ни предстои сезон, изпълнен с най-сериозните скандални моменти, които сме гледали до момента от ефира на Нова ТВ.

» 2006 г. - VIP Brother (сезон 1)
» 2007 г. - VIP Brother (сезон 2)
» 2009 г. - VIP Brother (сезон 3)
» 'VIP Brother' 2012 год. България (сезон 4) - участници и скандали
» 'VIP Brother' 2013 год. България (сезон 5) - участници и скандали
» 'VIP Brother' 2014 год. България (сезон 6) - участници и скандали
» 'VIP Brother' 2015 год. България (сезон 7) - участници и скандали
» 'VIP Brother' 2016 год. България (сезон 8) - участници и скандали
» 'VIP Brother' 2017 год. България (сезон 9) - участници и скандали


VIP Big Brother 2006 година (сезон 1)

• Виолета Здравкова и Даная vs Обществеността

ВИП Биг Брадър 2006 VIP Big Brother

Присъствието на 3-годишната дъщеричка на Виолета - Даная, в Къщата на Големия брат скандализира обществеността в първия сезон на VIP Brother. Освен моралния казус - дали толкова малко дете трябва да взема участие в социалния експеримент, всички изригнаха и срещу липсата на родителска отговорност на Виолета. Припомняме, че докато моделката бе заета да кокетничи с Киро Скалата, Даная падна в басейна на Къщата. Единствено случайността и бързата реакция на виделия случващото се Дичо спаси малката от удавяне и отрезви съквартирантите за реалните опасности, които крие престоят на 3-годишното дете в Къщата.

• Райна vs Всички

Райна ВИП Биг Брадър 2006 VIP Big Brother

Фолк певицата показа чепатата страна от характера си, избухвайки почти срещу всички в Къщата на Big Brother. Освен че често изпадаше в драми и истерии заради липсата на шоколад в седмичните поръчки поради намаления бюджет, пилето на фолка се държеше дръпнато и с половинката си Константин. Припомняме, че изпълнителят многократно се опитваше да отрезви и да накара приятелката си да се отпусне, но до края на престоя си Райна така и не успя да влезе в хармония нито с останалите, нито със себе си.

VIP Big Brother 2007 година (сезон 2)

• Христина Василева vs Десислава

Христина Василева ВИП Биг Брадър 2007 VIP Big Brother

Най-големият скандал във втория сезон на VIP риалитито безспорно е победата на Христина! Съпругата на Здравко (победителя в първия сезон на Big Brother) успя да спечели в надпревата срещу фолк певицата Десислава. 'Това сериозно ли е?' - попита изумена Христина, след като чу името си като победител във VIP Brother 2. 'Напълно. Честито, Хриси' - пък я поздрави Десислава, не скривайки разочарованието си от факта, че се класира на второ място. В знак на протест всички съквартиранти – с изключение на Венета Райкова и съпруга й Тихомир, напуснаха студиото по време на живото предаване, тъй като не можеха да приемат факта, че домакинята Христина печели VIP формата и бие фолк дивата Десислава.

• Росица Новева vs Алкохола

Росица Новева ВИП Биг Брадър 2007 VIP Big Brother

Спряганата дълго време за любима на хотелиера Иван Зографски - Росица, практически така и не изтрезня по време на VIP Brother 2! Сутрините обикновено започваше с водна чаша уиски и минерална вода, а вечерите завършваше почти безпаметно. Освен че често падаше на земята и се движеше на почивки около мебелите в Къщата, Роси влезе в конфликт с всичките съквартиранти и показа нагледно колко грозна гледка е пияната жена!

VIP Big Brother 2009 година (сезон 3)

• Ицо 'Хазарта' vs Камелия

Ицо 'Хазарта' ВИП Биг Брадър 2009 VIP Big Brother

Скандалният рапър ще остане завинаги в историята на риалити формата със скандала си с Камелия. Припомняме, че видимо почерпен, Ицо Хазарта влезе в Изповедалнята и прекъсна интервюто на Камелия с Преслава (по това време Ками бе водещ на късното вечерното издание на Big Brother - 'Голямата уста'). 'Да ти *бa п**ката лелина', 'А ти как се нacираш в това предаване, просто не е истина!', 'Питай ме някакви яки работи', 'Ами и аз да бях набор 72, и на мен нямаше да ми изнася' и 'Аман от пpoститутки' - бяха само част от 'милите' реплики, които рапъра избълва срещу Камелия. Тя също не му остана длъжна и го призова да затваря всичките си дупки преди лягане, за да не го изненада някой мъж, докато спи ...

