Аз съм моногамна ... серийно моногамна

Аз съм моногамна ... серийно моногамна, лесно ли е да сте моногамни, моногамия, моногамност
Аз съм най-обикновена жена


Лесно ли е да бъдете моногамни. Да живеете дълго и щастливо, като един ден умрете заедно. Какво означава да обичаш само един човек.

За това мечтаят всички, когато си мислят за любимите и единствени половинки, но далеч не всеки успява да въплъти тази мечта в живота.


Какви са признаците за истинските моногамни жени

Жената може да се нарече моногамна, ако се е омъжила за първата си любов и живее с този мъж вече 20 години Когато наближи време той да се прибере у дома, тя се гримира и се готви да го посрещне.

Моногамия

Гледа снимката му отпреди 15 години и твърди, че той изобщо не се е променил. Не може и да си представи, че би заминала някъде си на почивка без него, както и гледа с неодобрение на повторните бракове.

Моногамни има и сред двата пола, но дамите по-често пазят вярност на любимите си мъже. Анонимни допитвания показват, че около 60 % от жените са предани и верни на мъжете си - дори и не мислят да им изневеряват, независимо от овулацията и генетично програмираната нужда от това чрез капаните на физиологията. Според същата тайна статистика верните мъже са два пъти по-малко, но ... все пак ги има.


При анкетата допитващи попаднаха на изповедта на една дама

Както и при всички други жени, не съм само с един мъж през цялото време, но когато съм с един мъж, не си мисля за друг и не желая друг.

Нямам голяма бройка мъже. Четирима само. Не гоня бройката, винаги съм гледала чувствата. Ако не обичам мъжа и той не е единственият, когото желая в момента, въобще и не стигам до интимности с него.

Не съм като онези кучки, дето само се чудят кого да излашкат. Винаги съм им се чудела. Аз просто се отдавам само на един изцяло и всичко останало е без значение. Нали вече ви казах, аз съм си моногамна.

Например тази сутрин в осем ми се обади първата ми голяма любов. 'Ела да те прослушам в офиса ми'. Отидох, естествено - той ми е първата голяма любов. Така страстно се любихме. Не си и помислих за друг мъж - моногамна съм. Имахме луда история и невероятни спомени. Винаги е бил до мен, когато съм имала нужда. Както сега. Толкова го желаех. Подпря ме на парното с гръб и ми доказа колко много означаваме един за друг. Върха беше, какво да ви разправям.

Прибрах се взех си душ, и тъкмо да седна на компютъра да початя, получавам SMS: 'Долу в барчето под вас съм'. Втората ми голяма любов. Не слязох в барчето, ами му пуснах SMS: 'Ами качвай се де'. Толкова рядко го виждах, не живее вече в града ни - идва от време на време. Нахлу като невиждал жена. Направихме го прави до стената. Беше невиждан ceкc. Моногамен. Изгоних го бързо обаче. Съпругът ми си идваше понякога да обядва, а наближаваше точно 12:12 часа.

Поизмих се и тъкмо влязох в ритъма на ежедневието, мъжът ми влезе. 'Мила, толкова малко време оставаме сами'. Аз тъкмо правех салатата. Много обичам мъжа си. Той е третата ми голяма любов. Имаме деца. Грижи се за мен. Когато съм с него не помислям за друг. Съвсем отгкровено ви го казвам. Рядко има като нас, хармонични двойки. Хвана ръката ми и ме завлече в спалнята ни, нашата свещена любовна обител. С него ceкcа продължи повече от час. Обичаме да пробваме от всичко. Прекрасен любовник е. Ако искате вярвайте, откакто съм омъжена за него, не съм се омъжвала за друг. Нали ви казах, моногамна съм. Изпратих го каталясала. За днес ми стигаше. Просто и да си моногамен никак не е лесно, не е за всеки, да знаете.

И тъкмо да си легна да почивам, телефонът звъни. Викам си няма да го вдигна. Но беше доста упорито. Вдигнах накрая. Последната ми голяма любов. Бях забравила, че онзи ден се бяхме уговорили да се видим днес. Бях луда по него. На такъв мъж никоя жена не би му отказала. Просто сърцето ми преливаше от обич и страст към него. Веднага забравих всичко останало и хукнах към тях. Влязох рошава и запъхтяна. Започна ме в движение от антрето. Не ме съблече, само ми събу панталоните донякъде. Той харесваше така, недосъблечена жена. Казваше: 'Все едно не си изцяло моя'. А аз бях изцяло негова. Само негова поне докато бях тук. 'Обичам те', повтарях и не лъжех.

Нали ви казвам, аз съм моногамна. Серийно монагамна. Обичам само мъжа, с когото съм в момента и наистина - аз нямам нужда от друг.