За приказките, жените, гърдите и леглото

За приказките, жените и леглото през годините, джудже, джуджета. По какво се различават приказките и жените в различна възраст през годините. За жените, гърдите и леглото, бюст и стерномантия


За приказките, жените и леглото


на 8 годинки - Слагаш я в леглото и й разказваш приказки

на 18 години - Разказваш й приказки, за да я сложиш в леглото

на 28 години - За да я сложиш в леглото не са й необходими приказки

на 38 години - Тя ти разказва приказки, за да те сложи в леглото

на 48 години - Съчиняваш си приказки, за да не ти се наложи да легнеш с нея в леглото

на 58 години - Не излизаш по цели дни от леглото, за да не слушаш нейните приказки


Стерномантия - наука за жените, гърдите и ... леглото

Чували ли сте за странната дума стерномантия? Наистина е странна.

Жените, гърдите и леглото

Странна е да, но по-странен ще ви се стори фактът, че всъщност това е наука. А най-странното от всичко е какво изучава. Е, готови ли сте?

Стерномантията изучава извивките, формите и размера на женските гърди. Всяка форма разкрива различен женски характер. Може би си мислите, че хората, които се занимават с тази наука са само мъже?

Лисичи муцунки (сладки картофи) ... Жените, които притежават такива форми са сдържани и хитри. Обикновено са умни и за повечето неща се досещат сами. Това, което им играе лоша шега обаче, е склонността им да не си дават много зор, особено на работа. Поради тази причина обикновено нямат кой знае какви амбиции и не предприемат самоинициативи. За сметка на това пък създават успешни семейства. В леглото са изобретателни и главно - верни.

Черешки (ужилена от пчела), ягодки или кайсийки ... Жените с форматите на 'череши' ('ягоди' или 'кайсии') може да имат много малки гъpди, но са забавни и вълнуващи. Интелигентни са, което ги прави почти винаги идеални за сериозна връзка. Дамите са забележителни личности, които лесно се приспособяват към всякакви условия. Такива жени са както добри приятели, така и добри съпруги и спътници в живота. Не отдават специално значение на леглото и интимностите. В леглото са мирни и не са готови на големи каскади.

Ябълки ... Жените, които ги притежават се справят еднакво добре, както с гледането на децата, така с чистенето, готвенето, прането и всичко свързано с домакинските задължения. Дамите с форми и големина на 'ябълки' са относително постоянни в своите решения и не обичат да сменят партньорите си често. Често не изпитват удоволствие в леглото. Идеалните съпруги и са готови на всичко, за да зарадват любимия си мъж.

Круши ... Крушовидната форма издава любвеобилен характер, наслаждаващ се на всяка ласка и целувка от връзката. Жените 'круши' винаги са готови да се впуснат в нов романс. Изключително любящи и винаги готови за експерименти в леглото. Независими и решителни са, но има какво още да се иска по отношение на интелигентността. Отличават се с независимост. Обичат да се налагат, дори и риск да предизвикат бурни скандали. За тях дори може да се каже, че са леко истерични. Те обаче са независими, своенравни и обичат да въртят мъжете на малкия си пръст. Бракът с такава жена гарантира 'буря' в леглото и артистично счупени чинии. .

Праскови ... Жените с тези форми са много приказливи. Рядко говорят по телефона по-малко от 15 минути. Знаят какво точно искат от мъжете и им го обясняват надълго и нашироко. Предпочитат да са във връзка. Винаги са доволни от себе си. Обвиняват другите за своите грешки.

Корнишони ... Дамите с тези форми са кокетки и мразят изненадите. Предпочитат силни мъже, обичат 'лошите момчета'. Имат силно чувство за хумор. Разбират от мода.

Лимони ... Жените с форми напомнящи на лимон не са кисели, както бихте предположили. Не си правят често и лимонада. Просто са пълни с енергия, способни са на самокритика, но предпочитат да водят тих и спокоен живот. Формата на 'лимон' подсказва за огнена партньорка. Те са енергични в леглото, обожават да се смеят и са пълни с живот.

Ананаси ... Жени с формате на 'ананас' са интелигентни и често гонят успехи в кариерата. Ако веднъж някой мъж спечели сърцето й, тя няма да му изневери.

Грейпфрути (кръгли и твърди) ... Формата на 'грейпфрут' не са показател за блестящо преставяне в леглото. Тези жени изглеждат еротично, но всъщност са срамежливи и ограничени под завивките. Нежността им е много по-важна от леглото.

Портокали ... Формата на 'портокал' говори за уверени жени, които знаят какво искат от живота. Малко вероятно е да се приберат с вас само заради леглото - то слабо ги интересува, а когато проявят интерес, той касае само собствените им нужди. Такива дами обаче винаги постигат целите си – на всяка цена. Те се радват на приятелските разговори с партньора и дългите среднощни приказки.

Пъпеши ... Формата отново е кръгла и леко издължена в краищата, а жените, притежателки на подобни извивки обичат да бъдат възхвалявани, обичани и ласкани. Някои от тях проявяват завидни кулинарни умения, като обичат да се усъвършенстват и научават нови неща. Жена с големи гърди с форма на 'пъпеш', може да изглежда ceкcи, но тя не е много заинтересована от леглото, макар да обича да й се възхищават.

Дини ... Дамите носителки на този плод 'диня' са властни егоистки и държат на личния си комфорт. Ценят мъжкото внимание, но не смятат че леглото е удоволствие номер 1. Предпочитат да ги целуват, отколкото да целуват самите те. Взимат всичко от живота, готови са на експерименти. Изглеждат силни и независими и наистина умеят да се справят с трудностите. Те обичат риска и не се притесняват да 'откраднат' мъж от съперниците си.

И още: стерномантиолози са стигнали до извода, че жените с малък бюст са изключително загрижени за това, дали тяхната половинка им изневерява или с две думи – адски ревниви са. За сметка на това дамите с пищни форми са оптимисти, чувствителни и могат да бъдат много изобретателни в леглото, но изискват същото от партньора си.

Е, дами, вие какви гърди имате и отговаряте ли на характера за тях?