• Аня Пенчева и Петя Дикова vs Ивайла Бакалова

Аня Пенчева и Ивайла Бакалова ВИП Биг Брадър 2009 VIP Big Brother

Въпреки че звездите бяха обединени от благотворителната инициатива, през която премина целият 3-и сезон на VIP Brother, не липсваше напрежение в Къщата. Най-сериозен се оказа конфликтът между Аня Пенчева и дъщеря й Петя с Ивайла Бакалова. Първоначално всичко тръгна от класическата схема кой пред кого какво е казал. Впоследствие скандалът премина на по-високо ниво, в което бяха замесени и децата на двете VIP дами. 'Ще ти кажа едно нещо - една жена се разбира каква е по детето й - а твоето дете много плаче, миличка. Много е малко и много плаче!' - изригна в яростта си Аня срещу Ивайла. 'Моето дете е прекрасно, Аня, виж своето, на което му създаваш комплекси!' - не й остана длъжна и Бакалова. 'Тя се мисли за най-голямата манипулаторка. Дърта вещица!' - изпусна си тогава нервите Ивайла.

 

» 'VIP Brother' 2012 - България (сезон 4) - начало

Орлин Павлов - участник и победител 'VIP Brother' 2012 България (сезон 6), 'ВИП Брадър' 2012

Сезон 4 ('VIP Brother' 2012) стартира на 16 септември 2012 г. и свърши на 17 ноември 2012 г. Водещ на предаванията на живо в понеделник и сряда бе Ники Кънчев, а на т.нар. 'дейли епизоди', където се показват най-интересните събития от къщата в последните дни, водещ бе Александра Сърчаджиева. Тези епизоди се излъчваха от понеделник до събота от 20:00 ч. по Нова телевизия. Епизодите с Ники Кънчев са двучасови, а останалите - едночасови. Всеки делник от 13:30 до 15:30 имаше излъчване на живо от къщата по 'Диема Фемили', а в понеделник от 18:00 до 20:00 и от вторник до петък от 19:00 до 20:00 часа отново по 'Диема Фемили' се излъчваше най-интересното от къщата. Имаше и късно нецензурирано издание на шоуто от понеделник до петък от 23:45 до 00:30 по Нова телевизия. На 22 октомври 2012, 'Ден 37', в къщата влизат тризначките Вяра, Надежда и Любов - участнички в 'Big Brother' 3 като Специални гости на къщата. Те са 'плавен преход' към започващия веднага след финала на 'VIP Brother' 2012 - 'Big Brother All Stars' 2012.

✔ Участници 'VIP Brother' 2012, прякори, професии и победител:

• Аксиния Ченкова (поп певица)
• Благой Иванов 'Багата' (Самбо и MMA боец)
• Бонка Илиева - 'Бони' (поп-фолк певица)
• Владимир Данаилов (извънбрачен син на Стефан Данаилов)
• Димитър Ковачев - 'Фънки' (продуцент, музикант)
• Златка Димитрова - 'Черната' ('Мис Плеймейт' 2009, модел)
• Ирен Кривошиева (актриса и майка на Владимир Данаилов)
• Камелия Веселинова (интимна приятелка на 'Люси' Дяковска)
• Кристина Патрашкова (журналист)
• Кръстю Вапцаров - 'Къци' (ТВ водещ)
• Людмила Дяковска - 'Люси' (поп певица)
• Мариана Попова (поп певица)
• Никол Станкулова (синоптик)
• Николай Мартинов (фитнес инструктор, победител в 'Survivor' 3)
Орлин Павлов (поп певец, актьор) - победител
• Соня Култуклиева (журналист)
• Юлиян Константинов (оперен певец)

• Благой Иванов - 'Багата' vs Алкохола

Благой Иванов - 'Багата' ВИП Биг Брадър 2012 VIP Big Brother

Докато бе част от 'VIP Brother' 4, Благой Иванов - 'Багата' показа, че е човек, който умее да се контролира във всяко едно отношение. И въпреки че все още се възстановяваше от тежкото здравословно състояние, в която бе изпаднал след сериозния инцидент с намушкването година преди това, самбистът все пак успя да се издъни веднъж и показа колко тежко пиянство има. Освен че се напи и налетя на агресивна любов и към Орлин Павлов, и към Никол Станкулова, Благой Иванов - 'Багата' успя и да пострада след като накрая припадна от алкохола и си удари главата в масата.

