На колко години изглеждате по снимка

Вижте на колко години изглеждате. Възрастта ви ще се определи с алгоритъм по снимка, сканиране на лице, фото скенер, how old


Възрастта ви ще се определи с алгоритъм

Някои от вас биха могли да отделят повече време за външния си вид, според нов онлайн инструмент (или 'играчка'?) на Microsoft.

Инструментът превзе социалните медии, като потребителите бяха впечатлени, а някой и ужасени от определената им възраст.

Създателите бяха изненадани от внезапния интерес

'Бяхме шокирани' - заявиха Сантош Баласубраманиан и Коръм Томпсън. Те са инженери в Microsoft, а проектът им е отнел само ден.

Вие сами можете да проверите каква предполагаема възраст ще ви се определи, като използвате собствена или на приятел/ка снимка.

След пускането на 'играчка'-та в мрежата, само за няколко часа след старта й, над 35 000 потребители бяха посетили сайта от цял свят.

На колко години изглеждате - възраст по снимка

От 'Майкрософт' обаче съзнават колко е рисково такова 'гадаене' и са се застраховали. 'Съжаляваме, ако не сме улучили изцяло възрастта и пола' - с тези думи завършва всяко обявяване на евентуалната ви възраст, на посочената от вас снимка за сканиране.

Все пак при сканирането на снимката, определянето на годините зависи от емоцията на лицето и доколко е в анфас към камерата.

04 януари 2015