Изтегли късметчето си за деня и очаквай

Изтегли късметчето си за днес и очаквай, заповядайте отново и утре, гадаене със зарчета, добро утро и успешна седмица


Добро утро и успешна седмица


Радвайте се на Късмета и бъдете благодарни, колкото и незначителни да ви изглеждат проявленията му в живота ви. Късмета е на ваша страна щом сте тук! Ще намерите модерни, яки и забавни късметчета.

Не ви трябват кафе, чай, натурален сок, прясно мляко, минерална вода, сайдер или друга напитка за да ги 'преглътнете'. Не си крийте късметчета в баници, кифли, козунаци. Всички са приятни! Уверете се.


Сега да видим какви зарчета сте хвърлили

Гадаене със зарчета. Ако искате да разберете какво ви готви скоро съдбата, можете да се опитате да научите това с помощта на тези две зарчета. Важно е каква е комбинацията от зарчета, която ви се падна.

Комбинацията от 'хвърлените' зарчетата показва силата на късмета ти за престоящите днес събития и очакване на това което искаш да се случи, като Велински във филма 'На всеки километър' от 1970 година.

Две шестици - вашето желание в най-скоро време ще се изпълни, а въпросът ви ще има положителен за вас отговор. Когато ви се паднат шестица и петица, желанието ви ще се изпълни, но ще трябва да почакате, а ако очаквате отговор на въпрос, той ще остане загадка за вас поне още един месец. Когато ви се паднат шестица и четворка, това означава, че желанието ви ще се сбъдне, а отговор на важния за вас въпрос ще получите, но само с намесата на ваш приятел. Шестица и тройка - това предвещава тотална липса на отговори и сбъдване на желания. Шестица и двойка - желанието ви няма да се изпълни никога. Шестица и единица - всичко ще се сбъдне, както искате, но ще чакате една година.

Две петици - желанието се изпълнява, отговорът се получава веднага. Пет и четири - няма шанс за изпълнение на желанието и отговор на въпроса. Пет и три - шансовете ви за успех намаляват. Пет и две - почти нямате шанс, пет и едно - шансовете са 50 на 50.

Две четворки - желанието ви най-вероятно ще се изпълни, а отговорът ще дойде от неочаквано място. Четири и три - всичко ще е както сте си пожелали. Четири и две - нямате шанс. Четири и едно - имате подкрепа от съдбата при всяко свое начинание.

Две тройки - желанието ви ще се сбъдне само ако действате разумно. Три и две - каквото и да правите, желанието ви ще се сбъдне. Три и и едно - няма надежда за сбъдване на вашата мечта.

Две двойки - откажете се от идеите си. Двойка и единица - желанието ви ще се сбъдне.

Две единици - съдбата мълчи.


Намислете си желание и нов въпрос за утре и заповядайте отново.