• Дим. Ковачев - 'Фънки' и Юлиян Константинов vs 'Къци' Вапцаров

Кръстю Вапцаров - 'Къци' ВИП Биг Брадър 2012 VIP Big Brother

ТВ продуцентът Кръстю бе нарочен за слабохарактерен мъж от Димитър Ковачев - 'Фънки' и Юлиян Константинов, които се постараха да внесат колорит в спокойния живот на 'Къци'. Ежедневните дебелашки шеги и закачки на 'Фънки' и Константинов често преминаваха в арогантни обиди, на които Вапцаров рядко отговаряше и се впрягаше, но не скриваше факта, че го боли от тях.


 

» 'VIP Brother' 2013 - България (сезон 5) - информация - начало

Станка Златева - участник и победител 'VIP Brother' 2013 България (сезон 6), 'ВИП Брадър' 2013

Сезон 5 на 'VIP Brother' 2013 стартира на 15 септември 2013 г. В Ден 2 (16.09.2013) в Къщата влиза специален гост и втората чуждестранна звезда в българския 'VIP Brother' - Парис Хилтън, като напуска Къщата на 18 септември (Ден 4). На 21.10 влиза нов специален гост Златка Димитрова - 'Черната' (участник във 'VIP Brother' 2012), а седмица по-късно (28.10) влиза Златка Райкова - 'Русата' и приятеля й Георги Валентинов (MMA боец). Двете 'Златки' остават в Къщата, за да посрещнат новите Съквъртиранти от 'Big Brother All Stars' 2013.

✔ Участници 'VIP Brother' 2013, прякори, професии и победител:

• Анна Янова-Катур (дъщеря на Мира Радева, певица)
• Ангел Рашков (бизнесмен, син на ромския бос Кирил Рашков)
• Ваня Червенкова - 'Глигана' (собственик на АД)
• Джаред Катур (съпруг на дъщерята на Мира Радева, музикант)
• Ивайло Станчев (приятел на Мира Радева)
• Ирина Флорин (поп певица)
• Йоана Захариева (поп певица)
• Лиляна Попова - 'Лияна' (поп-фолк певица)
• Мариан Кюрпанов (модел, актьор)
• Мира Радева (социолог)
• Михаил Михайлов - 'Мишо Шамара' (рап певец)
• Оксана - 'Еделвайс' ('актриса' във филми 18+ за възрастни)
• Павел Чернев (политик)
• Пламен Медаров (бизнесмен)
Станка Златева (състезателка по борба) - победител
• Стойко Сакалиев (футболист)
• Тервел Пулев (боксьор)

• Тервел Пулев vs Лиана

Тервел Пулев и Лиляна Попова - 'Лияна' ВИП Биг Брадър 2013 VIP Big Brother

В последния VIP сезон не липсваха както скандали, така и любовни флуиди. Именно такива като че ли прехвърчаха между Лиляна Попова - 'Лияна' и Тервел Пулев. В началото двамата използваха късните часове на нощта, за да си говорят на ухо и да се масажират. Камерите на Големия брат успяха да уловят и по-сериозна размяна на интимност – целувки по врата и ръце под хавлията на 'Лиана'. В средата на шоуто Пулев излезе с изявление в ефир, че държи и обича жена си Диана и между него и 'Лиана' няма нищо повече от приятелство. Това накара фолк певицата да изпадне в неловка ситуация и накърни както женското й его, така и имиджа й.

