Кратко ръководство за експлоатация

- Жената е капризна техника. Ето защо трябва да се полагат специални грижи за съхранението и експлоатацията й в домашни условия. Ако не можете да осигурите всичко необходимото, по-добре не си взимайте жена, а нещо друго ...

- Ако разходите по експлоатацията на жената започнат да превишават вашите доходи, то е повече от наложително въпросната жена да бъде заменена с по-икономичен модел!

- В никакъв случай не се опитвайте да оправите жената собственоръчно, тъй като това може да я извади от строя завинаги!

- Заводски дефект на всяка жена е липсата на копче за изключване на звука (някой му викат 'муте'-то).

- Изборът на жена трябва да бъде дълъг и внимателен, тъй като закупени екземпляри не се връщат!

- Препоръчително е да се избират млади и здрави модели, тъй като те са с по-дълъг срок на годност!

- Жените трябва да получават разнообразна храна, наситена с витамини и минерали. Особено полезни за жените са витамините А, В, С, Е и Х (да ви кажа ли къде се намират?!).

- Сухи и консервирани храна не се препоръчват.

- Жената се поддава на дресура особено трудно. За да постигнете някакъв резултат, ще са необходими няколко години упорит ежедневен труд. Имайте предвид, че ефектът не е гарантиран. Даже добре дресираната жена не винаги реагира правилно на подадените й команди, а често дори се опитва самата тя да ги подава!

- Рядко някоя жена ще се съгласи да бъде отглеждана в аквариум или терариум, затова е най-добре да я съхраняваме в сухо и проветриво помещение! Оптималната температура на помещението, в което се съхранява жената е около 23 градуса.

- Жената трябва редовно да се извежда, тъй като се нуждае от движение и чист въздух. Когато разхождате жената е необходимо да я държите изкъсо. Защото в противен случай може да се изплъзне и да избяга. Нашийници за жени се използват рядко.

- Отчетете факта, че попаднала на свобода - жената може да се размножава безконтролно.

- За да изработите условни рефлекси у жената, трябва да постъпите както при другите домашни любимци: за да изпълнява командите ви, отвреме-навреме й обещавайте да й купите нещо.

- Жените, както и котките, обичат да напускат дома, но по правило - винаги се връщат!

- Жените не търпят в къщата друг представител от своя вид и често го нападат. Този екземпляр светкавично бива нахапан и изподран, като при това съществува риск и за онзи, който го е домъкнал в къщата!

- Жените отделят много време в близане на козината си и пощене за въшки. Когато ги видите, че правят това – не им пречете! Защото жена с чиста козина и без въшки изглежда и се чвуства значително по-добре!

- Учените до ден днешен спорят - може ли жената да мисли или не, но до единно мнение по въпроса още не се е стигнало!

- Младите екземпляри имат доста по-активен начин на живот, като често сменят местообитанието си, докато старите все по-рядко напускат къщичката си.

- В изборът на жена трябва да се вземе в предвид не само екстериора, но и характера на екземпляра. В никакъв случай не дразнете непозната жена, защото може да ви се ядоса и дори да ви ухапе!

- Процесът на облагородяване на жената е започнал още в каменната ера, когато мъжете отивали на лов, хващали си диви жени, след което ги опитомявали.

- Жената смята мъжа за собственик на къщата и затова му се подчинява. Ако започне да смята себе си за собственик, то значи вече е непригодна за по-нататъшна експлоатация!

- Ако гаранционният срок е изтекъл, препоръчваме ви да я замените с такава, която по-добре ще изпълнява командите ви!

- На свобода жените бързо подивяват. И днес често се срещат диви или подивели екземпляри, които лесно може да познаете по очите!

- Жените имат множество недостатъци, които ги правят негодни за дълга експлоатация. Жената рядко ще се хвърли в блатото, за да донесе простреляната патица и с неохота ще изтича да върне хвърлената пръчка.

- Добре дресираната жена се изправя на задни лапи и издава радостни звуци при завръщането на стопанина вкъщи, облизва го от главата до петите и енергично маха с опашка!

- При правилна експлоатацията жената ще ви служи дълги години, при това - без ремонт и без замени!