'Кухнята на Ада' ('Hell’s Kitchen' Bulgaria)

Най-новото риалити кулинарно шоу


Телевизионното зрелище 'Hell’s Kitchen' - формат на 'ITV Studios', се излъчва в 19 държави с над 50 сезона и с повече от 700 участници.

Световноизвестното риалити състезание за професионални готвачи 'Hell’s Kitchen', на което лице в САЩ е най-популярният готвач в света Гордън Рамзи, ще бъде част от пролетния сезон на 'NOVA' телевизия.


'Кухнята на Ада' 2018, сезон 1 ('Hell’s Kitchen' 2018 Bulgaria)

'Hell’s Kitchen' стартира по 'NOVA' на 27 февруари от 21:00 ч., с водещ шеф Виктор Ангелов. Победителят ще получи 100 000 лв. и договор.

'Кухнята на Ада' 2018, сезон 1 ('Hell’s Kitchen' 2018 Bulgaria) - шеф Виктор Ангелов

Форматът комбинира способността на шеф готвачите да се справят с поставените им задачи, с кулинарния си талант, пред цяла България.

Участниците във формата ще бъдат разделени на два отбора - син и червен, а най-големите предизвикателства ще идват от шеф Ангелов.

'Кухнята на Ада' 2018, сезон 1 ('Hell’s Kitchen' 2018 Bulgaria) - шеф Виктор Ангелов x 13

Су-шефове Милена Димова и Любен Койчев ще се превърнат в очите и ушите на шеф Виктор Ангелов по време на битките в 'Hell’s Kitchen'.

'Кухнята на Ада' 2018, сезон 1 ('Hell’s Kitchen' 2018 Bulgaria) - шеф Милена Димова и шеф Любен Койчев

Ще има специални и случайни гости, които ще бъдат част от журито.

Кой от участниците ще оцелее след изпитанията в 'Кухнята на Ада' и ще стане най-добрият готвач в 'Hell’s Kitchen' България за 2018 год.


Кои са новите участници в 'Hell’s Kitchen' България 2018, сезон 1

18-те шефове: Габриела Станимирова (26 г.), Гичка Красимирова (30 г.), Ерикназ Капанцян (50 г.), Красимира Костова (36 г.), Мариела Стефанова (37 г.), Нина Малакова (45 г.), Светлана Илиева (24 г.), Светлана Йонева (24 г.), Силвия Чавдарова (34 г.), Божидар Делчев (23 г.), Дани Спартак (30 г.), Иван Петков (29 г.), Иван Хрисимиров (26 г.), Марко Георгиев (27 г.), Мартин Трухчев (28 г.), Станимир Калинов (27 г.), Тодор Иванов (46 г.) и Филип Спасов (29 г.), ще се борят за наградите: 100 000 лева + договор в ресторанта на шеф Ангелов.

'Кухнята на Ада' 2018, сезон 1 ('Hell’s Kitchen' 2018 Bulgaria), участници шефове: Габриела Станимирова (26 г.), Гичка Красимирова (30 г.), Ерикназ Капанцян (50 г.), Красимира Костова (36 г.), Мариела Стефанова (37 г.), Нина Малакова (45 г.), Светлана Илиева (24 г.), Светлана Йонева (24 г.), Силвия Чавдарова (34 г.), Божидар Делчев (23 г.), Дани Спартак (30 г.), Иван Петков (29 г.), Иван Хрисимиров (26 г.), Марко Георгиев (27 г.), Мартин Трухчев (28 г.), Станимир Калинов (27 г.), Тодор Иванов (46 г.) и Филип Спасов (29 г.)


Кои профи шеф готвачи отпадат в 'Hell’s Kitchen' 1 България 2018

Тодор Иванов от Разлог бе наказан и стана първият изгонен от шоуто.

Ерикназ е поредният участник, който напусна кулинарното състезание за професионални готвачи 'Hell’s Kitchen' 2018 България, в сезон 1.

Силвия Чавдарова не се справи със задачата си на лидер и е петият участник, който напусна в сезон 1, на 'Hell’s Kitchen' 2018 България.

Станимир Калинов стегна багажа си още преди ясните доводи на шеф Ангелов. 🤐👎 Той е вън от състезанието и вече няма връщане назад.

Божидар обаче вече е загубил своя пламък и в очите му се чете само тъга. Той вече не е щастлив в тази кухня и шеф Ангелов го освободи.

Габриела се раздели с шансовете си за победа в 'Hell’s Kitchen' BG. Шеф Ангелов заяви, че очаква повече ентусиазъм от нея в бъдеще.

Пораженчески настроената Светлана Йонева сякаш се отказа напълно в най-решаващия момент от надпреварата. Тя си тръгна духом, далеч преди да бъде изгонена от шеф Ангелов.

Дуелът между Иван и Дани Спартак премина в два кръга. В първия те доказваха кулинарните си знания пред шеф Ангелов, а във втория създадаваха изискани и вкусни чинии. Иван се пречупи под тежестта на отговорностите си в кухнята. Той сам реши да се откаже от мястото си на лидер, предлагайки Дани за нов капитан на финалистите. Победителят от битката Дани получи заслужено 'черната' си куртка.

Гичка се доказа като една от най-добрите ученички на шеф Ангелов, но днес тя не беше във форма и 'напусна' преди финала в кухнята.

Марко Георгиев крие огромен потенциал, но той рядко търпи критика и така 'напусна' на шеста позиция преди финала в 'Кухнята на Ада'.

5-те финалисти успели да преборят стреса от вечерните резервации в 'Кухнята на Ада' са готвачите от синия отбор - Дани Спартак, Филип и Мартин, както и представителките на червения тим - Светла и Нина.

5️⃣️ Мартин Трухчев завърши на 5-то място в 'Hell’s Kitchen' 2018 BG. Той безспорно даде всичко от себе си. Въпреки вечната му готовност да влезе дори и в огън за отбора си, той има още много да се учи.

4️⃣️ Нина Малакова завърши на 4-то място в 'Hell’s Kitchen' 2018 BG.

На полуфинал в 'Hell’s Kitchen' 2018 България, отиват 'финалната' тройка Дани Спартак, Светла Илиева и Филип Спасов.

3️⃣️ Светлана Илиева завърши на 3-то място в 'Hell’s Kitchen' 2018 BG.

Последните двама оцелели участници в 'адската кухня' Дани и Филип са големите финалисти в сезон 1 на 'Hell’s Kitchen' 2018 България.


15 ноември 2017