• Мира Радева vs Всички

Мира Радева ВИП Биг Брадър 2013 VIP Big Brother

Безспорно на финала на VIP Brother 5 всички участници посочваха социоложката като най-досадния съквартирант в шоуто. Мира Радева за кратко успя да настрои всички, с изключение на Пламен Медаров, срещу себе си. Всеки ден й се налагаше да влиза в страшни спорове и скандали, за да защитава както мнението си, така и да отстоява правото си на пребиваване във VIP Къщата.


 

» 'VIP Brother' 2014 - България (сезон 6) - информация - начало

Владислав Карамфилов - 'Влади Въргала' - участник и победител 'VIP Brother' 2014 България (сезон 6), 'ВИП Брадър' 2014

Сезон 6 ('VIP Brother' 2014) стартира на 15 септември 2014 г. с мотото 'Vip Brother: Образцов дом'. Този сезон е посветен на Комунистическа България (1944-1989) и участниците са разделени в две къщи - резиденция и общежитие. На 15.10.2014 (Ден 31) влиза като първи и единствен специален гост - Людмила Захажаева (майка на Албена Вулева) и излиза от Къщата на 10 ноември (Ден 57).

✔ Участници 'VIP Brother' 2014, прякори, професии и победител:

• Албена Вулева (ТВ водеща)
• Атанас Месечков - 'Наско' (танцьор, хореограф в 'Dancing Stars')
Владислав Карамфилов - 'Влади Въргала' (актьор) - победител
• Галина Иванова - 'Кали' (поп-фолк певица)
• Евгени Минчев - 'Ватмана Генчо от Пазарджик' (светски ПР)
• Евгения Калканджиева-Манова - 'Жени' ('Мис България' 1995)
• Елена Кучкова ('Мис Плеймейт' 2013, модел)
• Елеонора Гигова - 'Ели' (ТВ водеща)
• Зорница Линдарева - 'Зори' (модел, бивша любовница на 'Тачо')
• Ива Екимова (ТВ водеща)
• Иво Аръков (актьор)
• Йорданка Христова - 'Данчето' (естрадна певица)
• Камелия Кръстева-Гешева - 'Воче' (ТВ водеща, певица)
• Камелия Тодорова (джаз певица)
• Константин Папазов - 'Тити' (треньор по баскетбол)
• Мартин Мартинов ('Мистър България' 2009, модел)
• Стефан Иванов - 'Уош Ем Си' ('Wоsh MC') (рап певец)
• Стефан Манов - 'Тачо' (съпруг на Евгения Калканджиева)

• Евгени Минчев - 'Ватмана' и Албена Вулева vs Всички

Евгени Минчев - 'Ватмана' и Албена Вулева ВИП Биг Брадър 2014 VIP Big Brother• Стефан Манов - 'Тачо' vs Зорница Линдарева - 'Зори'

Стефан Манов - 'Тачо' и Зорница Линдарева - 'Зори' ВИП Биг Брадър 2014 VIP Big Brother• Камелия Кръстева Гешева - 'Воче' vs Евгени Минчев - 'Ватмана'

Камелия Кръстева Гешева - 'Воче' ВИП Биг Брадър 2014 VIP Big Brother• Людмила Захажаева vs Всички

Людмила Захажаева ВИП Биг Брадър 2014 VIP Big Brother


.

 

» 'VIP Brother' 2015 - България (сезон 7) - информация - начало

Гино Ташев - 'Джиджи' (Джино Джи Бианкалана) - участник и победител 'VIP Brother' 2015 България (сезон 7), 'ВИП Брадър' 2015

Сезон 7 ('VIP Brother' 2015) стартира на 13 септември, веднага след края на 'Big Brother' 2015: '100 % натурален'. Новия сезон получава мотото 'Vip Brother' 2015: '100 % напудрен'.

