Всичко което искате да знаете за мъжетеНаръчник за употреба на мъжа

- Мъжете обичат да готвят шашлици на дървени въглища. Всяко нещо, дори приготвянето на храна, става интересно за мъжете, стига да е свързано с някаква опасност!

- Мъжете с обица на ухото са по-подготвени за встъпване в брак! Те вече са изпитвали болка и знаят какво е да купуваш украшения!

- Да се омъжиш за разведен мъж е оправдано от екологична гледна точка. Известно е, че на нашата планета мъжете са по-малко от жените и е доказано, че всеки ресурс, който не достига, трябва да се използва повторно!

- Мъжете са необичайно самоуверени хора. Срещат се екземпляри, които - докато гледат мач по телевизията - смятат, че ако се концентрират достатъчно силно могат да помогнат на любимия си отбор. Ако техният отбор има проблеми, те дават съвети на играчите направо през телевизора, а ако проблемите са по-сериозни (падаме с 3:0) – са на път да вземат телефона и да се свържат директно с треньора ('- Смени го тоя Топузаков, бе – не виждаш ли, че е дърво!').

- Мъжете обичат телефоните с повече копчета. Това им помага да се чувстват важни.

- Мъжете обичат сутрин първи да прочитат вестника. Само мисълта, че той не е Най-първият, действа пагубно на психиката на Мъжа!

- Мъжете изпадат в ужас при вида на машинка за подвиване на мигли. Ето защо много жени крият въпросните машинки под възглавницата – вместо пистолет.

- Мъжете ненавиждат израза: '- Трябва да си поговорим за нашите отношения!'. Тези 7 думи могат да хвърлят в ужас дори самият генерал Шварцкопф.

- Мъжете са чувствителни по един много странен начин. Ако те са разпалили камината, а последният дънер не е догорял – те могат да приемат това като много тежка лична обида.

- Статистиката сочи, че средната температура на мъжете е по-висока от тази на жените. Жени, ако през зимата вкъщи ви е студено – препоръчвам ви да взимате в леглото и мъж! Мъжете са един вид персонални 'калорифери', които леко похъркват.

- Жените се отнасят към облеклото значително по-сериозно, отколкото мъжете. Не съм виждал мъж, който, пристигайки на официална вечеря, да произнесе отчаяното: '- О, Господи! Как се излагам! По-добре да си тръгвам! Виждам още един мъж, който е облечен със същия черен смокинг!'

- Повечето мъже ненавиждат да пазаруват. Точно по тази причина щандовете с мъжко облекло обикновено са на първия етаж – на две крачки от входа!

- Ако мъжът ви е сготвил обяд и в салатата има повече от три съставки – считайте, че той има сериозни намерения!

- Ако излизате с някой мъж и мислите, че той е по-подходящ от другите, защото е станал по-улегнал, започнал е нова работа, вече посещава психоаналитик ... пригответе се за неприятна изненада. Работата е там, че теорията за гъсеницата, която се превръща в пеперуда, е в сила само за гъсениците и пеперудите.

- Когато четирима или повече мъже се съберат на едно място, те си говорят за спорт. Когато четири или повече жени се съберат на едно място, те си говорят за мъже!

- Повечето жени са интрувертни - дали наистина съм влюбена, удовлетворена ли съм емоционално и творчески?. Повечето мъже са екстравертни - ще бият ли нашите довечера, оправи ли ми колата?

- Ако един мъж каже: '- Ще ти звънна!' и не ви звънне – това не означава, че е забравил да го направи, че е загубил вашия номер или че е умрял! Това означава, че той не иска да ви звънне!

- Мъжът не обича да губи. Ако жена му го бие на табла ... после, когато го попита: '- Ще правим ли c*кc?', той ще отговори: '- Може, но не един с друг!'

- Да се освободиш от някой мъж, без да накърниш неговата мъжественост, изобщо не е лесно! Изразите '- Обирай си крушите!' и '- Не искам да ти виждам очите!' могат да звучат и като покана. Ако наистина искате да се избавите от някой мъж, изберете си някоя от следните фрази: '- Обичам те!', '- Искаш ли да се оженим?' или '- Искам да имам дете от теб!'. След тези думи, мъжете винаги изчезват яко дим. Ама много яко!

- Мъжете са толкова самоуверени, защото в детството си са се идентифицирали със супер-героите (Супермен, Спайдър-Мен, Батман, тоя-оня). По начало жените имат ниска самооценка, защото в детството си са се идентифицирали с куклата Барби.

- Менопаузата при мъжете е значително по-забавна от менопаузата при жените. Когато жените са в менопауза – те дебелеят и често се потят. Когато мъжете са в менопауза – те свалят млади гаджета и карат мотори!

- Мъжът забравя всичко, докато Жената нищо не забравя! Ето защо при предаването на футболни срещи – винаги показват повторения!

- Мъж ... това звучи гордо! Особено ако въпросния мъж има нещо в главата. Или по-добре – в гащите! Или в банка. Или BMW. Въпреки всичките му недостатъци, все пак Мъжът е най-доброто, което Господ е измислил за Жените. Ето защо те са склонни да ни търпят и да ни даряват с по някоя и друга c*кcуална радост, ако не броим случаи като 'Тату', разбира се ... Текстът, който открихте тук, представя някой любопитни факти за мъжете като цяло или отчасти (а кои части – вие се сещате!).