Стрес тест: За какво говорят страховете ви

Стрес тест: За какво говорят страховете ви


Страхът като врата към неизвестното

Страховете могат да кажат много за човешката личност. Те разкриват вътрешното 'аз', комплексите, миналото, настоящето и бъдещето ни.

Искате ли да научите всички скрити тайни на своето подсъзнание и характера си? Направете този кратък тест и ще разберете истината.


Погледнете своя страх в очите си!

Всяка от картинките по-долу изобразява 8 входа към неизвестността. Изберете само онзи от тях, в който не бихте влезли за нищо на света.

Стрес тест: За какво говорят страховете ви

Пояснение за значението на снимките: 1 - Ледена пещера; 2 - Тунел; 3 - Кладенец; 4 - Заешка дупка; 5 - Изоставена, рушаща се сграда; 6 - Дървена барака; 7 - Стълбище към подземие; 8 - Врата към затвор.

Ако искате точен тест, не поглеждайте отговорите преди избора ви.


Резултати и тълкуване, след като сте избрали снимка

Ако сте избрали картинката, прочетете какво е тълкуванието по-долу.

Стрес тест: За какво говорят страховете ви

1 - Ледена пещера
Това е признак, че търсите душевен комфорт. Боите се от самотата, както и от усещането, че може да сте ненужни. От друга страна, ако сте се изплашили от тази пещера, то вътрешно се чувствате на мястото си и знаете, че вървите по верен път. Но изборът на този път също така означава, че търсите обич, липсват ви грижа и топлина.

2 - Тунел
Ако тази картинка ви плаши, ви е сложно да се изявявате в живота. Трудно ви е да изразявате мисли и чувства, трудно се доверявате. Слонни сте да криете емоциите в себе си. Научете се да говорите за чувствата си и тогава животът ви ще стане значително по-лесен.

3 - Кладенец
Страхувате се да не паднете в кладенеца? Вие сте самоуверен човек. Боите се от ограничения, от всичко, което би застрашило свободата ви. В живота не ви достигат приключения, радост, положителни емоции. По-скоро, понастоящем изпитвате дискомфорт от начина си на живот. Счупете оковите, започнете да живеете, както ви се иска!

4 - Заешка (животинска) дупка
Неизвестността ви плаши. Още сте в периода на търсене на себе си. За вас е важно да разберете вашата мисия и да откриете смисъла на живота си. Обичате да задълбавате и да анализирате случващото се.

5 - Изоставена, рушаща се сграда
Плаши ли ви тази картинка? Значи сте силен и умен човек. Но този ви избор ви характеризира и като затворена личност. Сякаш издигате стени около себе си и не допускате в своя свят и най-близките ви. Вие сте си самодостатъчни и взискателни. В същото време се стремите да водите по-открит и емоционален живот, повече да общувате.

6 - Дървена барака
Ако вратата на тази развалина ви е уплашила, това е добър знак. Преизпълнени сте с любов и нежност и изпитвате необходимост да ги споделите. Готови сте на всичко за най-близките си хора, но често се тревожите за финансовото си положение. За да постигнете желаното, трябва да изминете дълъг път и да поработите над мисленето си.

7 - Стълбище към подземие
Доста е страшничко. Може би, често преживявате фиаско, случват ви се различни неприятности, ядосвате се и страдате. Стълбището символизира възможни изходи от начина на живот, а опадалите листа - смяна на различни житейски фази. Но всичко това ви плаши, защото в мислите си продължавате да сте в миналото. Във вас често живее страхът, че беди и проблеми ще продължават още да ви преследват. Пуснете минало ви да си върви и започнете да гледате само напред.

8 - Врата към затвор
Затворът е не само символ на заточение, а и знак за друг живот, който е много различен от този, с който сте свикнали. Този избор говори, че сте трудолюбив и упорит човек. Стъпка след стъпка вървите към успеха, имате ясни цели. Но дълбоко в душата си мечтаете за спокойствие, отдих и комфорт. Дайте си почивка!.


Страхът помага да бъдем предпазливи и така да опазим живота си.