✔ Участници 'VIP Brother' 2015, прякори, професии и победител:

Гино Ташев - 'Джиджи' (Джино Джи Бианкалана) - победител
• Даниела Йорданова - 'Лу̀на' (поп-фолк певица)
• Деян Топалски (MMA боец)
• Екатерина Вачева - 'Катрин' (модел)
• Екатерина Михайлова - 'Катя' (поп дует 'Ритон')
• Ернестина Шинова-Слабакова - 'Ерна' (актриса)
• Здравко Желязков (поп дует 'Ритон')
• Иво Танев (ТВ водещ, оперен и поп-фолк певец)
• Кичка Бодурова (естрадна певица)
• Кристина Димитрова (естрадна певица)
• Людмил Иларионов - 'Люси' (режисьор, поп и поп-фолк певец)
• Мирослав Стоянов - 'Джорджано' (любителски певец)
• Моника Валериева (модел)
• Петя Иванова - 'Преслава' (поп-фолк певица)
• Светлана Василева (модел)
• Станимир Гъмов (актьор)

• Даниела Йорданова - 'Лу̀на' vs Всички

Даниела Йорданова - 'Лу̀на' - скандал ВИП Биг Брадър 2015 VIP Big Brother

'Луна' се превърна в дразнител № 1 във 'VIP Brother' 2015. Още с влизането си във VIP Къщата доказа, че играе своя собствена игра, която не подлежи на общовалидните правила. Съквартирантите не спряха да се чудят дали поведението й е свързано с мисия, или става въпрос за странности на характера ѝ. 'Луна' показа своите странности, които не бяха лесно приети от останалите Съквартиранти. Успя да настрои и мъжете във VIP Къщата срещу себе си. Ретро поп фолк певицата винаги намираше причини за недоволство и язвителни забележки.

• Кичка Бодурова vs Здравко и 'Катя' от дует 'Ритон'

Кичка Бодурова - скандал ВИП Биг Брадър 2015 VIP Big Brother

Никой не е наясно какъв е конфликтът им. Неразбирателството и недолюбването между естрадните изпълнители е далеч назад във времето, още от соца. Успехите, пълни зали на концерти и предпочитанията на публиката към песните на Ритонците, пред 'гръцките' компилации, винаги са дразнели Кичка и тя се е опитвала да ги омаловажи. В Къщата направи същото, като 'уж' се изтърва, че на техен концерт в Лос Анжелис, публиката е била от 24 човека, от които тя е довела 9. 'Луна' разкри, че е чувала много лоши неща за Кичка Бодурова в Щатите. Здравко не пожела да коментира, но намекна, че знае доста негативни неща за нея, както и за лошото отношението към певицата в България и в чужбина. 'Катя' открито заяви, че за много от своите музикални успехи по света Кичка лъже и я обвини в откровенна лъжа, че е имала концерт на сцената в 'Сизър Палас' ('Cesar Palace'), Лас Вегас. Здравко обяви поведението й в Къщата за 'цирк и опит за печелене на дивиденти', обиждаше я и й казваше 'кукумицин' и 'Баба Кица'. Така 'добрите' Ритонци влязоха в същата спирала като Кичка.

• Иво Танев vs Кичка Бодурова и Светлана Василева

Иво Танев - ВИП Биг Брадър 2015 VIP Big Brother

В Къщата назря нов скандал между Иво и Кичка. Танев събра всички, за да сподели, че е обиден както от квалификациите на Кичка, че е 'натегач', така и от факта, че останалите не са се застъпили за него, въпреки че той им готви. Тв водещият изрази убеждението си, че Кичка всява в Къщата манипулация и злост. 'Аз съм свикнал да те гледам като звезда с достойнство. За мен ти си пълният провал като човек в Къщата' - показа недоволството си към естрадната прима от поведението й телевизионният водещ, а тя не му остана длъжна. Със Светлана Василева в началото се държеше добре и даже и правеше масажи. В последствие се обърна на 180 градуса и заяви, че е тъпа 'кифла', храни се като прасе и ред подобни квалификации и обиди.

