Покемони търсене лов имена сила Pokémon GO

Търсене, преследване и лов на покемони, хит игра, ново мобилно приложение 'Покемон гоу' ('Pokémon GO'), топки за ловене, имена, Чармандър, Бълбазор, Скуиртъл или Пикачу, спирка, яйце, инкубатор, отвари, топки, колиби, звезден прах, ловец, треньор, битка, сражение, сила, умения, атака, защита, video game


Играчите хващат джобните чудовища


Само за няколко седмици мобилното приложение 'Pokemon Go', което е игра за търсене, преследване и лов на покемони, завладя цял свят.

Деца и възрастни преследват покемоните на всевъзможни места, като феновете често изминават по няколко километра, увлечени в играта.


Как се играе 'Покемон гоу'- игра за лов на покемони

Ако и вие искате да усетите емоцията от лова на покемони, трябва да инсталирате безплатното приложение 'Pokemon GO' в телефона ви.

'Pokemon Go' - новата виртуална реалност за лов на покемони

Уверете се, че GPS-ът на смартфона ви е включен. Приложението отчита местоположението ви в реално време. Така, чрез настоящата ви локация, то подбира тези места, на които ще поставя покемони.

Това, което трябва да направите, е да се разходите, а приложението ще ви извести, когато сте близо до покемон, чрез вибрация или звук.

Спрямо това къде се намирате, картата в играта ще ви покаже и къде са покеспирките. В тях ще можете да получите награди, които ще ви трябват в бъдещите покемон ловувания, както и яйца на покемони.

В началото може да уловите някой от следните покемони - Бълбазор (Бълбазаур), Чармандър или Скуиртъл. Но ако искате първият ви лов да бъде по-ценен, ето как ще можете да надхитрите приложението.

Просто избягвайте хващането на един от началните 3 покемона. Ако го правите достатъчно дълго, ще се появи четвъртият - Пикачу. Така ще можете да започнете да играете като един съвременен Аш Кечър.

В играта можете да изключите камерата, не е задължителен елемент и повечето играчи го правят, за да пестят батерията на телефона си.


Новата виртуална реалност понякога крие и опасности

Все по-често виждате вече млади хора, забили поглед в телефоните си докато ходят по улиците, в градския транспорт или в заведенията.

'Pokemon Go' - новата виртуална реалност за лов на покемони

Вече няма човек, който не е чувал за новата игра - лов на покемоните от хитовото за 90-те детско, станали вече част от нашата реалност.

'Pokemon Go' иска от играчите да ловят виртуални покемони в реална среда. Не е толкова лесно, но пък е динамично, забавно и ... опасно.

Вперили поглед в малкия екран, играчите често са неадекватни към заобикалящата ги околна среда и така се излагат на сериозен риск от пътни инциденти или други подобни опасни случаи по време на лов.

Покемоните са над 490 вида, като всеки от тях има различни 'сили' за водене на виртуалните битки и носи различни точки на треньора си.

'Pokemon Go' - селфи на Пикачу в новата виртуална реалност за лов на покемони

През 2010 е оповестена появата на пето поколение покемон, като към момента има 156 издадени, което засега прави покемоните 649 вида.


Допълнителни продукти и аксесоари за лов на покемони

Покрай играта се продава гривна 'Pokemon Go Plus', която се свързва с GSM-а и вибрира, ако наблизо има покемон, чакащ да бъде уловен.

'Pokemon Go Plus' - гривна за новата виртуална реалност за лов на покемони

Устройството е на цена от 35 паунда. Основният начин за печалба от играта обаче е от микротранзакции, за да си купите различни добавки.

Продават се примамки за покемони, които някой търговци използват за примамки на клиенти, като позволяват лова ако играчът купи нещо.

Когато достигнете 6-тото ниво, можете да тренирате покемоните си в т.нар. 'фитнеси' (gyms) заедно с другите от отбора, който сте избрали.

'Фитнесите' имат значение за различни бизнеси - магазини, кафенета, ресторанти или забележителности, като могат да привлекат клиенти.

Един фен на играта изобрети с помощта на 3D принтер кейс с мерник. Иновацията се предлага за сумата от 8 $, но пасва само на iPhone 6s.

'Pokemon Go' - мерник за новата виртуална реалност за лов на покемони

При лов този мерник пасва идеално на местоположението на топките и позицията на покемоните. Той се поставя и премахва бързо и лесно.

Заради добавената виртуална реалност в играта 'Pokemon GO', тя ще стане и първата игра с годишни приходи от над 4 милиарда долара.


Нови митични покемони ще се включват в играта 'Pokemon Go'

В играта с добавена реалност (augmented reality) 'Pokemon Go', ще се появи Мяу - рядък вид покемон от първа генерация странни зверчета.

'Pokemon Go' - покемон Мяу (Mew) в новата виртуално добавена реалност за лов на покемони

Митичния Мяу (Mew) прилича на котка и е 151-вия покемон в хитовата мобилна игра. Бил е достъпен само на специални даунлоуд събития.

Типът на Mew е психически (Psychic) и ще има един от най-високите статуси в играта от създания, в историята на тези приказни същества.


26 юли 2016