Жената се познава по ... червилото!

Характера на жената се познава по формата на червилото


Червилото издава характера

Има много начини, по които психолозите могат да определят профила на жената - по дрехите, по предпочитаната напитка, по походката ...

Оказа се, че могат и по червилото! Да, струва ви се странно, но според тях начинът на нанасянето му издава много за характера.

Какво разкрива червилото ти за теб?

Извадете червилото от чантата си, отворете го и вижте формата му (само да не е чисто ново) с коя от снимките съвпада.

Нека да видим. В редицата, която следва са подготвени снимки на различни видове използвани червила. Разгледайте ги и сравнете с формата на вашето ... на кой вид прилича:

Форма червило 1 Форма червило 2 Форма червило 3 Форма червило 4 Форма червило 5 Форма червило 6 Форма червило 7 Форма червило 8 Форма червило 9

После прочетете какво описание е направено в следващата таблица. Хората, които са правили този съвсем елементарен тест, категорично потвърдиха, че той е много точен и верен.

Форма червило

Форма червило 1
Ако червилото е запазило своята леко заострена форма, значи става въпрос за практична, уверена жена, която знае какво иска. Действа със замах и не си губи времето с дреболии. Освен това е и много добра в леглото.

Форма червило 2
Равномерно заобленото червило говори за хладнокръвна жена, която дължи успехите си най-вече на нейната усърдност и планиране. Винаги е няколко хода напред. Самостоятелна, може да се грижи сама за себе си, силен характер. Единственото, което й липса, е още малко чувство за хумор.

Форма червило 3
Червило с плоска повърхност с вдлъбнатина е признак за много чувствителна и романтична дама. Усеща се във всички аспекти на поведението и връзките й. В тази жена има магия и място за всеки, умение и стремеж към хармония във всичко.

Форма червило 4
Червило, заострено като молив, говори за голямо самочувствие, граничещо с егоизъм. Тази жена винаги ще сложи своите нужди и желания пред тези на останалите. А като не стане на нейното, веднага ще се нацупи и ще ви вмени чувство за вина. Не се сприятелява лесно.

Форма червило 5
Плоският горен край е знак за откровена чаровница, която винаги намира общ език с хората. Понякога е разсеяна или казва неща, с които обижда, но да знаете, че не е била това целта й. Защото злобата и омразата са непознати за нея чувства. Верен приятел и верен партньор в живота е.

Форма червило 6
Червило с форма 'изтъпен молив' е много рядко срещано и съответно говори за нестандартна натура, която често мени настроенията си, но пък никога не е предвидима. Вие очаквате една реакция, а тя прави точно обратното. Има и много оригинално мислене, което обикновено впечатлява мъжете.

Форма червило 7
Рязко скосеното червило е признак за жена с въображение, която обича да бъде ухажвана. На работното си място е изключително отговорна и стриктна. Умее елегантно да се изказва, дори, когато новините не са добри. В любовта, обаче, е склонна към необмислени авантюри.

Форма червило 8
Червилото с форма на пресечен конус е знак за весела, нежна, чувствена жена, която е и отличен познавач на характери! Това означава, че трудно се лъже и може да види скритите зад усмивката ви лоши намерения. Умее да създава уют в дома ще направи мъжа до нея много щастлив, стига той да подхожда с галантност и уважение към нея.

Форма червило 9
Червилото с неясна форма говори за дама, която се тревожи и за най-малкото нещо. Много емоционална, да не кажем прекалено. Но често пред другите си слага маската на уверена мацка и малко хора познават наистина душевността й. Обожава романтиката.

В началото на ХХ век, през 30-те години, Хейзъл Бишоп намира истинската формула за червилото и в производството започнали да се използват най-различни видове восък, пигмент и масла.

Тази формула практически съществува до ден-днешен. Червилото, което девойките най-много използват днес съдържа витамин Е, хидратиращи средства, какаово масло и колаген.