• Людмил Иларионов - 'Люси' vs Моника Валериева

Людмил Иларионов - 'Люси' - скандал ВИП Биг Брадър 2015 VIP Big Brother

Откакто живеят в звездната къща, Моника и 'Люси' са в постоянен конфликт. В интерес на истината войната подпали чалга режисьорът разкривайки, че половината от фолк дивите се мразят с 'Мона'. Из светските среди се мълви, че в реалния живот враждата помежду им била от години. 'Баджаначката' на Николета Лозанова драпала да премине от обикновена плеймейтка към фолк певица. Първоначално 'Люси' й обещал сътрудничество, но не се знае срещу какво. Според циркулираща злостна клюка Валериева отказала на режисьора интимност и така провалила кариерата си при пайнерките. Войната между двамата съквартиранти достигна чудовищни размери. Ядосан до краен предел как зад гърба му моделката го обсъжда, че няма жена на който да й е приятно да си легне до дебеланко като него, омразата на 'Люси' към Моника ескалира със скандални признания за начина, по който тя заработва насъщния си. Засегнатата чест на пълничкия Иларионов се обади и пред 'Джино' Бианкалана. На тираджията от Чикаго 'Люси' обясни, че Валериева практикува най-древната професия. В един от епизодите бе излъчен разговор между 'Люси' и Екатерина Вачева - 'Катрин', в който той само намеква за професията на съквартирантката си - 'Тя като излезе от тук, ще си вдигне значително тарифата'. С това обаче темата не се оказа изчерпана и 'Люси' се осмели да разкрие още от мръсните тайни на дупничанката. Моника Валериева заяви, че ще го съди като излязат.

• Здравко и 'Катя' - дует 'Ритон' vs Людмил Иларионов - 'Люси'

Здравко и 'Катя' - дует 'Ритон' - скандал ВИП Биг Брадър 2015 VIP Big Brother

Последните номинации дадоха начало и на друг титаничен сблъсък между Здравко от дует 'Ритон' и 'Люси'. Само преди няколко дни режисьорът се обиди на 'Катя', че го е събудила, а когато ѝ е казал, че не се чувства добре, тя му отвърнала, че преувеличава, но не директно, а с някакво италианско име. 'Катя' отрече да е казвала каквото и да е, а Здравко, който побърза да се застъпи за нея, се хванаха бас с 'Люси' за сумата от 200 000 лв. По време на номинациите Big Brother излъчи кадри, които ясно показват изказването на репликата 'Театро Гранде Петручели', след като 'Люси' казва на 'Катя', че не се чувства добре. Дори тогава 'Ритон' опитаха да се измъкнат, 'пояснявайки' ситуацията. Вечерта обаче Здравко категорично заяви на съпругата си, че заради нея се е изложил и 'Люси' всъщност е прав. Афектиран от истината, Здравко дълго време критикуваше небрежността на 'Катя', но нито един от двамата съпрузи не си и помисли да се извини на 'Люси'.


 

» 'VIP Brother' 2016 - България (сезон 8) - информация - начало

Миглена Ангелова-Чакракчиева - участник и победител 'VIP Brother' 2016 България (сезон 8), 'ВИП Брадър' 2016

Сезон 8 ('VIP Brother' 2016 год.) стартира на 11 септември. Новия сезон получава мотото 'Играта загрубява'. Този сезон се води и юбилеен, тъй като е 10 години след първия за България 'VIP Brother' 2006 год. (сезон 1).

Участници 'VIP Brother' 2016, възраст, професия и ... победител:
• Александър Николов - 'Алек Сандър', 29 год. (музикант)
• Борислав Комсийски - 'Боби Милионера', 38 год. (частен бизнес)
• Валентин Михов - 'Вальо', 62 год. (икономист)
• Георги Софкин, 57 год. (инженер)
• Георги Торнев - 'Жоро', 48 год. (кино и тв режисура)
• Глория Петкова - 'Гло', 24 год. (модел, актьор, музикален селектор)
• Десислава Цонева-Такова - 'Деси', 32 год. (тв водещ)
• Емилия Цветкова-Динева - 'Емануела', 35 год. (поп-фолк певица)
• Жана Бранкова-Бергендорф, 30 год. (артист)
• Ирина Тенчева-Христова, 39 год. (пр, автор и тв водещ, влогър)
• Лазара Златарева - 'Кака Лара', 42 год. ()
• Лилия Вучкова - 'Кака Лили', 55 год. (журналист)
Миглена Ангелова, 51 год. (тв продуцент, журналист) - победител
• Надежда Иванова - 'Надя', 35 год. (актриса)
• Петър Бъчваров - 'Ути', 46 год. (телевизионен водещ)
• Радослав Кавалджиев - 'Роро', 40 год. (продуцент, тв водещ)
• Рени Гайтанджиева-Пилософ, 47 год. (певица)
• Христо Живков, 41 год. (режисьор, актьор, продуцент)
• Явор Бахаров, 31 год. (актьор)

