Дамският маникюр показва характера

Форма на ноктите на дамския маникюр и характер на жената


Форма на ноктите и характер на жената

Дамският маникюр показва характера и темперамента на жената. Една любопитна зависимост между дамския маникюр и характера на жената ще ви разкрием сега.

Древното познание за характера на човека според формата на ръката, дължината на пръстите, формата на пръстите и дланта, дори формата на ноктите, е разширено през последните години.

Причината за това е, че жените през последните около 100 години си правят манкюр, който декорират с лак в различни гами. А в последно време се появиха различни нови и интересни техники за оформяне на дамските нокти и ноктопластики.

Психолозите са намерили зависимост не само между големината на ноктите и тяхната форма - кръгли, издължени, правоъгълни и женския характер, но също така зависимост между начина на оформяне на маникюра и темперамента на дамата.

Какво разкриват ноктите ти за теб? В редицата, която следва са подготвени различни видове маникюри. Разгледайте ги и сравнете формата на вашите маникюри ... на кой вид приличат:

Форма нокти дамски маникюр 1 Форма нокти дамски маникюр 2 Форма нокти дамски маникюр 3 Форма нокти дамски маникюр 4 Форма нокти дамски маникюр 5

После прочетете какво описание е направено в следващата таблица. Хората, които са правили този съвсем елементарен тест, категорично потвърдиха, че той е верен.

Форма нокти дамски маникюр 1
Мъжки момичета, които реагират изключително адекватно и в най-кризисните ситуации. Не обичат да мислят за миналото, предпочитат да гледат в настощето и напред, за да кроят планове за бъдещето.

Форма нокти дамски маникюр 2
Емоционално и лесно възбудими. Мечтателки, които ненавиждат несправедливостта и подтисничеството. Страстни и пламенни, но когато най-малко очакваш, могат да бъдат фатални. Очаквай неочакваното.

Форма нокти дамски маникюр 3
Крехки, нежни и много фини момичета (има ли все още такива на земята или останаха в миналия век). Те носят душата на дете, необременени и неопетнени. Притежават силна емоционална интелигентност.

Форма нокти дамски маникюр 4
Дами с високо самочуствие, уверени в способностите си, но и чуствителни. Много често жените, които поддържат тази форма на ноктите си, работят или имат интерес в областа на музиката или изобразителното изкуство.

Форма нокти дамски маникюр 5
Страстни, буйни, непокорни и различни момичета. Те са от онези опърничеви жени, които не позволяват никой друг освен тях да дърпа юздите. Неуморими и взискателни. Често са много успешни в кариерата си.


Възползвайте се и вие - дамският маникюр показва характера на жената. Това е една златна възможност за вас да научите още нещо интересно, а може би и любопитно за вашия темперамент.

И накрая един съвет: Ако искате да 'прикриете' (поне визуално) чертите на изградения ви характер - сменете формата на ноктите в маникюра си. Изберете формата отговаряща на характера, който искате да имате. Мислете, че е невъзможно ... опитайте и ще видите как с времето ще се 'промените' неусетно.