Магическо око - 3D стерео изображенияНаучете вашето 'Магическо око' да вижда

Погледнете теста с 2-та червени правоъгълника по-долу. Сега кръстосайте очите си така, че те да станат 4, а след това слейте вътрешните два правоъгълника в един, за да станат общо 3. Това е. Ако така не успявате, опитайте нещо друго - отворете картинка и гледайте към нея, но погледаът да не бъде на нейната плоскост, а зад нея - така, сякаш гледате нещо през стъклото на прозореца. Успех!

Магическо око - Албум

Какво е 'Магическо око':

Едно невероятно визуално преживяване! Взрете се в тези привидно абстрактни цветни петна (няма нужда от разни смешни очила) и пред вас ще се открои чудесно триизмерно изображение, изплувало от абстрактното и привидно произволно цветно петно. Това прилича малко на карането на колело: някои хора веднага схващат, други трябва да се потрудят повечко. Отворите ли своето Магическо око, пред вас ще се разкрие цял нов свят. Ще бъдете изумени от дълбочината и яснотата на абсолютно скритото изображение, което ще изплува пред погледа ви като моментална снимка! Открийте и усъвършенствайте дарбата си да виждате в дълбочина! Дадени са съвсем прости за следване указания и с тяхна помощ лесно ще откриете своето глъбинно зрение. Това приятно за изучаване и практикуване насаме изкуство има голям успех и като забавление на всякакви събирания, и като модерна разновидност на дзен и йога медитация. Никога няма да ви омръзне да гледате как един нов свят се разкрива пред удивения ви поглед.

Въведение:

И така, какво е Магическо око? Как действа? И най-важното, как можем да се научим да 'виждаме' с него? Това е метод за виждане на уникално триизмерно изображение, отпечатано на обикновена хартия, без никакво специално покритие, за които не се изискват специални очила. Изображенията могат да се наблюдават директно и от монитора. Магическото Око е изображение, което си играе с нашето Трето око. А третото око това е мислов елемент, съдържащ се във всеки. То показва умствените и гадателски способности на един човек и си играе с нашето въображение.

Визуални техники:

Да се научите да използвате своето Магическо око е горе-долу като да се научите да карате колело. Щом веднъж му хванете 'цаката' става все по-лесно и по-лесно. Ако имате възможност, пробвайте способностите си на тихо и предразполагащо към размисъл място, което да бъде и добре осветено. На повечето хора, понесени във въртележката на делниците, глъбинното зрение се удава трудно от първия опит. Ако някои ви учи или наблюдава докато опитвате, вероятно ще се чувствате глупаво или ще се тревожите дали ще успеете. Не се притеснявайте, веднъж като успеете, ще се убедите, че си е струвало.

За да научите вашето 'Магическо око' да вижда, фокусирайте погледа си така, сякаш гледате много отдалечен обект. Доближете картинката до носа си и много, много бавно я отдалечавайте от лицето си. Не фокусирайте погледа си върху изображението, гледайте през него, докато то само дойде на фокус. Може да не успеете при първия опит. Имайте търпение, накрая магическото триизмерно изображение непременно ще се появи.

Картинките може и да изглеждат като 'тапети', но представляват скрити 'стерео' изображения, които за да се видят, трябва да се 'сглобят' с очи. Познати са под названието 'Магическо око'.