• Жана Бранкова-Бергендорф vs Десислава Цонева-Такова - 'Деси'

Жана Бранкова-Бергендорф - скандал 'ВИП Биг Брадър' 2016 ('VIP Big Brother' 2016)

Двете не веднъж споделиха пред VIP съквартирантите във 'ВИП Брадър', че са приятелки и често са излизали заедно преди да влязат в Къщата. Двете дори делят едно легло във формата. Бълха предизвика най-големия скандал в Къщата, защото Жана съзря заговор срещу себе си. Скандалът набра сила, когато 'Алек Сандър', 'Гло' и 'Деси' нищеха 'мистерията' - от бълха ли е нахапан певецът. Това провокира Жана, която спеше, да изригне срещу тях и да псува като хамалин. Певицата се оправда, че не е псувала съквартирантите, а 'майката на бълхите'. Десислава Цонева - 'Деси' сподели после, че Жана е най-голямото й разочарование, защото е най-голямата безпардонна и невъзпитана лицемерка на света и всичко в нея е фалшиво, дори реве на сила.

• Глория Петкова - 'Гло' vs Емилия Цветкова-Динева - 'Емануела'

Глория Петкова - 'Гло' - скандал 'ВИП Биг Брадър' 2016 ('VIP Big Brother' 2016)

Манекенката Глория хвърли неочаквана бомба в Къщата на 'ВИП Брадър'. Тя обяви, че 'Емануела' си докарвала доста прилични пари с ... еротични ласки срещу заплащане. Разказа пиперливи неща на Рени и 'Боби', след като певицата я номинира за изгонване и даже я обяви, че тя е алкохоличка. 'Иначе как се гледат тези две деца, ако не с ... почасова работа. Нали майките ни се познават. Нейната майка е споделяла с моята. И ценоразписа й знам. Тя, майка й не се гордее с тези неща, но го приема ... няма как' - хвърли думите си, без много да мисли Глория.

• Явор Бахаров vs Големия брат - 'Big Brother'

Явор Бахаров - скандал 'ВИП Биг Брадър' 2016 ('VIP Big Brother' 2016)

Още с влизането си във формата, актьорът Явор Бахаров заяви, че е силно мотивиран да стигне до финала и дори да спечели, но най-изненадващо, по свое желание реши да напусне VIP Къщата. Актьорът поиска от Big Brother да 'кеш аут'-не и буквално започна да си 'търгува' с него. Явор заплаши, че ще наговори неверни факти, които според него ще уронят престижа на продукцията. И кой беше надигран - Явор или Играта ?!?

• Миглена Ангелова vs Всички

Миглена Ангелова - скандал 'ВИП Биг Брадър' 2016 ('VIP Big Brother' 2016)

Бившата тв водеща се превърна в най-мразения Съквартирант в Къщата на 'ВИП Брадър' 2016. С малки изключения всеки се сблъска с острия език на телевизионерката Мадам 'Искрено и лично' Миглена Ангелова. Oчeвиднo пcиxичecĸoтo paвнoвecиe нa Mиглeнa e paзĸлaтeнo дocтa cepиoзнo и тo дo тaĸaвa cтeпeн, чe cи пoзвoли дa oтпpaви зaплaxи в ефир дopи ĸъм ĸpoтĸия 'Popo' Kaвaлджиeв. 'Роро, приех това, че си глупак, но това, че си простак не мога да го преглътна. Като изляза от Къщата, ще те мачкам като валяк' - закани се тя на 'Роро'. Миглена Ангелова саботира умишлено всички мисии в риалитито.


 

» 'VIP Brother' 2017 - България (сезон 9) - информация - начало

'VIP Brother' 2017 България (сезон 9), 'ВИП Брадър' 2017, участници:

Сезон 9 ('VIP Brother' 2017 год.) стартира на 11 септември. Новия сезон получава мотото 'Любовта е във VIP Brother'. Тази година Никола Тупарев - 'Нико', реши да събере истински звезди, постигнали доста в професионалните си успехи, след многото ВИП упреци към шоуто.

Участници 'VIP Brother' 2017, възраст, професия и ... победител:
• Александра Асенова - 'Сашка Васева' (51 г.), поп-фолк певица
• Александра Богданска (23 г.), модел, ТВ водеща
• Александра Димитрова - 'Алекс' (22 г.), поп певица, дует с 'Влади'
• Алфредо Торес (39 г.), хореограф
• Антон Стефанов - 'Тони' (46 г.), журналист
• Борис Петров - 'Хорейшио' (48 г.), готвач
• Ваня Щерева (47 г.), писателка, певица
• Владислава Димитрова - 'Влади' (22 г.), поп певица, дует с 'Алекс'
• Данаил Милев - 'Дани' (49 г.), музикант
• Даниел Златков - 'Българския Роналдо' (28 г.), футболист
• Даниел Петканов - 'Дани' (31 г.), репортер
• Джулиана Гани (26 г.), модел
• Енджи Касабие (31 г.), диетоложка
Йонислав Йотов - 'Тото' (26 г.), рап певец - победител
• Мария Кирова - 'Мара Отварачката' (35 г.), поп-фолк певица
• Маргарита Хранова - 'Марги' (65 г.), естрадна певица
• Миглена Каканашева - 'Мегз' (27 г.), дизайнер
• Цветелин Маринов - 'Цуни' (39 г.), бизнесмен


• Борис Петров vs Антон Стефанов - 'Тони'

Борис Петров vs Антон Стефанов - 'Тони' - скандал 'ВИП Биг Брадър' 2017 ('VIP Big Brother' 2017)

Готвамът шеф Петров и журналистът Антон Стефанов се сблъскаха в жесток скандал в Къщата на 'ВИП Брадър' 2017. Драмата се развихри след като 'Тони' избухна в смях, докато готвачът изнасяше лекция на съквартирантите за храненето. Стефанов обаче усети, че е прекалил и дори сподели, че след толкова смях ще има сълзи. Затова отиде и се извини на Петров. Двамата се прегърнаха, но след това готвачът изригна - 'Ти постигна да ми се надсмееш. Това, което направи, е мизерно. Ти си мизерен човек. Като умреш, ще те намерят след дни, сред котките ти и на погребението ти ще има 2-3 човека. Ти си сам'.


• Мария Кирова - 'Мара Отварачката' vs Миглена Каканашева - 'Мегз'

Мария Кирова vs Миглена Каканашева - 'Мегз' - скандал 'ВИП Биг Брадър' 2017 ('VIP Big Brother' 2017)

Думите на дизайнерката, че Мария не изкарва парите си само от пеене, нажежи обстановката в Къщата още повече. Двете размениха остри реплики помежду си, наричайки се 'психопат' и 'компаньонка'. Преките обвинения на 'Мегз' накараха Мария да се закани за драстични мерки и да подведе 'врага' си под отговорност за казаното.


• Мария Кирова - 'Мара Отварачката' vs Борис Петров

Мария Кирова - 'Мара Отварачката' vs Борис Петров - скандал 'ВИП Биг Брадър' 2017 ('VIP Big Brother' 2017)

'Марчето' номинира Шеф Петров заради безпардонното му поведение и некоректно отношение към Съквартирантите, по-специално Антон Стефанов. Нараненият Шеф се опита да приложи тактиките си върху нея. Той се изпъчи пред Мария и тръгна да й държи сметка за поведението. 'Ти пред кого заставаш и пъчиш гърди?! Ти на кого държиш тон и сметка? С теб диалог не търся и не искам. Не си позволявай подобно поведение към мен втори път!' - избесня фолкдивата Мария на шеф Петров във 'ВИП Брадър'. 'Никой не те харесва, нито от гилдията ти, нито сега в Къщата. Такива като теб ми слугуват по петима.' - избухна Мария. 'Ще ми се правиш на мутра ли? Съжалявам те!' - каза готвачът на Мария. След като шеф Петров имаше нужда от помощ в кухнята, Мария реши да се включи. Тя заяви, че че го е обидила в яда си, но не може да заспи в конфликт. Двамата си поискаха прошка за случилото се.


15 ноември 2014